- 17 Aralık 2010
- 6.641
- 1
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.401
herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi
İyi akşamlar.
YArın görüşürüz.
İyi eğlenceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi
sohbet bayağı koyuymuş kaçırdım ama çok kötü tansiyonum düştü yattım şimdide yemek yapıyorum marketede gitmem lazım ama çok sıcakkkk
bgacım gelde sohbet edelim canımm
Geldim geldim.
Evet uzun zmandır böyle sohbet etmemiştik.
Sanada sıcaklar yaramıyor benim gibi desene
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Güne çok güzel başladım. Diğer topiğimden bir arkadaşımın hamile haberini aldım çok şükür. Çok mutluyum çok
günaydın güzeller nasılsınız
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Güne çok güzel başladım. Diğer topiğimden bir arkadaşımın hamile haberini aldım çok şükür. Çok mutluyum çok
ay allah hayırlı doğumlar nasip etsin çok sevindim canım
Ben iyiyim sen nasılsın?
Gittiniz mi gezmeye?
Hayırlı olsun arkadaşına. Darısı senin başına inşallah.
ay allah hayırlı doğumlar nasip etsin çok sevindim canım
Ben iyiyim sen nasılsın?
Gittiniz mi gezmeye?
Hayırlı olsun arkadaşına. Darısı senin başına inşallah.
gittim canım,evde yemeğimizi yedik dedelere babalar günü hediyesi bizim oglanın resimlerini yaptırıp cervelettik hediye,ordan oğlumuzu gezdirdik parkta ve gece 2,30 da yattım eşimle çok güzel sohbet ettik ya hiç bitsin istemedim dertleştik baya.
gittim canım,evde yemeğimizi yedik dedelere babalar günü hediyesi bizim oglanın resimlerini yaptırıp cervelettik hediye,ordan oğlumuzu gezdirdik parkta ve gece 2,30 da yattım eşimle çok güzel sohbet ettik ya hiç bitsin istemedim dertleştik baya.
Sağolun kızlar. İnşaallah sağlıkla devam eder inşaallah. Bu mübarek günlerde Allah'ım çok güzel bir hediye verdi. Negatifimizi 3 gün arayla almıştık çok zordu ama şimdi mucizesi onunla çok şükür.
Sizler nasılsınız? Haftanın son günü. Sıcaklar had safhada. Hafta sonu için plan var mı?
Çok sevindim senin adına.
Epey uykusuz kalmışsın ama değmiş sankim.
BAzen bir bakıyoruz mutluluktan uçuyoruz bazen de gırtlaklayasımız geliyor bu kocaları ben şimdi köprünün öteki tarafındayım.
Ama Allah sizin neşenizi bozmasın
Beni yoğun bir gün bekliyor ama masa başındayın sürekli hem yazıp hem çalışrım dünkü gibi. Gezmek istiyrum boğza gitmek felan ama evde kalıp dinlemek istiyorum. Hangisini yapsam bilmiyorum biz şalışan bayanlar hem ev işi hem iş yürümüyor ya
Çok sevindim senin adına
hep öyle canım allah huzurumuzu bozmasın evet uykusuz kalmaya değdi,nekadar kızgınlıklar olsada onu çok seviyorum oda defalarca akşam susmadan bei sevdiğini söledi,öyle romantıktiki kapıldım rüzgarına.bize yetiyor aslında aşk...