2008 Yılının Gelinleri Buyrun Sohbete :)

ınsallah bulursun kafana gore ıs canım hem sneın ıcınde ıyı olur

bırsey soracagım kılo aldın mı :)



acmaya kadar verdık hemen acamayız ama ılk adımı attık ıste tesekkur ederım cnım

evt masalın huzursuzlugu gectı sukur atlattık ya



resım yukleyebıldın mı cnım benyarıdmcı olamadım sana cunku bende o sekılde yukluyorum ıstersen yonetıcılere sor
ben facebooktan baktım cok seker kızın masallah

yok cnm ya olmadı ama bir ara denicem yine .sağol teyzesi bende masala bakıyorum çok büyüdü kuzucuk.bu arada hülya hala 50 kilo olamadın he ya ben sana versem şu kiloları :)
 
slm hanımlar nasılsınız?benim biraz başım ağrıyor hafta sonu malum kimsecikler yok iki sohbet edelim diyecektim ama tek kaldım malesef neyse başka zamana artıkk..
hülyaaa gel canım ben sana vereyim kilolarımı aldım başımı gidiyorum vallahi bugün eşim kara verdik az yiyeceğiz eşim tartıda 91 i görmüş bende 56 ve 57 arasında gidip geliyorum ..
 
günaydın hanımlarr nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür eşim hala uyuyo bende malum çağanla beraber 6.30 da uyandım ama felaket uykum var eşimle anlaşma yaptık haftada bir gün o bakacak çağana ben yatacağım dinleneceğim ama ne kadar uygulayabiliriz bilemem..hava bugün çok kötü kapalı annemlerle gezmeye gidecektik hava böyle olunca kaldık çarşmaba iyi olursa umudum yok ama pikniğe gideceğiz annemlerle..
 
merhaba nasılsınız kızlar.havalar bir düzelmedi gitti dün o havada bayrampaşaya gittim valla yeterse yeter dedim evde oturmaktan bunaldım ve yağışlar devam edicek yaz biticek bu arada sanırsam :KK43:
 
günaydın hanımlarr kimse yokmu?
evet sibelcim havaalr düzelmedi gitti ama bizi çok etkilemiyo artık biz çıkıyoruz yağmadığı sürece kalın giyinip çıkıyoruz vallahii
 
günaydın kızlaarr nerelerdesiniz ya?
biz bugün piknik planı yapıyoruz ama havaya bağlı sağanak yağışlı gösteriyoo ama yağarmı göreceğiz bakalım..sizde ne var ne yok?
 
Hayırlı kandiller kızlar...
Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşaallah...
Çok sessiz kalmış burası, ben de gelemedim bir kaç gün :26:
Hepinizi öpüyorum.
 
slm kizlar...

Kandiliniz Mubarek olsun,Rabbim bu gunde tum dualarimizi kabul eder ins...

Herkesin gonlune gore verir ins...
 
Nasilsiniz kizlar????

Hulayacigim nasilsin canim,gecmise fazla bakamadim...Hersey olacagina varir herseyin hayirlisi canim..Elbet bir gun olacak hic bir zaman ümidini kaybetme.

Aysegulcugum sen nasilsin,Masal Nasil...

Deryacigim sen nasilsin canim,Cagan nasil oldu.yine ateslenmis galiba.simdi nasil oldu...

Sibelcigim sen nasilsin hayatim ,ilyadamiz nasil yani yasi kutlu olsun guzelimin.

Bgicigim sen nasilsin canim,Tatile cikmisin galiba.Bu tatili fazlasiyla hakettin canim.Senin icin cok iyi bir tatil olacaktir azda olsa stres atmaya birebir diye dusunuyorum.esinle beraber...

Gunesimsin sen nasilsin canim,cocugun nasil....

Ve yeni Arkadaslarimiz ismini sayamadigim arkdaslarim sizler nasilsiniz???
 
slm arkadaslarr kandiliniz mübarek olsun ..
nissamcım ben iyiyim canım çağanda daha iyi çok şükür evet ateşleniyo haftada 1 3 gün sürüyo ateşi ama ben dra götürmüyorum evde kendim düşürüyorum bu aralar iyi çok şükür..sen nasılsın canım ecemsu nasıl?yeni fotosu varsa koyda bakalım..
kızlarr bugünden itibaren eşimle karar aldık akşamları yemek yemeyeceğiz ben 58 e kadar çıkmışım çok kötü oldum ya eşimde 92 olmuş dünde pikniğe gittik bi annemlerle gündüz gittik akşamda çağanı bırakıp arkadaslarla gittik o kadar çok yemişim ki anlatamam boğazıma dur demek zorundayım artık evdede yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışacağım
 
merhaba kızlar nasılsınız.kandiliniz mubarek olsun dualarımız kabul olsun inş..nissam bayadır yoktun iyisiniz umarım ecem nasıl .hülya sen nererlerdeysin cnm.derya sıkma canını öyle çokta kilon yok verirsin
 
Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız.kandiliniz mubarek olsun dualarımız kabul olsun inş..nissam bayadır yoktun iyisiniz umarım ecem nasıl .hülya sen nererlerdeysin cnm.derya sıkma canını öyle çokta kilon yok verirsin

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun..
ya öyle deme sibel kilom var bayağı önceden inceciktim hiç bi kıyafetim olmuyo en son aldıklarım bile dar geliyor bide ee yaz geliyor kısa kollular giyeceğiz derken mecbur vermem gerekiyor ama spor şart tabikide....sen nasılsın?ilayda nasıl?
 
Merhaba kızlar

Ben geldim.

İznim bitmedi ama çağırdılar bende öğleden sornra geldim.

4 gibi de çıkarım.

Bir hafta dinlendim uyudum stras attım. Yağmurluydu Antalya. Ayaımı bile sokmadım suya ama çok uydum.

Gelince de bahar temizliğine başladım. Bir mutfağım kaldı.

Sizler nasılsınız?

Hepinizin kandili mübarek olsun.
 
Son düzenleme:
selam kızlar yoktum ne zamandır

kursum vardı dukkan acmak ıcın pazar gunu gıttım bugun dondum aldım sertıfıkamı da gecmısım sınavı

kardesımde kaldım ıste onlar baktı oglene kadar bı gun esım geldı baktı bı gun de yıne aralık anaları ıle bulustuk fılan

benım ıcın cok ıyı oldu hem dınlendım hemde bıraz tatıl gıbı oldu..

bu aksam da annem bınıyor gelıyor yarın sabah burada gıderken bırlıkte gıdecegız oyle ıste glesın de temızlıgımız yapalım :)
 
nissamcım sağolasın.

Derya ve Sibel kilolarınızı vermek istiyorsanız alabilirim biraz :) Takmayın bu kadar kızlar. Tek derdiniz kilolar olsun :KK16:

bga hoşgeldin. Yine rahat bırakmamışlar. Neyse en azından dinlenmiş oldun.

Sumakcım tekrar hayırlı olsun. Dükkanı ne zaman açacaksınız belli mi?
 
Son düzenleme:
selm ıncım yok daha bellı degıl once dukkan bakıcagız ama bı tatıl faslı bıtsın ondan sonra ..eylule yetısıcek gıbı bakalım .
 
slm kızlar.ayşegül umarım gönlüne göre güzel bir dükkan bulursuncanım.hülyamm ay vermezmeyim ama sağlık olsun da veririz inş.bu kilolarıda
 
X