• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Aynen ya bıktım valla ama enden geçti artık şansımı yitirdim senağlama bari sen bul bitanede kurtar kendini

sen çalıscan mı evlenınce :uhm: ben yatcam sbhtan aksama kadr ayaklarımı uzattıp kadın programları ızlerım yada kk takılırım olmadı hava guzelse cıkarım gezerım kocamın ısyerıne gıderım aksama romantızm yasarız :jeyyar: gıbı gıbı gıbı off off ne hayaldı ama :roflol:

:1closedeyes:
OOOHH ne güzel valla ben çalışıcam mecburen çünkü evimiz yok malesef onu alana kadar çalışmam lazım

ben evı olan alım kendıme barı :1closedeyes: cok zor calısmam gerekırse şaka maka bende calısırm ama ev alana kadr ddeıl bebeğım olana kadr hersey bebeğım olur anne sevgısını tatması ıcın :ecrin_bebek:

Aynı fikirdeyim bebeğimi kendim büyütmek emek harcamak istiyorum hele bi ev alalım onuda yaparız yerimseniben

valla bebek ne zmn olur bellı olmas ya ev almadan once olursa :jeyyar: ay ıns hersey hayal ettımız gıbı olur elın oğlu kıymetımızı bılır(anam gıbı konustum he):roflol:

Evet inşallah bilirler gerçektende bazen diyorum ne kadar düşünüyo beni bazende çok kızdırıyo beni :oklava:

erkeklerın işi o kızdrmak yalan olmasın ama hıc bı zmn bı erkek kızın dusunduğu kadr dusunmez sanmam ole bı erkek gormedım duymadım bılmem yalan gelıyo bana hıkaye gelıyoo kötükedihüso

gunaydın kızlaaar.a.s.bakıyomda erkeklerı cekıstırıyonuz.bunların hepsı aynı anacım kadınlar kadar dusuncelı erkek nerdeee.onlarında dogası bu ole kabul edıcez napalım.:1no2:canını sıkma gaf cım onemlı olan ıcınde kotu nıyet olmasın yoksa alyansı takmıs takmamıs ne farkeder.şutarafagitti

Evet hiç bir zaman bir kadın kadar fazla düşünemezler tamamen katılıyorum.Biz nişanlandık ama benimkine alyans taktıramıyorum sıkıntılı saat bile takmaz işi gereği iş yerinde takamıyo ben istiyorumki işten hariç zamanlarda taksın ne biliyim bugün buna takmış durumdayım :çok üzgünüm:

saatı sevmez belkı ama hıc deılse alyansı taksın :dilcikar:

gunaydın kızlaaar.a.s.bakıyomda erkeklerı cekıstırıyonuz.bunların hepsı aynı anacım kadınlar kadar dusuncelı erkek nerdeee.onlarında dogası bu ole kabul edıcez napalım.:1no2:canını sıkma gaf cım onemlı olan ıcınde kotu nıyet olmasın yoksa alyansı takmıs takmamıs ne farkeder.şutarafagitti

ohh olsun onlara :mymeka: ahh ahh ne dertlıymışız bee :roflol:
hayt ne onlarla nede onlarsız oluyoo napak

Back
X