2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

teskür teskür hihoyyyt

cok tatli ben onu sevdim gel bi öpem ikinizide Şeniz

sultana dün dedim ki seni sattik artik benim bi gülüm var dedim şakkıdı:içelim:

satarız tabi gezmeseydi gece dışarlarda. 21 yaşındaki bi kızın o saatte almanya sokaklarında ne işi var. serkan almaz onu tabi:jeyyar:

ay anaamm bana iltifat etmişş kahvekoliğim Şeniz
çok ciciyimdir ayıptır sölemesisengözlerimebaksanab

cici kızz bu da senin şansın ben bugün bu topiğe yetişemiyorum valla ya noldu böyle anamm:bbo:

teskür teskür hihoyyyt

cok tatli ben onu sevdim gel bi öpem ikinizide Şeniz

sultana dün dedim ki seni sattik artik benim bi gülüm var dedim şakkıdı:içelim:

ayy yarıadaşım benim :1hug: Şeniz
senin gülün olmayı kabul ettim mi ben bakim:dilcikar:
puhaaa:roflol::roflol:

dedikodu yapma dinozorrr gamyoncuiremsu senin su saclar ne alemde :roflol::roflol::roflol:

canım benim Şeniz
haklısın canım ama daha öncede dediğim gibi özel hayatımda bu durumdan çok fazla stres altındaydım.
dualarınız bekliyorum zaten çünkü bir müddet daha tedavi devam edicek.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Öpüyorum canlarım beniimmma.s.a.s.a.s.

herkes iyi tarafından kalkmış bide tatil ya bugün oyüzden yetişemiyosundur ben benim topicktekileride sattım işin kötüsü :roflol::roflol:
sizleri oraya davet ederim belki ..hmm layık görürsemm:roflol:

ay bu topık bugun costu valla.hihoyyytherkesın kankası var yaa kıskandımm:dilcikar:
ben de ıstıyom bende ısıtyoom:dance:

ben çıkıyorum kızlar...
herkese iyi pazarlar dıyım...

ay bu topık bugun costu valla.hihoyyytherkesın kankası var yaa kıskandımm:dilcikar:

benım ortı ol sende cnmm kaydirigubbakcemile5
nan ne tatılı ben mesaı deyım patron gelınce çalısıyomus gıbı yapıyommmkaydirigubbakcemile3

cık nan aradan çızırtı yapıyonnn frekansımı bozuyonn gaf yawrıı aksama sendeyıkk unutma :jeyyar:

Unutmam kız görüşürüz akşamaaa

benimde yok....... :a015::a015:

Ben olurum hepinizin kankasıııı yavrularımm :roflol: kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…