- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.741
selam khayırlı cumalar hayırlı ramazanlar nasılsınız
nıssam senı gordugume cok sevındım cnaım
nıssam senı gordugume cok sevındım cnaım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar Hayirli Ramazanlarrr
tsk.ederim canim.
sen nasilsin,nasil gidiyor canim
olurmu canim hic unuturmuyum,sizleri unutmak mumkunmu
hosbulduk canim iyiyim tsk.ederim,sen nasilsin,ilayda nasil canimm
yok ya unutmadim ecemle ilgilenmekten zamanim olmuyor...
selam kızlar ben oruc tutamıyorum ya sutum etkılenır dıye gecen sene de hamıleyım dıye gıttı 2 ay borc ..
ayşegül kışa tutmak gerek benmde çok borcum var her sene tutucam diyorum ama öyle kalıyor.masal ek gıda yemiyormu aslında bir gün denesen gün içinde sıkça emiyormu.hülya insanın evi gibisi yok.derya nerelerde acaba yazmadı hiç iyiler umarım.
slm kızlar uzun bi aradan sonra gelebildim eşimin izni dün bitti artık evdeyim,sizlerleyim..ben iyiyim çok şükür ama oruç tutamıyorum tansiyon sorunum var dr yasakladı bayılıyıyorum aç kaldığım zaman..çağan bi kaç gün hastaydı gece sabaha kadar kusmaları oldu ama iyi çok şükür..bol bol gezdik izinde tatil yapamadık sadece.sizler nasılsınız?
ayşegül kışa tutmak gerek benmde çok borcum var her sene tutucam diyorum ama öyle kalıyor.masal ek gıda yemiyormu aslında bir gün denesen gün içinde sıkça emiyormu.hülya insanın evi gibisi yok.derya nerelerde acaba yazmadı hiç iyiler umarım.
Evet canım ya insanın evi gibisi olmuyor.
Selam canım.
Hoşgeldin.
Geçmiş olsun.
Ben iyiyim şükür.
hoşgeldin derya geçmiş olsun çağana canım şimdi nasıl.sanada geçmiş olsun cnm sonuçta istem dışı bir durum sağlı çok hassas bir konu.ayşegülcüm ozaman vücudunu yorgun düşürür su kaybıda olduğu için seneye nasip etsn inşallah allah küçük cadı desene memeye düşkün ne kadar emzirmeyi düşünüyon.
hosbulduk canim,iyiyim canim tsk.ederim.Ecem de iyi cok sukur...
evet teyzesi bir alistiki sorma gitsin,hergun onunla ora senin bura benim dolasiyoruz.
sen nasilsin canim,nasil gidiyor..
Yogunluk devam ediyormu
ohhh ohhhh her taraf nasilda mis gibi olmustur,güle güle kilet canim...
kolay gelsin sana canim,gorusmek uezer...
slm kızlar uzun bi aradan sonra gelebildim eşimin izni dün bitti artık evdeyim,sizlerleyim..ben iyiyim çok şükür ama oruç tutamıyorum tansiyon sorunum var dr yasakladı bayılıyıyorum aç kaldığım zaman..çağan bi kaç gün hastaydı gece sabaha kadar kusmaları oldu ama iyi çok şükür..bol bol gezdik izinde tatil yapamadık sadece.sizler nasılsınız?
İyiyim çok şükür ama hala çok yoğunum ve sanırım 2013'e kadar böyle gidecek Nissam.
Teşekkür ederim.
Öpüyorum seni ve minik kızını
Kaçak nihayet döndün özlettin kendini. Geçmiş olsun kuzuya. Gezip kafa dağıtmışsındır. Artık bol bol dedikodu yaparız.
evet döndüm ama moralim çok bozuk eşimle ramazan girdiğinden bu yana tartışmalıyız herşeye bağırıyor,kızıyor küs kalıyoruz günlerdir ben ağlamaktan kötü oldum ama o beni üzmekten bıkmadı annemler arıyo gel diye gitmiyorum,kızkardeşim arıyo geleyemmi diye gelme diyorum en sonunda biraz önce kardeşim aradı yine gelecekmisin benmi geleyim diye ne sen gel nede ben geleyim bi süre dedim kapattım tlf eşim neye tavır yapıyo bilmiyorum ama aramız çok kötü...
Oruç tutuyorsa ve sigara içiyorsa ondandır .
Yok öyle değilse eşler arasında bazen oluyor neden bilmiyorum ama oluyor.
Boşver takma sen hayatına devam et ağla ağla onlar için nereye kadar.
hoşgeldin derya geçmiş olsun çağana canım şimdi nasıl.sanada geçmiş olsun cnm sonuçta istem dışı bir durum sağlı çok hassas bir konu.ayşegülcüm ozaman vücudunu yorgun düşürür su kaybıda olduğu için seneye nasip etsn inşallah allah küçük cadı desene memeye düşkün ne kadar emzirmeyi düşünüyon.
evet döndüm ama moralim çok bozuk eşimle ramazan girdiğinden bu yana tartışmalıyız herşeye bağırıyor,kızıyor küs kalıyoruz günlerdir ben ağlamaktan kötü oldum ama o beni üzmekten bıkmadı annemler arıyo gel diye gitmiyorum,kızkardeşim arıyo geleyemmi diye gelme diyorum en sonunda biraz önce kardeşim aradı yine gelecekmisin benmi geleyim diye ne sen gel nede ben geleyim bi süre dedim kapattım tlf eşim neye tavır yapıyo bilmiyorum ama aramız çok kötü...