2009/1 Sözleşmeli Öğretmenlik

ben de şimdi adıyman milli eğitim müdürlüğünün sitesinden tek tek bakıyorum canım belde okulu olmasa daha iyi olur malum kışın yollar falan kapanır bayan olarak zor olur

ayy canım bebişim burda doğsun yaa ne olurr...
aslında ben malatya istiyorum ama eşim adıymanda ısrarcı napalım artık kader...

Allah gönlüne göre versin canım..
tabii orda doğmasını istiyorsan orda doğurursun..
zaten atamalar belli olup, gidene kadar sen doğum yaparsın sanırım..
zor bir süreç seni bekliyor olacak..
Allah yardımcı olacaktır ama..hayırlısı olsun...

haa bu arada canım Gerger varsa yazma...
çok dağlık ve gelişmemiş bir ilçesiymiş..
zaten ters bir yerde görünüyor..
aklında bulunsun...

evet canım zor bir süreç olacağı kesin ama bakalım inşallah kızım nasibiyle gelir bir daha sınava çalışma atanma stresini yaşamak istemem zaten bebekle de ne kadar çalışabilirim sınava muamma o yüzden bu sefer atanayım istiyorum adıyaman hakkında bilgin var mı canım

evet canım gerger herkes yazma diyor yazmayacağım inşallah

Adıyaman doğuda yazılabilecek en iyi illerden birisi..
çok gelişmemiş de olsa rahat edilecek bir yer..
ben hiç gitmedim ama gidenler beğeniyorlar..
antep, maraş ve malatyaya da yakın..
rahatlıkla yazabilirsin yani..
aslında malatya çok daha güzel ama eşin zorlanırım orda demiş..
bana sorarsan Malatya gelebilecek gibiyse malatya yaz derim..
istanbulda çalışabildiyse, malatya da çok çok rahat çalışır bence...

ya valla o kadar istiyorum ki malatya yazmayı sonuçta çocuğumuzda olacak isterim öyle bir ilde oturmayı dur bakayım bi malatyada hangi okullar var

canım malatya merkezde mehmet akif ve topsöğüt ilköğretim okulları var biliyormusun buraları bide ilçe olarak nereyi önerirsin malatya merkezde

canım bence kurumlar arası geçiş için uğraş..
öğretmenliğe döndüğün zaman sözleşmeli olacaksın...
elindeki hazır kadrolu memuriyeti bırakma derim ben...
kurumlar arası geçiş için de 3-4 sene memur olarak çalışman yeterli olabiliyor..
bu temmuzda kurumlar arası geçiş hakkı verilecektir..burdan şansını dene bence..

canım keşke kurumlararası olsa onda önce muvafakat istiyolar malesef alamıyoruz
sonra öncelikliler war tabii bize sıra gelene kadar zaten 3 5 kişi alıyolar kurumlararsı çok daha zor şu an için 10 yıllık olduğumda belki olabilir:)
kastamonuyu severim ya nerleri yazcaksın inşallah gelir doğanyurrta yaşamıştık 1 sene

canım keşke kurumlararası olsa onda önce muvafakat istiyolar malesef alamıyoruz
sonra öncelikliler war tabii bize sıra gelene kadar zaten 3 5 kişi alıyolar kurumlararsı çok daha zor şu an için 10 yıllık olduğumda belki olabilir:)
kastamonuyu severim ya nerleri yazcaksın inşallah gelir doğanyurrta yaşamıştık 1 sene

oo bu kadar zor olduğunu bilmiyordum..
kastamonudan 1 tane yazacağım canım..inebolu da bir okul..
bilmiyorum artık neresi gelir, gerisi şansa kalıyor..

bende bilmiyodum insan içine girince öğreniyo :KK43:
ocean Allah gönlüne göre versin inebolu güzel yer biz sık sık giderdik bizim kaldığımız yer mahrumiyet bölgesiydi accık burdan güzel haberler okurum inşallah

tercihlerimi yaptım, gönderdim..
pazartesi de onaylatacağım...
hepimiz için hayırlısı olsun..
inşallah gönlüme göre bir yer gelir...

bende yaptım 21 kapalı benim yarın onaylatacağım inşallah sonuçlar açıklanınca atandım haberlerimizi paylaşırız burdan

kızlar bu 6500ögretmen acıgı var ya kapanır mı bu atamda bu kadar ögretmene tamamlarlar mı birde ücretli ögretmenlik yapanların okulları ilk atamadan bos kalan okullar mı

kızlar bu 6500ögretmen acıgı var ya kapanır mı bu atamda bu kadar ögretmene tamamlarlar mı birde ücretli ögretmenlik yapanların okulları ilk atamadan bos kalan okullar mı

öğretmen acığı hiçbir zaman kapanmaz canım...
ücretli öğretmenlik ilk atamadan boş kalan yerler değil.atamaya zaten cok az okul veriyorlar.öğretmeni olmayan bi sınıf olsa bile coğu zaman oralar acık olarak gösterilmiyor.

X