- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- Konu Sahibi madamcocomo
merhaba arkadaşlar.
ben de 2008 geliniyim
Düğün tarihim: 15 Haziran 2008 :92:
hosgeldın dıdos ,kendınden bahseder mısın nerde yasıyorsun yas cocuk var mı fılan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.
ben de 2008 geliniyim
merhaba arkadaşlar.
ben de 2008 geliniyim
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar.
ben de 2008 geliniyim
neee gecelik mi???ben küçükken yengemin mevlütü okutulmuştu,hayal meyal hatırlıyorum,normal takım filan giyinmişti,,,ayy ben utanırımm valla ,gerçekten hiç güleceğim yoktu:76:
ay evet ben asla duramam giyenlere saygı duyuyorum.ama ben duramam.giyerim güzel bi kıyafet.zaten kırkı çıktıktan sonra lohusalıkta bitiyor geceliğe ne gerek var.oldu olacak çocuk bir yaşına gelene kadar gecelikle dolaşalım evde
hosgeldın dıdos ,kendınden bahseder mısın nerde yasıyorsun yas cocuk var mı fılan
merhaba arkadaşlar.
ben de 2008 geliniyim
sumakçım biz bebiş isteyenler hemen atlıyoruz bebiş varmı diyee.....:))))
aslında mevlüttü vs herhangi bi konu böyle açılsa hem bilgi sahibi oluruz hem muhabbet ederiz kızlar..
vardır mutlaka açan olmuştur canım
birde bebeklerin kırkı çıkana kadar lohusaların ayakları çukurda mı öyle bi laf derler biliyor musunuz arkadaşlar.siz inanıyor musunuz bu batıl inanca?
birde bebeklerin kırkı çıkana kadar lohusaların ayakları çukurda mı öyle bi laf derler biliyor musunuz arkadaşlar.siz inanıyor musunuz bu batıl inanca?