Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirmizi alarm
Mutlulukrecetesini,
bizim topigi, baska bir topicle
aldatirken yakaladimklava:
herkesin dikkatine :1ninca:
Kızlar günaydın hayırlı günler olsun azıcık ayrıldım internet başından neler olmuş ortalık karışmış resimler felan yayınlanmış kaydirigubbakcemile3 valla kapatmıycam artık topiği sengözlerimebaksanab
Kahvekoliğim kuşum bak alyansım fikir olsun sana
![]()
Bakın bakalım kızlar beğenicekmisiniz a.s.
Günaydın canıımm afiyet olsun yarasınnnn sırnaşık şey a.s.
Kızlar günaydın hayırlı günler olsun azıcık ayrıldım internet başından neler olmuş ortalık karışmış resimler felan yayınlanmış kaydirigubbakcemile3 valla kapatmıycam artık topiği sengözlerimebaksanab
Kahvekoliğim kuşum bak alyansım fikir olsun sana
![]()
Bakın bakalım kızlar beğenicekmisiniz a.s.
hehe ayyy çok güldümmm harbi şaftını kaydırdım sayfanın emmme zaten bilmiyodum sultan anlattı yaptım hehe küçültebiliyokmukii hehe olann bu arada küçük diil beyaaa ahamda bu yıl 30 una girecekkmişşş ben ilk evlendiğim yıldaki yaşını sölemişime yaşını sordum 28 di diilmi diye diyoki hiç büyümüyomu bu çocuq hehe ayy ama daha henüzz hiç talibi çıkmadııı hüü hehe
Teşekkürler canım.Taşları gömme takılma olmuyo kuyumcu dökülmez diye garantide verdi daha 3 gündür kullanıyorum bakalım görücez yerimseniben
Kilo problemin yok demekki ne güzel....
sağol canım benim tek taşımında kenarlarında taşı var bununda gayet hoş duruyo şıkır şıkır yerimseniben
gunaydıın kızlaara.s.
canım alyansın cok guzelmıs.gule gule kullan.bende eve gıdınce resmını cekıp koyucam ınsallah fıkır olsun kızlara.a.s
kahvekolıkcım dur sakın ol kız:teselli:.alyanslar tek kelımeyle harıka.alıp takmakta nasıp olur ınsallhŞeniz
Biz bohça kıyafet takı bütün alışverişimizi yanlız yaptık valla rahat rahat istediğimizi aldık yanlız ben biraz zor beğeniyorum nişanlım kafayı yedi o kadar :roflol:
olum ne hava atıyonuz nan benımde tek taşım varDI sözlumden ayrlınca bı sınırle onuda fırlatmışım :roflol: ahh ahh kafasızlığım