2009/1 Sözleşmeli Öğretmenlik

arkadaslar samsun vezirköprüde sınıf ögretmeni atanacak boş okul listesini varsa yazr mısısınız lütfen aciillllllllllll

tercih yapacak arkadaşlar inşallah atanırsınız kadrolar çok güzel gerçekten kaç senedir bizim bölüme kadro açılmadığını yada 10 kişi alındığını düşününce 288 çok güzel bi sayı
ben mat öğrniyim memur olarak atandım kpss puanım olsaydı geçebiliyodum istif ederk bu hak yeni verildi inş çalışabilirsem bu sene deniicem şansımı ama çok zor hem iş hem çocuk daha hiç bişeye başlamadım 3 sene oldu bırakalı bu işleri herşyi unuttum hakkımızda hayırlısı olsun

canım bence kurumlar arası geçiş için uğraş..
öğretmenliğe döndüğün zaman sözleşmeli olacaksın...
elindeki hazır kadrolu memuriyeti bırakma derim ben...
kurumlar arası geçiş için de 3-4 sene memur olarak çalışman yeterli olabiliyor..
bu temmuzda kurumlar arası geçiş hakkı verilecektir..burdan şansını dene bence..

insan stresten catlıyor yaaaaaaaaaaa doguda bir sürü okul bos ve kimse doguyu istemiyor ordakilerde insan

canım sen de doğu ağırlıklı yapmışsın sebebi nedir
bu arada pazartesi günü onaylatabiliriz değil mi tercihleri

arkadaslar samsun vezirköprüde sınıf ögretmeni atanacak boş okul listesini varsa yazr mısısınız lütfen aciillllllllllll

canım biraz zorlandım ama sonunda buldum..

VEZİRKÖPRÜ-Elbeyi İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Esentepe İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Kadıçayırı İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Karabük İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Karanar İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Kumral İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Kuşcular İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Sarıdibek İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Sarıdibek Köyderesi İlköğretim Okulu - (1)
VEZİRKÖPRÜ-Tahtaköprü İlköğretim Okulu-(1)

canım sen de doğu ağırlıklı yapmışsın sebebi nedir
bu arada pazartesi günü onaylatabiliriz değil mi tercihleri

ben de pazartesi onaylatacağım canım..
benim puanım düşük, ancak doğuya yeter...
buraları da araştırdım, iyi yerler ve arkadaşlarım var..
hem de aileme yakın..
bir de 21.tercihe kalmamak için doğu yazdım..

hayırlısı olsun canım inşallah ayy inşallah aynı okullara düşeriz senin branşta hangi okullar var adıymanda nereleri yazacaksın bakalım aynı mı

hayırlısı olsun canım inşallah ayy inşallah aynı okullara düşeriz senin branşta hangi okullar var adıymanda nereleri yazacaksın bakalım aynı mı

adıyaman da 3 tane kahta yazacağım..
kahta-akıncılar iöo, bölükyayla, dut iöo
Tut ilçesi-yaylımlı 1 iöo
bir de gölbaşı-mimar sinan iöo

gölbaşı mimar sinan bende yazıyorum ocean bakalım kahtada yazacam ama henüz karar vermedim

Gölbaşı çok güzel bir yer..
üstelik buraya 1 saat falan..orası olursa benim için çok iyi olur..
inşallah sana da gelir orası..çok rahat edersiniz..
ama işte bizden yüksek puanlı birisi orayı tercih ederse o gider..
peki kahta da aynı okullar var mı?

kahtaya bakıyorum canım şimdi
evet gölbaşı nette resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir yer ama eşim merkez yazmaktan yana merkezden sonra besni ve gölbaşı olarak sıralayacağım bakalım inşallah puan yeter..
mlatya istiyorduk aslında biz ancak eşim polis olduğu için orası biraz yorucu olur onun için ama 2 saatlik bir mesafe var arlarında gezmeye alışverişe malatyaya gideriz diye düşünüyoruzz

kahtadaki okullar....bölükyayla, cumhuriyet yibo, eskitaş şehit nihat deniz, fatih sultan mehmet, fatih lisesi, sıraca 125.yıl, T.P.A.O atatürk ilköğretim

Malatya, Adıyaman'a göre daha büyük ve daha gelişmiş tabii..
ama dediğin gibi çok yakınlar, alış-veriş için, gezmek için buraya gelebilirsiniz..
hatta çok donanımlı hastaneler de var, bebişin belki burda doğar :CüvCüv:
Malatya hep yüksek puanla kapatıyor.. o yüzden ben Malatya yazmıyorum..
ölü tercih olmasın diye..zaten 20 tane hakkımız var,nereyi yazacağımı şaşırdım kaldım...

ayy canım bebişim burda doğsun yaa ne olurr...
aslında ben malatya istiyorum ama eşim adıymanda ısrarcı napalım artık kader...

kahtadaki okullar....bölükyayla, cumhuriyet yibo, eskitaş şehit nihat deniz, fatih sultan mehmet, fatih lisesi, sıraca 125.yıl, T.P.A.O atatürk ilköğretim

ortak olarak Bölükyayla varmış..
burası beldeymiş canım ama kahtaya yakınmış...
çalışan öğretmenler belde de ikamet ediyormuş.
kahtaya da 50-60 km civarındaymış.
diğerlerini hiç bilmiyorum..

X