2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Böcü ne ayak??:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Çok iyi fikir :jeyyar: kesinlikle yapmalı kaydirigubbakcemile5

aman böcüğüm ben ironi yapmıştımmirmirmirmir
bu arada kk yazmıştım sadece baş harflerini yani ama kadınlar kulubü olarak çıkmış. bismillahirrahmanirrahim korkuyorummm:1shok:

korkma korkma bendede oldu bısey olmas naniknanik bunu duzeltmıslerr ıyyıde ıns bıde bağlantımız kesılmes onada çözum bulurlar kaydirigubbakcemile

Allah kavuştursun canım. az kalmış a.s.

gülecem diye düştüm sandalyeden delülerr :roflol:

Canlarimsiniz siz ikiniz nasil güldük ama hihoyyyt

sesime kurban ol sen deli manyak :roflol:

evet neşemizsin sen en küçük sivrisinek. Allah da seni güldürsün. heleki mutlulukreçetemin ses kayıtlarını bütün kk ya dağıtmak lazım.kaydirigubbakcemile3

sanki senin yoook :roflol::roflol:

hhhaah dogru bugun yaprak dökümü var izlerim bende sonra internetten

bu arada yok böcük
senin hakkinda konusmadik
ayip ve gizli seyler baska
hihihihi
mutlulukrecetem kahvekoligim ve benim aramda , onlar anlar :) s..k manyak
mauahahah

sana taktigim lakabida cok begenmissin bakiyomda kaydirigubbakcemile3

hele bi de tanımayaydın:mymeka:
sağol canım
:roflol::roflol::roflol:

enişte adayı mı bu arkadaş :jeyyar:

hangı arkadas haaa o mu yok kız arkadasım valla :1rolleyes: sızde hee ıyı alıstını her erkeğe enıste demeye yok öle bseyy :1closedeyes:

allamm sen sabır anlasılan sız burdan harıc msn de gorusuyonuz yoksa bu ses gaydı neykötükedihüso

aynen bende onu bekliyorum. 20 dak kaldı neyseki.

böcüğüm hayatım ne balkonu, ne mandalı? ben ironi yapıyorum ironiiiiiiiiiii:1rolleyes:

yanı fılm baslayınca gtcek mısnız senağlama bızm uyduya ayar veremedık tvcıye verdık adam yarın alın demıs ıkı gundr tv yok ama zaten pekte sevmemm ama avrupa yakası vardı yaa tuhhhh senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…