2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

hemde ne biçim özledim sabah kalktım aklıma ilk sen geldin -tatlicadiarzu-

bu topıc uğurlu gelseydı bana gelırdı bunca zmn herkesın ceysını düğn resımlerını gordum artık sıra bana gelcek ıns

öyle deme imkansız şeyler vardı babası istemeyen abisi istemeyen hepsi çözüldü bayram topiğinde. bu da uğurlu gelicek. bu topikte daha benim nişanım olacaakkkhihoyyyt

ee herılt yani zaten her gören sen ne kadar güzelmişsin diyolülülülülülü

İyiyim arkadaşım sen nasılsın geldik yine çalışıyoruz

Sağol canım kahvekoliğe nerden baktın ya resim varmıydı onda :uhm:

kamera açtım ama açmaz olaydım bana sulandı bücür:roflol:

haklısın canım yani yaş sendromuna girmemişler o anlamda diyorum

lan aranızda en yaşlı benim ama hepinize taşşş çıkartırım hıııhh:1closedeyes:

hoşbuldum hepinizi canım..
bu arada gayfekoliğim gelsin size bişe sölicek..
şu saygın kişilik kompetanla ilgili ayyy puhaaaa

ya canım o sultanın mevzusu ona söyleycem, burayla alakalı değil.

kahvekoliğim geldi anammm hoşgeldin
geri sayfalara bak azcıkın bize delü dedilerrr kız onnaraaaasenağlama

hoşbuldum güselim bakıyorum da herkesle kaynaşmışsın ben sana dedim dimi kıslar süper diye. yanlız bi böcük var ondan uzak dur, gerisi iyidir.

kızlar bende geldim kankam buraya cagırdı....
ben görücüye cıkmıcam ama geleyım mı?

canımsın yaaaŞenizbitanemsin benim.
haklısın canım çok haklısın hayat herzaman gülmek değil ama bu 5 aydır bu sıkıntılı günler bizi çok yordu.Benim belkide nefes aldığım tek yer kk'ydı.o yüzden burda biraz nefes almak ve bu yaşadıklarımı anlatarak hem kendimi hemde sizleri üzmek istemedim.büyük bi sağlık problemini atlattık.Rabbim çok şükürki yüzümüze güldü bugünleri gördük.inşallah bi daha bizde yaşamayız rabbim kimseyede yaşatmaz.:Saruboceq:
sizleri çok seviyorum canlarım benima.s.

amann bütün hafta bende 7 de uyanıyorum bırak da tatil keyfi yapalım :lepi:

bu arada sen ne biçim bi camışsın sürekli yiyosun

ayy yemedımkı hayal edıyom yemekler zaten ığrenc zaten ben cıktımkı kalmamıstı bana cok sınırlıym cok 1 haftada erıdım annem gelse bu ne hal dıycekkesıın :1shok: off off aksama yemeğe goturem kendımı barı saydıkarımı yıyem ykosa olmas bole hayatyerimseniben

kurban olurum ya Şeniz büyük gecmis olsun bitanem, simdi herseyin iyi olmasina cok sevindim gercekten.. Cok haklisin belkide hepimiz burda biraz pozitif enerji topluyoruz..Siz hep mutlu olun emi Şeniz Dualarim sizlerle beyaz gülümm :Saruboceq:

Been şimdi yedim vallaaa ohhh arkadaşlar mc e gitti süper oldu tıka basa yedim nispet gibi oldu ama :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…