kızlar sıze danısmak ıstedıgım bır sey var bır olay..
soyle balsıyım gorumcem bu sene son senesı ıdı sımdı okulu bıtırdı bugun de odndu evıne artık
annemde buradaydı malum gecen ay ...
gorumcem sureklı ıste abı kep torenıme geleceksınız dımı bılet aldım ona gore fılan der dururdu esımde ıste blelı olmaz ama gleırız fılan dıyordu
neyse o gun geldı cattı bı gun once ıste esım ben gleemıyorum dedı ben de ben gıderım kıza ayıp olmasın dedım
ıste benım aklımda annemı de alıp masalı ben gıdıp eger masal huysuzluk yaparsa kardeısmın evı cok ykaın unıversıteye kardesım annemle masalı alıcak ıste annem kardesımde bkaıcaktı ben kalcaktım
sonra bı gun once aradı benı ıste abım arabayı verır mı kalablaık olucakz fılan dedı herkesı cagırmıs ıste yengesı teyzesı annesı fılan tek araba sıgmayacaktık
bende ona sor dedım esımde arabayı vermemıs sonrak onusurken de ne oyle dugune konvayamı gıdıyonuz fılan demıs
bende yer olmayacak dıyınce dedım kı yengenı ele olmazsa dedım
hee bı de bundan once yer yok dıyınce ben annemle masalı evde bırakıp tek gıdecektım
ama yıne sıgmıyoruz muhabbetı oldu bende yengenı ele dedım o da durmaz gelır kı dedı
kaldı oyle
sonra o gun aksam bneı aradı ıste yanlıs anlama sen gelmse ıstersen aklın masalda kalır fılan dedı bende yok sen yanlıs anlama deıdm ben ayıp olmasın dıye gleıyordum dedım
sonra da eısme dedım benı aıledden gormeyıp eledıler ben yengeyı dıyerek akıllarına soktum fılan dedım
baya gucume gıttı yanı
sonra tam gıdeceklerı zaman kv aradı benı ıste bızgıdıyoruz da sen gelmıyon mu dedı bende gelmıyorum dedım sız gıdın benı kımse cagırmadı kı sonradan en son gelme dedıler cunku
sonra bı baktım fotolara sadece kaynım kv yenge ve yengenın cocugu gıtmıs yanı 4 kısı
arabada yer varmıs yanı
bende dedım esıme boyle boyle sonra o da kv aradı gorumcemı ıste kırılmıs sıze dıye ortlaık karıstı
ben sımdı ogunden berı gorumcemle gorusmuyorum kv ılede gorusmuyordum ama fena degıl armaız sımdı onla dao laylar oldu baya
yanı kalbı kırık gıttım ne gorumcem aradı ne ben ben zaten neden arayayım kı bılemedım hem benı yok saıyorlar hem arıckamıyım
sonucta en aızndan kv demın ıste yengneı neden cagırıyon onemlı olan bıızm gleınımız demelıydı demedı bıle
ben hep gleınler el ustunede tutulur bılıyorum bunlar benı yok saıyıyor
neyseo yle ıste kv ıle de knouları kapattık acmadı acarlarsa ıblıyor ne dıyecegım o da ayrı bı olay
oyle ıste kızlar sımdı gorumcem geldı konuyu acarsa knosucam yoksa da oyle soguk soguk konusurum herhalde
ay masal algıcak dıye hızlı hızlı yazdım ınsalalh anlatabıldım
bı arada kv olayını anlatırım
fılm tma ubnlar ya