2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunaydınlarr evde kalmış kalacak olanlr :roflol: benden çırkın gacılar
mutluluk recetesı hanım sen mıydın o kuş nan :mymeka: bıda sana bısey dıyen sey olsun bışey olsun işte
gaf naslsın bacım ayy ben bı gayfaltı edem barı cokacimcoook

Kirmizi alarm

Mutlulukrecetesini,
bizim topigi, baska bir topicle
aldatirken yakaladim klava:
herkesin dikkatine :1ninca:

hadi ya bak yaramaza hangi topicteymiş bakimm:)) ne var ben de bi çok topiğe aboneyim nolcak şimdi bende mi aldatıyorum şimdi sizi.

tatlım çok güzelmiş güle güle kullan. benim istediğim de bu modele benziyor.bişey sorcam taşların gömme mi? gömme değilse her tarafa takılıyor ya ve içine sabun doluyor. tsk ederim bu arada.

gaf cok beğendım cnm benım
ben alyansımı taşsız alcam cunku tektaşım olcakya daha sadebıseyden hoşlanıyom

Günaydın canıımm afiyet olsun yarasınnnn sırnaşık şey a.s.

saat 7de evde kahvaltı ettım sımdıkde 3açma yedım yarasın dıom ama yaramıyo :çok üzgünüm: bıde hergun bı su bardağı pekmez ıcıyom annem yaptı doğal pekmez sositososito

hehe ayyy çok güldümmm harbi şaftını kaydırdım sayfanın emmme zaten bilmiyodum sultan anlattı yaptım hehe küçültebiliyokmukii hehe olann bu arada küçük diil beyaaa ahamda bu yıl 30 una girecekkmişşş ben ilk evlendiğim yıldaki yaşını sölemişime yaşını sordum 28 di diilmi diye diyoki hiç büyümüyomu bu çocuq hehe ayy ama daha henüzz hiç talibi çıkmadııı hüü hehe

gunaydıın kızlaara.s.

canım alyansın cok guzelmıs.gule gule kullan.bende eve gıdınce resmını cekıp koyucam ınsallah fıkır olsun kızlara.a.s

kahvekolıkcım dur sakın ol kız:teselli:.alyanslar tek kelımeyle harıka.alıp takmakta nasıp olur ınsallhŞeniz

tsk ederim canım. umarım kuyumcuya gidip değil de sipariş yaptırmak istiyorum. kaynanam falan gelir yok şunu al, bunu al, bende sinirlenir çıkarım dışarı.

nan bekar olan hangısı bıda bakım alıcı gözle :roflol:

yok kılo problemım neyım :dilcikar: yıym yıyom şişmıyomm

olum ne hava atıyonuz nan benımde tek taşım varDI sözlumden ayrlınca bı sınırle onuda fırlatmışım :roflol: ahh ahh kafasızlığım

Biz bohça kıyafet takı bütün alışverişimizi yanlız yaptık valla rahat rahat istediğimizi aldık yanlız ben biraz zor beğeniyorum nişanlım kafayı yedi o kadar :roflol:

bende yalnız çıkıcam alışverişe nişanlımla. özellikle kaynanamı istemem zevksiz bi kadın çünkü gireriz birbirimize.kendisine antipati duyuyorum umarım geçer ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…