• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009/1 Sözleşmeli Öğretmenlik

bend evarım ingilizce öğretmenliği puan 72,984 doğuma da 24 gün var nolacak bilmem...

arkadaslar sosyal bilgilerde manisada hangi okullar var öğrenmem gerekli,tanıdıgınız biri varsa bana söyleyebilir misiniz Acillll

bend evarım ingilizce öğretmenliği puan 72,984 doğuma da 24 gün var nolacak bilmem...

ay canım nasıl da denk gelmiş..
daha erken alsalardı şu sözleşmelileri...
acaba atandıktan hemen sonra doğum mazareti ile daha geç başlayabilir misin?
iyice bi araştır, soruştur bakalım..
hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın ve evine yakın bir yere atanırsın inşallah...

ay canım nasıl da denk gelmiş..
daha erken alsalardı şu sözleşmelileri...
acaba atandıktan hemen sonra doğum mazareti ile daha geç başlayabilir misin?
iyice bi araştır, soruştur bakalım..
hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın ve evine yakın bir yere atanırsın inşallah...

Canım napalım artık hakkımızda hayırlısı buymuş...sanırım atanırsam direkman doğum öncesi izin kullanmaya başlıyorum tabi başlatmamı falan kim yapacak evraklar nasıl teslim edilecek bilmem sanırım eşim götürse olur heralde..sonuçta şuan yolculuk yapmam imkansız bu arada işin garibi hep doğu tarafını yazacağım ben malatya adıyaman rize tokat artvin gibi eşim polis memuru benim sayemde doğu görevini iyi biryer yapalım istiyoruz bakalım artık durumlar baya bi karışık napalım Allah bi yol koymuştur artık kızımın nasibine atanırım inşallah hayırlısı olsun...:Saruboceq:

Valla yazacak gibi görünüyorum canım çünkü bebekle bundan sonra çalışıp da tekrar kpssye girmem zor

ya aslında korkmuyorum ama hani hepsi dağ köyü fln ulaşımın zor olduğu yerler.bilmiyorum bayanlara kolaylık yaparlar mı baska yere görevlendirme gibi.bazı okullar tek kişilik hem müdürü hem öğretmnei olcaksın birleştirilmiş sınıf off karar vermek zor.bana kalsa yazmıcam ama ailem yaz diyor.2 senedir bekledin artık bi yerdn baslaman lazım diye=((((

Canım bencede yaz bu seçim öncesi tanınmış bir hak bir dahaki seneye nolur bilinmez ama şunuda söyliyim eğer şu önümüzde kalan aylarda sıkı çalışırım kpss ye girerim iyi bir puan alıp daha iyi bir yere atanırım diyorsan sen bilirsin hangisine daha çok üzülürsün onu düşün derim ben..

merhaba
ingilizce bölümü olan arkadaşlar ingilizcede nereleri var listeyi bana göndermeniz mümkün mü ben bu sene yazamıyorum dolayısıyla sisteme girip göremiyorum ben geçen sene atanmıştım van'ın bir köyüne gidemedim onun için cezalı durumdayım yaza tekrar kpss ye girip seneye deneyeceğim ama listede nereleri var bilgi için merak ediyorum yardımcı olabilen olursa çok sevinirim

tercih yapacak olan arkadaşlar..
yazacağınız illeri belirlediniz mi?
branşlarınızı ve yazacağınız illeri paylaşırsanız sevinirim...

ocean benim branş ingilizce adıyaman yazacağım canım ilk tercihlerime sen naptın karar verdin mi

tercih yapacak arkadaşlar inşallah atanırsınız kadrolar çok güzel gerçekten kaç senedir bizim bölüme kadro açılmadığını yada 10 kişi alındığını düşününce 288 çok güzel bi sayı
ben mat öğrniyim memur olarak atandım kpss puanım olsaydı geçebiliyodum istif ederk bu hak yeni verildi inş çalışabilirsem bu sene deniicem şansımı ama çok zor hem iş hem çocuk daha hiç bişeye başlamadım 3 sene oldu bırakalı bu işleri herşyi unuttum hakkımızda hayırlısı olsun

ocean benim branş ingilizce adıyaman yazacağım canım ilk tercihlerime sen naptın karar verdin mi

evet canım ben de az çok belirledim..
adıyaman ben de yazacağım, belki karşılaşırızyerimseniben
maraş,tokat,kastamonu,batman,mardin buraları yazacağım ben de..

Back