- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ne nan kıskanc seniii sırnaşık şey
sil nan msnden beniiii :mymeka:
kahvekolikcim...
kankam velved....böcükte kimmiş...
senı kıskanc kokoş karı senı:mymeka: senı men edıyom gelme benım geyık topıcme ben kımmışım nan besmele cekcen benım adımı derken ama sımdık hersey bıttı :dilcikar:
yaaa lütfen geri al beddua etme benim böcek fobim var ciddi diyorum bak.katıl karı haa ben senden genç duruyorum bi kere hıııhhşakkıdı ya gidip sitemizin 40 yaş grubuyla takılacam yakında. bende 84 ocak bu arada herkes yazmış ben yazmasam olmaz.böcek yesın senı yada sen böcek ye emı şöle tavada kızartmıs cıtır cıtr ayy bak dişinin arasnda bacağı kalmıs karaböceğın o benım akrabam olur katıl karı kötükedihüso
ama itiraf et cok güzeldi ŞenizŞeniz
sılerım bakk sılerım bak sılerım bak :roflol: senı ıssız bır yere goturur oraya bırakırm haa kaydirigubbakcemile3
eklemem mı gulum yaz hemen özelıme yada yazım olsun bıtsınn sositososito
GAF kıss sende hazırmısın maşallah :roflol:
nan fırsatmı gecti elineeekaydirigubbakcemile
GAF kıss sende hazırmısın maşallah :roflol:
nan fırsatmı gecti elineeekaydirigubbakcemile
böcuk duymasın dıo ya ben saf mıyım nan körde deılım hepsını duydum ve sen the end oldun hyataımda ayrıca benım kankam gelcek düğünume hemıde ankdan sız ne bıcm kankasınız bee:dilcikar:
beni de ekleyin beni de ekleyin akşama dogru ekleriz birbirimizi suan özel mesaja yetişemem yazılanlara zor yetişiyorum vallahi kızlar..
kahvekoliğin su saygın kişilikle ilgili olan olayı bi annatsan arkadaşlarasengözlerimebaksanab
puhahaa cok komik ama öldüm yaa:roflol::roflol::roflol:
beni de ekleyin beni de ekleyin akşama dogru ekleriz birbirimizi suan özel mesaja yetişemem yazılanlara zor yetişiyorum vallahi kızlar..
kahvekoliğin su saygın kişilikle ilgili olan olayı bi annatsan arkadaşlarasengözlerimebaksanab
puhahaa cok komik ama öldüm yaa:roflol::roflol::roflol:
bizim kankalıgımız göstermelik degil...
yüreklerimiz bir bizim...
hıhhhhh kıskançççç...
canım kankam adaşım ordamısın yanımdasın deme...:jeyyar:
tabiki güzeldi senin olduğun her yer şenlik nerden bulursun bu espirileri bilmema.s.fairylike ım da çok cici bi kız dimi ama
yok nan bende şaka yapıyommm :smiley-cool:
ciddimi sandın gaf ımm aramızı bozamaz bu böcük:mymeka:
teskür teskür hihoyyyt
tabiki güzeldi senin olduğun her yer şenlik nerden bulursun bu espirileri bilmema.s.fairylike ım da çok cici bi kız dimi ama
bitanecik kankam aldın mı özeli.....
bizim kankalıgımız göstermelik degil...
yüreklerimiz bir bizim...
hıhhhhh kıskançççç...
canım kankam adaşım ordamısın yanımdasın deme...:jeyyar:
yazam dursun nan özel msj durunca sılnmez korkma aksama ekle benı :1closedeyes: ayy takma ad yazmam lazım cok hayranım varda yetısemıyom:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?