Kızlar günaydın nasılsınız a.s.
Aynen ya bıktım valla ama enden geçti artık şansımı yitirdim senağlama bari sen bul bitanede kurtar kendini
OOOHH ne güzel valla ben çalışıcam mecburen çünkü evimiz yok malesef onu alana kadar çalışmam lazım
Aynı fikirdeyim bebeğimi kendim büyütmek emek harcamak istiyorum hele bi ev alalım onuda yaparız yerimseniben
Evet inşallah bilirler gerçektende bazen diyorum ne kadar düşünüyo beni bazende çok kızdırıyo beniklava:
Evet hiç bir zaman bir kadın kadar fazla düşünemezler tamamen katılıyorum.Biz nişanlandık ama benimkine alyans taktıramıyorum sıkıntılı saat bile takmaz işi gereği iş yerinde takamıyo ben istiyorumki işten hariç zamanlarda taksın ne biliyim bugün buna takmış durumdayım :çok üzgünüm:
gunaydın kızlaaar.a.s.bakıyomda erkeklerı cekıstırıyonuz.bunların hepsı aynı anacım kadınlar kadar dusuncelı erkek nerdeee.onlarında dogası bu ole kabul edıcez napalım.:1no2:canını sıkma gaf cım onemlı olan ıcınde kotu nıyet olmasın yoksa alyansı takmıs takmamıs ne farkeder.şutarafagitti
iyidir canim ne olsun is icin hazirlaniyorum bi bakim su cadilara dedim :jeyyar:Hoş geldin canım naber :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?