2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

1 orda bıle san gore yoksa kokuş karısın bılesın
2 masalah sende pek sağlam syılmazsın gozun körmus

bana şuursuz dıene bak :roflol:

nan mikrop böcük baktik hatta tsk bilem ettik
sensinnnn kokosssss ayoLLLL hahahha

yerınde olsam o tsk gerı sılerdım -tatlicadiarzu- bunu sultanın ıcındekı seytan söluyo kötükedihüso

ne bılem hep bole edıyon tv ızlıycem dıe bızı aksatıyon :çok üzgünüm:

tam dedektif olacak hatunum be şuna bak nası çıkardım ortaya. hakkında hayırlısı olsun cnm.

he yaa cok şukur sananda cok guzle bırı sancak benı zatı profılımde resmım var :dilcikar: sultandan guzelım dıe kıskanıyo benı

sultan böcüğü kıskanıyo ha :roflol: ben resim koysam yer yerinden oynayacak demek kişakkıdı

nıre gıdıyon bee kadın programlarına mı ızdıvacımı ızlıyon yoksa
nan okadr sey sordun acıkladım bakmadın bıle bee nankör kedı

yaaa ben buna geçen gün show türk de almanya için izdivaç programı başlamış dedim, hay demez olaydım o günden beri tv başından ayrılmıyo.

evet yaa bende kıza desivaldido demişim 2 aydır geçen yeni farkettim dasilvadidoymuş (umarım doğru yazmışımdır) kusura bakma canım özürr.

nan evden çene yapmayak devam edek ısyernde elektrık gıttı jenarator var pc kapatmak zorundayım aksam 8de burdayız ok optum

oy canim ya kiyamam :teselli:

Dügüne gelir dimi ? :roflol:

yarıldım yaa düğüne gelir dimi ? :roflol:

benim bi arkadaşımın nişanlısı izin alamamıştı ne istemede ne nişanda bulunamadı, yüzüğünü yolladılar sonra. düğünede gelemeyecekti nerdeyse, hatta balayınada deeerrmişim :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

tamam canım bakarıs randevu defretime bi bakayım müsaitsem gelirim şakkıdı

bende de bugün bi ukalalık bi ukalalık annaahhnaniknanik

sultan benı kıskanıyo sende bılıyon şükür sengözlerimebaksanab tv yapısmıstr sımdık o :roflol:
bak bakım allahım yaa havaya bak senn kaydirigubbakcemile3

elektrık geldı bu arada şans bk nan

insallah bulursun canim , hos olur yaa
niye utanilcak bisi olsun dimi ama :1rolleyes:
Ya böyle bi topic mi acsam arkadslar ne dersiniz ?
birine kiz ariyosak
yada birine evlenilcek bi herif ariyosak :1rolleyes:
ne dersiniz ?

hehe canım yahhhh deilmiiii evt yanii gerçekten hani tmm internet üzerinden ilan vermek gibi oldu ama zaten net üzerinde olacak bişi diil onun için özelllikle afyon çanakkale diye yazdım :):):) :lepi:

ayyyyy yaaa ne sempatik insanlarsınızz sizzz tmm tmm özel mözel yok bende buradayımm gelin arıyomm olanın özellikleri malum bi doluda resmi var pc de eşim saolsunnn hehe ama şimdi ben bu resimleri nasıl göstercemm beyaaa sorun oradaaaa hehe :):):)

Kızlar beni de alır mısınız aranıza?Ben de kısmetse 2009 nisan-mayıs aylarında görücüye çıkacağım.Erkek arkadaşım askerden nisanda gelecek.

meraba kızlar bende geldim...
eates hoşgeldin canım aramıza hadi hayırlısı inşallah
seninde canım...

ne sandin gizimmmm biz burda gardas gibin olduk,
valla öle uzaktan muzaktan soguk soguk konusmayiz :dilcikar:
baska topiclere benzemez buraaa hihihi gel sende bize katil :1rolleyes:

Kızlar beni de alır mısınız aranıza?Ben de kısmetse 2009 nisan-mayıs aylarında görücüye çıkacağım.Erkek arkadaşım askerden nisanda gelecek.

aliriz kiz niye almiyalim, hosgeldin bakam, :1hug:
demek sende seneye görücüye cikacan, dogru adrese gelmissin ozamannn
(bu arada allah kavustursun)

ben geldım nerrde bu evde kalmışlar:

gelme git evde kalmis :dilcikar:
hem ne kiskancam len,
asil gayfegolikle sen böcük beni giskaniyonguz :mymeka:
kuslar söledi ,
kusun isminide asla söylemem israr etmeyin, ne "Mutluluk" verseniz nede "Recete" verseniz sülemem :1rolleyes:

meraba kızlar bende geldim...
eates hoşgeldin canım aramıza hadi hayırlısı inşallah
seninde canım...

hosgeldin canikim ne var ne yok ? :1rolleyes:

ooo butun kızlar toplanmısız.hihoyyytbende geldım kızlaar.kaydirigubbakcemile2keyıfler yerınde bakıyom yıne aman Allah bozmazın canlarım
eates hosgeldın canım buarada Allah kavustursun en kısa zamanda ınsallaha.s.

hoşgeldin canım alırız tabiki aramıza. Allah kavuştursun. hatta aramızda görücüye çıkmayıp (koca bulamamış) ama bize takılanlar da var, napalım onları da idare ediyoruz kovamıyoruz :roflol:

mutlulukreçetem öyle şey yapmaz. ortalığı hep en küçük karıştırır yerimseniben. yalnız yazılara bakar mısınız, konyalılarda ''k'' harfi olmaz. seni goca gonyalı gubuuuzz:roflol:

sallama nan kuşlarmıs ben o kusların kanadını yolarım ucamaz dılını koparırımm konusamaz daha kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…