- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- Konu Sahibi madamcocomo
günaydın sumak kimse yok artık evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim napim yemeğe çıkmıştım geldimherkese bı msj atmak lazım ,neredesınız sız dıye :97:
sen nasılsın napıyorsun
hadi inş hamilesindir canım yaSlm kızlar,nasılsınız,reglime 4 gün kaldı,acaba hamişmiyim değilmiyim,,,bekliyoruz bakalım hayırlısı,,,sadece göğüs hassasiyetim var o kadar,sumakçım senin ne zaman reglin,,,
slm kader Rabbim gönlüne göre versin inşallah inşallah bebişin seninledir canım
iyiyim napim yemeğe çıkmıştım geldim
hadi inş hamilesindir canım ya
benim daha çok var günüme bakalım :97:
bakalım artık hayırlısı olur inşnihancım inşllhh bu ay bize şans getirriir,,,olmazsa üzülmem ama ocakta memlekete gidicem ,hani hamiş olarak gitmekte var ,ailelerimiz sürekli soruyolar,,,herkes beklemede...
Slm kızlar,nasılsınız,reglime 4 gün kaldı,acaba hamişmiyim değilmiyim,,,bekliyoruz bakalım hayırlısı,,,sadece göğüs hassasiyetim var o kadar,sumakçım senin ne zaman reglin,,,
bu arada ben geçen gün slm verdim kimse cevap vermedi.
şimdi gene aynısı olmasın diye uğramıyorum açıkcası
ama tabiki sizin sohbetiniz bol olsun arkadaşlar...
Slm kızlar,nasılsınız,reglime 4 gün kaldı,acaba hamişmiyim değilmiyim,,,bekliyoruz bakalım hayırlısı,,,sadece göğüs hassasiyetim var o kadar,sumakçım senin ne zaman reglin,,,
bu arada ben geçen gün slm verdim kimse cevap vermedi.
şimdi gene aynısı olmasın diye uğramıyorum açıkcası
ama tabiki sizin sohbetiniz bol olsun arkadaşlar...
sende bi durmuyon kız yerindecanım benım ayn 26.sında..
daha cok var sadece 2 kere calsıtık
canım olur mu oyle sey arada kalmıştır ,yoksa cevap vermemezlık yapar mıyız hıc..
hem sureklı soruyoruz bu kızlar nerede dıye..
nasılsınız kızlar ben sabah cıktım erkenden agdacıya gıttım rahatladım ohh
aksama günüm var ,bu sefer sıra bende evı temızlemeye gırısıyorum cok ısım var bugun bakalım..
anladım canımnihancım
sumakçım tamam nyse görmemişinizdir ben bunu dile getirmek istemezdim
ama bu topiki çok seviyorum.belkide ondan önemsiyorum minik şeyleri.çok iyi arkadaşlar var her topikte olduğu gibi
ama burda her telden muhabbet var sıkılmıyorum yaa
konusu akıcımı sürükleyicimi bende duydum güzelmiş 3 saatmiş ama çok uzunbu arada dün aksam av mevsimine gıttık cok güzelllllllll mutlaka gidinn :92: