2008 yılı içinde doğum yapanlar bebeğiniz kız mı? Erkek mi?

2008 YILI İÇİNDE DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR BEBEĞİNİZ KIZ MI ? ERKEK Mİ?

• Ankete Katılan
    105
12 haziranda doğum yaptım bebeğim erkek bu arada herkese mutlu yıllar diliyorum kızlarrrrrrrrrrr

görümcem 1 mayista dogum yapti erkek,bir tanidigim vardi kiz ve 2 erkek bildiklerim, ikizler var kiz,bildiklerim bunlar canim

8 Nisan 2008 de dünyalar güzeli prensesimizi aldım kucağımı allah a şükürler olsun.

19 aralıkta doğum yaptım kızım oldu
benimle aynı mahallede aynı ayda 3 arkadaşım daha doğum yaptı onlarında kızı oldu
bende şunu öğrendim ki bu yıl çiftlenme yılı oldu önceki bebeğin hangi cinsiyette ise bu sene doğan bebeğinde aynı cinsiyette oluyomuş benim ki tuttu
kızım vardı bi kızım daha oldu çiftlendi yanikaydirigubbakcemile3

Zeynepcim benimde kızım vardı haziranda da bir oglum oldu sanırım teorini çökerttim hihoyyyt

Erkek yılı demişsin konuyu acan arkadaşım ama kızlar önde gidiyor bu gidişlede ya kafa kafaya gelirler yada kızlar önde devam kaydirigubbakcemile2

evet canım haklısın erkek yılı değil dediğin gibi ama hamile yılı olduğu kesinleşti:))

ben 18 nisanda doğum yaptım kızım oldu. artık iki prensesim varhihoyyyt

evet canım haklısın erkek yılı değil dediğin gibi ama hamile yılı olduğu kesinleşti:))

Canımya bende senin gibi erkek yılı diye düşünüyorum halada sadece bir kaç defa oylayamadığımız için tam sonuç çıkmıyor bence.ama olsun kızlar önde gidiyor bizim gelin adayları çoğalıyor buda iyi bence.süprizzzzz

Evet maalesef birden çok oylama açmuştım ama olmamış nedense sağlık olsunn...

canım 03.06.2008 de doğum yaptım kızım oldu
RABBİM herkesin ewladına sağlıklı uzun ömürler versin
çocuklarımızı bizlere bağışlasın

20 ekimde doğan bebişim kız:))
ben hastaneye gittiğimde sancı odasında yer yoktu beni üstteki hasta odasında beklettiler.ama çok da güzel oldu. sancı odasına erkekler giremezken benim eşim hep yanımda olduhihoyyyt. doğumhaneye gidene kadar tabii:çok üzgünüm:

Slm arkadaslar bende 11.08.2008'de dünyalar tatlisi bir kizim oldu.ya arkadaslar ben suna bir anlam veremiyorum neden türkiyede dogum yapan bayanlarin yanlarina esleri giremiyor bana cok sacma geliyor.tam eslerimize yada ne bileyim annelerimize ihtiyacimiz oldugu anda onlar dogumu birakin sanci odasina dahi alinmiyorlarmis.insan o darda ne yapacagini bilmezken birde tek basina birakiliyor anlam veremiyorum.Allah'im bütün darda kalanlarin yardimcisi olsun saglikli,sihhatli dogumlar nasip etsin...

haklısın arkadaşım bu doğum da eş bulunması olayına bencede bir düzenleme getirilmeli...bebeğini allah sana bağışlasınn..

ben 23 ekimde doğum yaptım kızım oldu ogece kaldığım oda da tam 10 kız 1 erkek bebek vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…