2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

offfffffff offffffffffffff bıktım hayattan herkesten herseyden ...........
Allahım sen hayırlısını ver yar ve yardımcım ol dayanma gücü ver
sabrediyom sabır sabır...

noldu canım, hayırdır?

oyyy oyyy yine hepiniz tam kadro buradasınızz maşaallah yahh ben dayanamıyorumm bi laf atıp kapıyorum ama bugün bekliycem ne var ne yok nasılsınızz ...?

yok ay kadronun yarısı yok sultanla mutlulukreçetem yok bide senağlama. mutlulukreçetem dışarı çıktı ama sultan kesin uyuyordur hala. sultan of uykukaydirigubbakcemile3

Gezelim valla kız beraber çeyiz almaya gideriz :dance: sen neresindesin istanbulun

Hayırdır kız bi derdin var senin :teselli:

göbeğındeym desem :roflol: esenlerde otuyom cnm sen
velved nen var tatlum düğün sarmadı mı senı

evt velved cim neyin var canım benimm yahh gerçi bişiyde olması gerekmiyoki benim hergün söylediğim bişiy insanlar yaşamak kim kimin üstünde kavgası beni çok yoruyorr nedirr bu statü kapışması hayatı yeni tanıyorum 18 yaşındayım ve şimdiden sınavımı en güzel şekilde nasıl tamamlayıp emanetimi veririm diye düşünüyorum

noldu canım, hayırdır?

yok ay kadronun yarısı yok sultanla mutlulukreçetem yok bide senağlama. mutlulukreçetem dışarı çıktı ama sultan kesin uyuyordur hala. sultan of uykukaydirigubbakcemile3

kebap ondan rahatı yok kabus gorsun ıns uyansın artık gelsede baksam profılıne nereye bakıyo kaydirigubbakcemile3

çocuklara annenin bakması konusunda hemfikiriz. benim annem öğretmen. yarım gün çalışıyordu anneannem ve babaannem uzakta oldukları için bakıcı baktı bize küçükken. ve bakıcım beni dövüyordu. beni nasıl sindiriyorsa ben bunu annemlere söyleyemiyordum.küçükken o kadar içine kapanık bi çocuktum ki tırnak yemeye başladım. yaş oldu 25 bu alışkanlığım bana bakıcımdan miras. o yüzden istifamı verdim çok geç saatlerde çıkıyorum çünkü. mali müşavirlik sınavına girip kendime büro açmak istiyorum. büromda ayrı bir oda yapıp çocuklarım yanımda olsun istiyorum. hayalim bu inşaallah gerçekleştirebilirim.

kebap ondan rahatı yok kabus gorsun ıns uyansın artık gelsede baksam profılıne nereye bakıyo kaydirigubbakcemile3

sen taktın zaten onun profiline merak etme +18 lerde geziniyor hep :roflol:

18 yaşında ve evlisin ha anammm evde kaldım ben evdeee:1shok:

inş olur cnm bütün hayallerin ....:1hug:

velved bı kerede anlat kuzm anladın mı :mymeka:
sultan hıc cıkmıyokı acar acmaz orda zatı ben bılıyom ıspatlarımda var
gaf yakınışız kız valla

meltem evlısın hee ben bosuna koca koca demıyom evde kaldım evde :çok üzgünüm:

kahvem hayallerne kavus ıns

kızım parça parça yazma, ne olduysa tam yaz, ikide bi noldu mu diycez, getirtme oklavayla bakklava: yerimseniben

annemle aşkımın arasında kaldım...
yaw biz aramızda sözlüyüz evlenmek için daha beklicez sebebi hem maddi durum hemde abisi evlencek benimkinin daha sanki bizi bekledi neyse
aşkım diyo bekle 2009 sonu söz takcam 2010 nişan 2010 yazı gibi evlencez
annem diyo sana bir yüzük takamıyo onu ne beklicen seni almıcak su bu
yaw arada kaldım kime ne desem olmuyo bazen o kadar daralıyom ki
bende annemden bu lafları duyunca ona kızıyorum tartısıyoz kötü oluyoz
yapmasam olmuyo annemde haklı bir kesinlik bişi olsun istiyo bişi diyemiyom
bekle beklee daha ne kadar beklicez bilmiyom kiiii

meltem 18 yasında evlisin valla biz evde kaldık yaaa gaf kahvekolik ben .... kısmet işte ne dicen

Son düzenleme:

annen haklı bence hatta keısnlıkle ben kımseye guvenmedım ıcın bosuna beklemıs gıbı olmak ıstemem ana yüreğı ıste ama ben gene susuyorum 2010 sonu belkı ben hala bekar olurum bu arada :roflol:

bence annen haklı canım. olayı biz bilemeyiz ama 2009 sonuna daha 1 sene var. kararın kesinse nişan konunu erkene aldırabilirsin. nişanlı bekleyin madem. bu arada onun ailesinini haberi var mı? abisinin düğünü bitince 2009 yazına kadar para biriktirebilecekler mi bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…