2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Delüsün kızım sen bende teli fırlatırım hep 1 sn sonrada toplarım bi telaşla :roflol: :roflol:

delü olan sensın :dilcikar: en azından atıp gerı almadım gururluyum nan ben yenısını aldrırım nasılsa :dilcikar:
nan ohh kımsesız alısverıs bızde hayatta ole olmaz kızn erkeğın dedığı olur alınır ama yalnız gıdılmez kaynanamdan önce anam yolar benı :roflol: hem ben cok kararsız bı okadrda zevklıyım kaydirigubbakcemile3

İnşallah geçer canım. Ben kaynanamı çok seviyorum oda beni çok seviyo allahtan benimkide bizi öyle görünce gözlerinin içi parlıyo a.s o mutlu oldukça daha çok hoşuma gidiyo

benimde önceden öyleydi bizi mutlu görünce çok sevindiğini söylüyordu. 5 ay kadar önce bir hata yaptı o zaman anladım ki oğlunu kıskanıyormuş meğer. hatasını anladı Allahtan ama ben unutamıyorum işte, sevemiyorum. umarım geçer geçmezse arada kalana yazık olacak çünkü ben çok inadımdır.-tatlicadiarzu-

aboww :1shok: nan olsun anlamısya hatasını garıcaz affet nan ben düşünemıyom bıle kaynanamı sevmedımı valla ılk kynanam benım için ölurdu desem yerı valla ılk gelın olcamdan mı ama cok sevım aılesını hala gorusuyoz telde zatı benımkını evlatlıktan redettıler ohh olsun ona aıle cok onemlı valla evlılıkte şaka maka ama bı payı var hemıde buyuk bı payı :1closedeyes:
sultan gelmış allah bılı nerde gezıyo du bı yakaalayım kulandan tutup getırem

Son Aktivite: Bugün 12:07
Şimdiki Aktivite: Foruma Bakiyor Aile, Evlilik ve Çocuklar sultanı buldum

Son Aktivite: Bugün 12:07
Şimdiki Aktivite: Foruma Bakiyor Aile, Evlilik ve Çocuklar sultanı buldum

:roflol: yarıldım yaa.

kesinlikle büyük payı var da içimden gelmiyor affetmek. yaptığı hata büyüktü ama, bizi ayırmaya kalktı. hemde anlamadan dinlemeden suç oğlundaydı oysaki. olay anlaşıldı sonradan hatasını da anladı ama iş işten geçti ben bi kere kırıldım. neyse yaa benden uzak olsun.

sen onu bana yolla ben ıcabına bakarım :1closedeyes:

kırk gün kırk gece sürecek olan böcügümün dügününe geldim bugünde:teytey::dance:sositososito ohhhhhhhhhhhhhhihoyyythihoyyyt
böcügüm gecmi kaldım nan:mymeka:

aynen öylee bacımmm :):):)

nan böcük kacmıs :))))))))))) gördün diye buraya yazdım ama hecccc

kırk gün kırk gece sürecek olan böcügümün dügününe geldim bugünde:teytey::dance:sositososito ohhhhhhhhhhhhhhihoyyythihoyyyt
böcügüm gecmi kaldım nan:mymeka:

düğün burda mı ayy delü geyık bölumunde yanlıs yere parkettın yawrı :roflol:

patron basımdan ayrıldığı kadrıylan yazıyom kaynanam olsa bundan ıyı olurdu valla kaydirigubbakcemile3

hehe sağdakii diyer,de öyle gerçi ama nişanlıı :):):)

yanı elınde cep telı olan nışanlı öle mı nan ayy kafam karıstı sorularıma bıda cvp ver

1 sen neden koydun o resmı eşın var sandım
2 elınde tel olan nısanlı olan mı hadı anam bı acıkla hele

cnm sen burdaydın gör diye yazdım dügün bölümünde degilki dügün sahibi napayım
misafirlere bir hoşgeldin demiyon:mymeka:

bu demek oluyo ki böcük elinde telefon olanı beğenmiş :jeyyar:

malesef bacım o nişanlıymış, meltem diğerine kız arıyor.

talipsen bi bak istersengamyoncuiremsu

bu demek oluyo ki böcük elinde telefon olanı beğenmiş :jeyyar:

malesef bacım o nişanlıymış, meltem diğerine kız arıyor.

talipsen bi bak istersengamyoncuiremsu

nan anca öle kalmıs aklımda elınde tel olan :roflol: yok dığerıde ıdare edr zengın mı evı varmı arabası var mı ben calısmam bak nışanlanınca neyım sonra bende cok guzleımdr dıllere destandr guzellığım 21 yasıım daha ne vardı nan cok alcak gonulluyum hıc konusmayı sevmem falan fılan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…