2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

cnm sen burdaydın gör diye yazdım dügün bölümünde degilki dügün sahibi napayım
misafirlere bir hoşgeldin demiyon:mymeka:

sen bana takılma yolu kaybedersın kaydirigubbakcemile3 her gelene kafa sallamaktan şaftım kaydı bee gel ıste her geldığınde sana h geldın mı dıycem gelmezsen ayıp eden hee :mymeka:

sendede mi sorun var kaynanayla? içimizde tek evli olan sensin aydınlat bizi ne yapmamız gerekir.

hee canımmm işteee soldakinin elinde tel ben sağdakini söylüyorumm :) hehe canımm yahhh bu kaynana meselesine gelinceee hele bide görümcen varsa öldün olunu kıskanırr o ayrıı bide seni kıskanması kızı ile yarıştırmasıda ap ayrıı valla saf kadınn bilmiyokiii benim iyi olmam olunun iyi olmasıı haa bazen farkına varıyoo iyiyiz filan ben bi geliyorum memleketten artık birimi dolduruyo bilemiycem yoksa orada milletin gözünü dağlamak içinmi iyi davranıyo ben bi buraya geliyorum kadın zehrini kusuyoo ama varyaa eskiden sus içine at sus içine at yetti artık ne kocan sustun diye kıymet biliyo nede başa bişiy valla en son konuşmasında sınırı aştıı dedim allah aşkını kızlarınızıda kendinizide çekin üzerimden kedi ulaşamadığı ciğere mundar derdee yaniii ciğerin cvp vermeyeceğini bile bile bu kadarda parçalamazki kendini canım hehe cahillik işteee Allahım ben çokkk iyi bi kaynana olayım ne olurrr......-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

ayyyyyy yalanada bakkk yaaa :roflol:

tşkler cnm gafım bende iyiyim :1hug:
yada iyi olmaya çalısıyom mu desem :sm_confused:
neyse karıstırmayalım orayı a.s.

sultan öle bısey okuyoku suan ben bakamadım bıle sız bı bakın sultanın profılıne :roflol:
acıl acıl acıl

Allahtan görümcem yok.haklısın bide onunla kıyaslardı. belki de bu olay iyi oldu şimdi kırmayayım diye üstüme çok titriyor oğluna da söylüyormuş zaten ben ne yaparsam yapayım bu kız beni sevmeyecek hiç diye. ama küçük eltimle de kıyaslamaktan geri kalmıyor yani. işim garibi kaynımda kıskanıyor beni ya. ben eltimden daha güzelim, fiziğim daha güzel, eğitimim statüm daha iyi(gerçi o lise mezunu), maddi durumum, ailem vs herşeyim eltimden daha iyi ama eltim biraz saf ve onların sözünü dinliyor hep. ben lafımı esirgemem, herşeye boyun eğmem. o yüzden o daha kıymetli oluyor işte. ama ben geri durucam kararımı verdim. kaynana konusu aslında bilim adamlarının ayrıca incelemesi gereken psikolojik bir travma bence.bugün ne oldu bana ya içim tam dolmuş demek ki üfff

Haklısın canım bi kere sevmedinmi sevemezsin bi daha düşmüş gözünden ne yapsa batar bana öyle oluyo.Dediğin gibi yazık olacak seninkine arada kalmak kötü :1hug:

aynen, aynen!! aslında hiç kinci biri değilimdir hiç ama neden bu kadına böyle soğuğum bilemiyorum.

Şimdiki Aktivite: Konu Okuyor Cinsel ilişkide dayanılmayacak acı (

kızı madara ettik yaa :roflol:

ben bışey demedım buraya bıle yazamadım sultan kendını aşmış bakalım gelınce nerdeydın bugun dıyınce cevabı nolcak ayyy bende olmasam sızınbıseyden habernız yok nan ıyıkı varım demı:dilcikar:

hakkaten ne biçim bi ajansın sen ya. kızlar sultan yok bence msnde yok, mesajda attım ama cevap vermedi hem olsaydı yazardı hemen buraya. çıkış yapmadan kapatıyor ve kardeşi açıyor. sultan değildir o kaydirigubbakcemile3

nolsun kısss benimkiyle atıştık az önce senağlama
msndeydi tartıstık cekti gitti işe gitti tmmda kötü gitti piss :çok üzgünüm:

düzelirsiniz inş canım. bak bizim topic bugün pek bi şenlik kafanı dağıt işte.yerimseniben

düzeliriz yaaa cnm evet a.s
akşam arar dayanamaz:asigim:
bende kafa dagıtıom işte heyaaa:smiley-cool:

'' รєvdaภ ßเr atєร oldu ßєภdє...!!! ''
herseyim seni cok seviyorum aşkım benim yaaaa...

kardeşının cınsıyetı ne nan aboww neyse ben bısey yapmadım bılmıyom :roflol:

düzeliriz yaaa cnm evet a.s
akşam arar dayanamaz:asigim:
bende kafa dagıtıom işte heyaaa:smiley-cool:

aman salla hıcte uzlme barısrsınız olmadı sanada ben bulurum bırını uzulme yeter kı nan sevgılın mı nışanlın mı unutumda CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…