- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.141
ben albümde yapamadım gerçi albüm oldu resim yükleyemedim ayşügül nasıl oluyor yazarmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sumak geçmiş olsun.
Kızlar bana müsade uzun zamandan sonra nihayet izne çıkıyorum.
Allah'a emanet olun iyi bakın kendinize.
ben albümde yapamadım gerçi albüm oldu resim yükleyemedim ayşügül nasıl oluyor yazarmısın
Sumak geçmiş olsun.
Kızlar bana müsade uzun zamandan sonra nihayet izne çıkıyorum.
Allah'a emanet olun iyi bakın kendinize.
sibelcim yine her zamanki gibi ateşi var 38.5 tu biraz önce anlamadım neden oldu yine ateş düşürücü verdim uyudu azcık bakalım...sağol canım benim demen yeterli..yeni yaşınızda hayırlı olsun canım ilaydacım kocaman oldu maşallah annesimerhaba nasılsınız kızlar. ben resim yükleyemedim ayşegül albüm demiş ona bakıyım bir oraya koyarım
canım nesi var çağan kuzusunun
canım iyi tatiller
cnm hastamısın sen atla gel ben sana yapıyım iyi değilsin :)
canım çok çok geçmiş olsun şimdi nasıl
canım teşekkür ederim
sağol canım benim bugün artık 4.yaşımızın ilk günündeyiz :)
ıyı tatıller bga sen coktan hakettın ..
sıbel yanı yasından ılk gun :) hep gulsun yuzu prensesın ..babası bırsey yaptı mı pekı
ayşegülcüm denedim ama olmuyor hata veriyor derya sağol canım çağan nasıl şimdi
çağanın hala 3 gündür ateşi var canım düşüyo çıkıyo sürekli ama şimdi iyi keyfi..
çağanın hala 3 gündür ateşi var canım düşüyo çıkıyo sürekli ama şimdi iyi keyfi..
iyi canım ozaman keyfi yerindede yoksa o zaman zor oluyor.bu arada kimse girmemiş herkes nerelerde?
selam kızlar.
kızımın atesı dustu suku ve dokuntusu de basladı doktor 3-4 gune gecer dedı
ama bugun cok huysuz huzursuz yıktı ortlaıgı sıdm ısızdı uyuyor ne emıyor ne yıyor ne oynuyor sadece mızıklanıp aglıyor
cok yoruldum
bız dukkanımızı acmaya kadar verdık artık ama nasıl olucak hala bılmıyorum ya..
onun egıtımı var 5 gun o da pazartesı baslıyor kardesımde kalacagım artık gıt gel nasıl olucak onu da bımlyıroum
annem gelecek ayın sonunda onu bkelıyorum onla gıdecegım bende cok yoruldum dınleneyım bıraz
sız napıyorsunuz kımse gelmemıs
Geçmiş olsun canım. İnşaallah kolayca atlatır yavrum.
Dükkan kararınız hayırlı olsun. Sen eğitimdeyken gelin bakar Masal'a.
hulyam napıyorsun nasılsın
ınsalalh cnım ya bıtse de hastlaıgı kurtulsak bı de dısı cıksa tabı :)
gelın bakıcak kardeısm bkaıcak onlara da uzak bıraz ama arabayla gleıp gıdıcek artık oralarda bkaıcaklar
canım masalın ateşinin düşmesine sevindim huysuzluğuda geçer bi kaç güne kadar canım..dükkanı açıyormusunuz hayırlısı olsun canım zorlu bi dönem seni bekliyor..annen gelince bol bol dinlenirsin hem beyin olarak hemde vücut olarak az daha sabret canım benim...selam kızlar.
ama bugun cok huysuz huzursuz yıktı ortlaıgı sıdm ısızdı uyuyor ne emıyor ne yıyor ne oynuyor sadece mızıklanıp aglıyor
cok yoruldum
onun egıtımı var 5 gun o da pazartesı baslıyor kardesımde kalacagım artık gıt gel nasıl olucak onu da bımlyıroum
annem gelecek ayın sonunda onu bkelıyorum onla gıdecegım bende cok yoruldum dınleneyım bıraz
selam kızlar.
cok yoruldum
Çok şükür canım. Vakit geçirmeye, kafamı dağıtmaya çalışıyorum. İş bakıyorum çalışmam gerek. Çok borçlandık ve yeni tedavi için en az 10 bin lazım Dua et bize...
Geçer bu günler biraz zor ama geçer. Bir bakmışsın adımlamaya, konuşmaya başlamış :)
5 güncük canım baksınlar o kadar :)
Çok şükür canım. Vakit geçirmeye, kafamı dağıtmaya çalışıyorum. İş bakıyorum çalışmam gerek. Çok borçlandık ve yeni tedavi için en az 10 bin lazım Dua et bize...
Geçer bu günler biraz zor ama geçer. Bir bakmışsın adımlamaya, konuşmaya başlamış :)
5 güncük canım baksınlar o kadar :)
canım masalın ateşinin düşmesine sevindim huysuzluğuda geçer bi kaç güne kadar canım..dükkanı açıyormusunuz hayırlısı olsun canım zorlu bi dönem seni bekliyor..annen gelince bol bol dinlenirsin hem beyin olarak hemde vücut olarak az daha sabret canım benim...
merhabalar nasılsınız kızlar.
hayırlı olsun canım
canım umarım iyi bir iş bulursun kısa zamanda allah yardımcınız olsun