2008 yılı içinde doğum yapanlar bebeğiniz kız mı? Erkek mi?

2008 YILI İÇİNDE DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR BEBEĞİNİZ KIZ MI ? ERKEK Mİ?

• Ankete Katılan
    105
benim loliğim 10 temmuzda doğdu vede kız :) komşu kızıda kız doğurdu arkadaşımda kız doğurdu bir arakdaşım ve bir komşumda erkek doğurdu 3 kız 2 erkek daha yaniii

Tekonolog canım ben hariç benim çevremde 8 kişi doğum yaptı bunun 5 erkek 3 kız.oylamak istedim ama ikinci defa bir türlü oylayamadım.

e et canım oylamaya birkaç kez katılabilir yaptım ama çıkmamış bende anlamadımm...tşkler

4.4.2008 doğumlu bebeğim erkek..2008 de 2 erkek bebeği olan arkadaşım var.

ben 12 ekimde doğum yaptım.çok şeker mi de bir oğlum oldu.benim eçvremde de çok erkek bebek bekleyen vardı.

21 ağustosda doğum yaptım ve dünyalar tatlısı biroğlum oldu.doğum yaptığım hastanede bütün odalar doluydu ve sadece bir tanesinin kızı oldu. ayrıca akrabalarımdan da bu sene doğum yapan çok var bu sene doğum yapanlar senesi gibi bana göre

26 kasımda doğum yaptım, iki kızım oldu

bu senenin hamile senesi olduğuna bende şahit oldum. sadece bizim işyerinde benimle birlikte 45 hamile vardı:)))

ayrıca akrabalarımdada bir çok hamile var. şu anda bir kuzenim ikizlere hamile ikiside kız, ayrıca bir kuzenim yine kıza hamile, ayrıca iki kuzenim daha var hamiş ama cinsiyetleri belli değil :lepi:

05.08.08 de oğluşum dünyaya geldi..çevremde kız da var erkekte bakalım burda çoğunluk nea.s.

28.mart.2008 de dogum yaptım.bebegım erkek.cevremde 10 hamıle varsa 9u benımkı gıbı erkek oldu.bende hep kızım olmasını arzu edıyordum oysa.

4 temmuzda doğum yaptım bebikim KIZ
benim doğum yaptığım tıp merkezinde o gün sadece iki kişiydik biri kız biri oğlan oldu karışma olasılıkları sıfırdı yani:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…