• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

canım hosgeldın sorunları asmanıza zor gunlerı atlatmanıza sevındım ama nıye anlatmadınkı tatlım derdıne care bulamasakta en azından ıcın rahatlardı.ama kotu gunlerı ataltmısınız neysekı Allah sızı ayırmasın canım bır omur boyuŞeniz

canım çok sağollŞenizŞeniz
çok sağol canım inşallah Rabbim kimseye böyle günler yaşatmazzz:Saruboceq:a.s.Şeniz

canlarım hepiniz sagolun...
baya bir hoşbuldum yani...
teşekkür ederim hepinize bunlarda benden...
a.s.

kahvekolikcim...
kankam velved....böcükte kimmiş...

senı kıskanc kokoş karı senı:mymeka: senı men edıyom gelme benım geyık topıcme ben kımmışım nan besmele cekcen benım adımı derken ama sımdık hersey bıttı :dilcikar:

Dinozor Kahvekolik sana da günaydin acabildin mi gözlerini uykucu

eehh iştee be bacım. dün gece gitme geyik yapalım dediniz böyle oldu işte. yoksa ben yatardım 12 denaniknanik
kızlar bu ne hız bu gün yaa okumaktan yoruldum haa.
herkes burda sultan gene firarda tabi onu saymıyorumsengözlerimebaksanab
whiterose yemin ederim aklıma geldin bak dün bu kız nerelerde acaba dedim hatta topic değiştirdiğimizden haberi yokmu ki dedim. geçmiş olsun canım Allah ağzınızın tadını bozmasın. ama biz burda kötüyü de çok paylaştık, birbirimize dualar ettik. birbirimize akıl verdik. bi daha umarım kötü bişey olmaz da olursa paylaşırsan derdine ortak oluruz sakın öyle düşünme. öptüm seniŞeniz

senin kankan kim ona bağlı. sevmediğim biri mesela böcük se hoşgelmişsin diyemem :roflol:

böcek yesın senı yada sen böcek ye emı şöle tavada kızartmıs cıtır cıtr ayy bak dişinin arasnda bacağı kalmıs karaböceğın o benım akrabam olur katıl karı kötükedihüso

ya annem gelcek ya bızım cadı gelın gelsın bızde kalsın kızıma baksın oğluma baksın ben calısım dıo ben annemı bırakmam asla dedım yırtınsın dursun zaten 5 yıl kızına annem baktı benım annem kımsenın dadısı deıl deıdm annem evını odaısnı bırakcak onun evınde kalcakmıs oldu salak sınırımı bozdu bılıyom annemde benı bırakıp gtmez ama ben nefret edıyom yengemden yengelerımden hatta :kızgın:

canım boşa dememişler ele karış derde karış diye.o yengeler herkesten daha iyi bilirler zaten:kızgın:

eehh iştee be bacım. dün gece gitme geyik yapalım dediniz böyle oldu işte. yoksa ben yatardım 12 denaniknanik
kızlar bu ne hız bu gün yaa okumaktan yoruldum haa.
herkes burda sultan gene firarda tabi onu saymıyorumsengözlerimebaksanab
whiterose yemin ederim aklıma geldin bak dün bu kız nerelerde acaba dedim hatta topic değiştirdiğimizden haberi yokmu ki dedim. geçmiş olsun canım Allah ağzınızın tadını bozmasın. ama biz burda kötüyü de çok paylaştık, birbirimize dualar ettik. birbirimize akıl verdik. bi daha umarım kötü bişey olmaz da olursa paylaşırsan derdine ortak oluruz sakın öyle düşünme. öptüm seniŞeniz

ama itiraf et cok güzeldi ŞenizŞeniz

böcük kıskandın mı gıııııııııııııı
arkadaslar böcügü öteki topicten tanıyorum lafın gelişi söyledim...
böcük duymasın kızdırmak için demiştim...

böcük kıskandın mı gıııııııııııııı
arkadaslar böcügü öteki topicten tanıyorum lafın gelişi söyledim...
böcük duymasın kızdırmak için demiştim...

böcuk duymasın dıo ya ben saf mıyım nan körde deılım hepsını duydum ve sen the end oldun hyataımda ayrıca benım kankam gelcek düğünume hemıde ankdan sız ne bıcm kankasınız bee:dilcikar:

Back
X