hemde ne biçim özledim sabah kalktım aklıma ilk sen geldin -tatlicadiarzu-ayy hepsını okudum nan ayy delı mıyım neyım neyse
mutlulukreçetem ıns senıde everek en son ben kalcam gıbı ceyıs mı allah tam benımm ılgı alanım al al al btmes hıc bıtmes
yenı gelen arkdas valla nıckını unuttum neyse h geldın aramıza
sultan zaten tv yapısıp kalıyoo anlamış deılıım bızlede ıngılense hıc fena olmas
gaf zaten bacım benım evlılık derdınde dusunmus herseyı bırlıkte yapak dıo off desene 2010 a kadr ben evlenırım neyse hayrlısı olsun gec olsun güç olmasın
kahve sen napan bacım benı ozledın demı kaydirigubbakcemile3
bu topıc uğurlu gelseydı bana gelırdı bunca zmn herkesın ceysını düğn resımlerını gordum artık sıra bana gelcek ıns
inşallah nasip olur bakalım..konu kapanırsa ..kötükedihüso
19 yasıyorum şuan ben size göre küçüğüm ama dün mutlulukreçetemle kahvekolikcime baktımda maşallah 18liklere taş cıkartırlar sizlerde öylesinizdir eminim tanışınca anlicam bakalım
İyiyim arkadaşım sen nasılsın geldik yine çalışıyoruz
Sağol canım kahvekoliğe nerden baktın ya resim varmıydı onda :uhm:
haklısın canım yani yaş sendromuna girmemişler o anlamda diyorum
hoşbuldum hepinizi canım..
bu arada gayfekoliğim gelsin size bişe sölicek..
şu saygın kişilik kompetanla ilgili ayyy puhaaaa
kahvekoliğim geldi anammm hoşgeldin
geri sayfalara bak azcıkın bize delü dedilerrr kız onnaraaaasenağlama
kızlar geldi benim ki ben bi süreliğine servis dışıyım:roflol:
slm bu arada kızlar çok uyumuşum bende bugün. daha hala da açılamadım yanimirmirmirmir
kızlar bende geldim kankam buraya cagırdı....
ben görücüye cıkmıcam ama geleyım mı?
gel taib o nasil soru ŞenizŞenizŞenizkızlar bende geldim kankam buraya cagırdı....
slm bu arada kızlar çok uyumuşum bende bugün. daha hala da açılamadım yanimirmirmirmir
yuhh camış :roflol: nan ben 7de kalktım be bu denırmı sımdık
acıktım ben acıktımmm patron duy sesımı su aşçıyı kov :çok üzgünüm:
canımsın yaaaŞenizbitanemsin benim.canim benim hosgeldin nerelerdeydin yaa :çok üzgünüm: derdin varsa bizimle paylas bitanem, hayat sade gülmek ve eglenmek degildir yeri gelecek üzülecegiz ve derdimizi paylasacagiz dimi?
Hem sen iyi degilsen biz burda halay mi cekelim??
Seni cok seviyorum bunu bil Şeniz
amann bütün hafta bende 7 de uyanıyorum bırak da tatil keyfi yapalım :lepi:
bu arada sen ne biçim bi camışsın sürekli yiyosun
olsun gıı sanada ıstersen yenı bı aşk yenı iş herseye yenı bı sen lazım:roflol:
canımsın yaaaŞenizbitanemsin benim.
haklısın canım çok haklısın hayat herzaman gülmek değil ama bu 5 aydır bu sıkıntılı günler bizi çok yordu.Benim belkide nefes aldığım tek yer kk'ydı.o yüzden burda biraz nefes almak ve bu yaşadıklarımı anlatarak hem kendimi hemde sizleri üzmek istemedim.büyük bi sağlık problemini atlattık.Rabbim çok şükürki yüzümüze güldü bugünleri gördük.inşallah bi daha bizde yaşamayız rabbim kimseyede yaşatmaz.:Saruboceq:
sizleri çok seviyorum canlarım benima.s.
ayy yemedımkı hayal edıyom yemekler zaten ığrenc zaten ben cıktımkı kalmamıstı bana cok sınırlıym cok 1 haftada erıdım annem gelse bu ne hal dıycekkesıın :1shok: off off aksama yemeğe goturem kendımı barı saydıkarımı yıyem ykosa olmas bole hayatyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?