- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Yani insan özenir biraz dimi altın haram dedi gümüş aldık onuda kayıp etmiş yenisini alıcam içinede japon yapıştırıcısı sürücem :jeyyar:
ugur h bulduk babacim
Kız boyuna asmada iyi fikir he :jeyyar: Kavga etmem onunla bunun içinde alttan laf sokuyorum sadece sırnaşık şey
Yani insan özenir biraz dimi altın haram dedi gümüş aldık onuda kayıp etmiş yenisini alıcam içinede japon yapıştırıcısı sürücem :jeyyar:
iyidir canim ne olsun is icin hazirlaniyorum bi bakim su cadilara dedim :jeyyar:
bakiyorumda simdiden baslamis kocayi cekismeler felann :roflol::roflol:
Benimde evde bi sürü yüzük oldu ilk kendi aramızda sözlenmiştik gümüş alyans o duruyo sonra tek taş almıştı bana oda duruyo sözlendiğimizdeki alyans duruyo bide nişan yüzüğüm oldu :teytey: diyo bana bütün parmaklarına yetecek kadar yüzüğün var sırnaşık şey
Benimde evde bi sürü yüzük oldu ilk kendi aramızda sözlenmiştik gümüş alyans o duruyo sonra tek taş almıştı bana oda duruyo sözlendiğimizdeki alyans duruyo bide nişan yüzüğüm oldu :teytey: diyo bana bütün parmaklarına yetecek kadar yüzüğün var sırnaşık şey
öyLe umuyorum :1rolleyes:
gerci daha alpere mektup yazmam lazim -tatlicadiarzu-
iyi düsünmeliyim ,bana yardimci ol :roflol:
yardimci olmam mi nasil pis pis gülüyordu benimkine yazdigin mektubu okurken..
intikam vakti geldi yasasin kötülük :roflol:
öyle bi mektup yazacaz ki dillere destan olacak enistemiz degil mi :roflol:
mrb kızlar yine ne kaynatıyosunuzz valla maşaallah bıkmıyonuzda birbirinizden gözümmm...!!:):):)
OOOHH ne güzel valla ben çalışıcam mecburen çünkü evimiz yok malesef onu alana kadar çalışmam lazım
Evet hiç bir zaman bir kadın kadar fazla düşünemezler tamamen katılıyorum.Biz nişanlandık ama benimkine alyans taktıramıyorum sıkıntılı saat bile takmaz işi gereği iş yerinde takamıyo ben istiyorumki işten hariç zamanlarda taksın ne biliyim bugün buna takmış durumdayım :çok üzgünüm:
Bende evde çok sıkılırım izine çıkıyorum bazen evde 3 günden sonra sıkılıyorum valla kaydirigubbakcemile2
kahvekolık bacım neden benden alıntı yapmadın hıc :mymeka: bende calısmayı sevıyorum ama dıkkat edersen cocuk olunca anne sevgısını kendım yasatmak ısterım dedım yanı kreşlere falan vermek ıstemem dedım nacızane fıkrım bacım ayrıca evımız varsa ben bu dunya ıcın daha fazla calısmak ıstemem bırazda obur dunyayı dusunum nan bugun yarın güm dıe gıdersekk ayy hayrlı ölumler olsun sıznde ıcınızı karartım ha :roflol:
al hadi senden de alıntı yaptımsırnaşık şey
sonuna kadar haklısın da ben erkek milletine güvenmiyorum. yada şöyle söyleyeyim erkeğe el açmak istemiyorum. yani markete bile giderken bana para ver diyeceksin. bi yerde bişey beğeneceksin kocan para verirse alabileceksin bu benim tarzım değil anlatabildi mi? boşuna mı okuduk onca sene? diyelim ki evet evim oldu para da koydum bi yere, hazıra dağ dayanır mı? bilmiyorum yaa, tabi eşine bağlı eli açık mı, seni kısacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?