2009/1 Sözleşmeli Öğretmenlik

burcak09

b&a
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
1.334
0
kızlar mart ayı sözleşmeli öğretmenlik ataması basvuruları yarın baslıyor.kontenjanlar acıklandı.var mı basvuracak olan?

tercih dışı ve ist cok iyi ya ben kimbilir nerelere gidrim:KK43:(

tatlım davul sesi uzaktan hoş gelirmiş...bende sınıf öğr...ilk atamada sınıfçılar iyi bir bölgeye atanmaz.....medeniyetten uzak yaşıyorum...bu sene 1. sınıf okutuyorum ve daha 2 gün önce sesleri bitirdim....

merhabalar..
ben de varım bu atamada tercih yapacak olan..
fen bilgisi öğretmeniyim...

BASIN AÇIKLAMASI
Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla, 2009-1 atama
döneminde (25/02/2009) sözleşmeli öğretmenlikten kadrolu öğretmenliğe atananlardan boşalan 6.500
pozisyona, 33 alandan, 2007 ve 2008 KPSSP10 puan üstünlüğü esasına göre ilk defa görevlendirme
biçimiyle sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.
Aşağıdaki çizelgede görevlendirme yapılacak alanlar, alan bazında sınav taban puanları ve kontenjanları
belirtilmiştir. Adaylar, Bakanlığımızın ************* adresinde yayınlanacak olan 2009-1
Sözleşmeli Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu’nda belirtilen şartlara göre 05-16 Mart 2009
tarihleri arasında internet aracılığıyla başvuruda bulunabileceklerdir. Başvurular, il ya da ilçe millî eğitim
müdürlüklerinde oluşturulan başvuru bürolarından herhangi birinde onaylatıldıktan sonra resmî hâle
gelecektir. Başvurularda hiçbir gerekçeyle ücret alınmayacaktır. Görevlendirmeler, 19 Mart 2009 tarihinde
bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek ve aynı gün Bakanlığımız internet sayfalarından duyurulacaktır.
Sözleşmeli öğretmenlik için başvuracakların görevlendirilecekleri alanları, kontenjanları ve taban puanları
ekli listede gösterilmiştir.
İlgililere, görevlilere ve kamuoyuna duyurulur.

adszbcn.jpg

w497.png

Merhaba;
birşey öğrenmek istiyroum.öğremenler üniversiteyi bitirdikten sonra kaç yaşına kadar kpss sınavına girme hakları var yada kaç kere girebiliyorlar.
bilginiz varsa cevaplandırısanız sevinirim.

teşekkürler

Merhaba;
birşey öğrenmek istiyroum.öğremenler üniversiteyi bitirdikten sonra kaç yaşına kadar kpss sınavına girme hakları var yada kaç kere girebiliyorlar.
bilginiz varsa cevaplandırısanız sevinirim.

teşekkürler

canım yaş sınırı öğretmenlik için 40, memurluk için 30.
KPSS ye de istediği kadar girebilir..

evt sözleşmeliler gecen atamada kadroya alındı coğu.bu atamada sadece sözleşmeli alınacak.bnm puanım 76.barajımız 70.inşallah hayırlı bir yer olur.ben ist. istiorum ama tercih dışı a yazcam.

ocean senin puan kaç?

canım benim puanım da 86..
kritik bir yerdeyim ama olmayabilir..
ben de tercih dışı yazcam..

gunaydın arkadaşlar.burcak09 arkadasım soruma cevap vermıs tesekkur ederım ama gene aynı seyı sorcam.yanı herkes degıl bır kısım sozlesmelıler kadro aldı öylemi?ve neden bir kısım?cevaplarsanız sevınırım

ınsallah puanı yeten herkes atanır buarada.benım puanım yetmıyo malesef ve 29 yasıma gırdım.napıcam bılmıyorum :KK43:

gunaydın arkadaşlar.burcak09 arkadasım soruma cevap vermıs tesekkur ederım ama gene aynı seyı sorcam.yanı herkes degıl bır kısım sozlesmelıler kadro aldı öylemi?ve neden bir kısım?cevaplarsanız sevınırım

canım şimdi şöyle oluyor..
puanı yetenler kadroya geçti..
örneğin bizim branştan 288 kişi aldılar, 88 ve üzeri puanı olup ve sözleşmeli çalışanlar, tercih yaptılar.
eğer puanları yettiyse kadroya geçytiler. yetmediyse sözleşmeli çalışmaya devam..

X