2008 yılı içinde doğum yapanlar bebeğiniz kız mı? Erkek mi?

2008 YILI İÇİNDE DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR BEBEĞİNİZ KIZ MI ? ERKEK Mİ?

• Ankete Katılan
    105

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
Bu sene yani 2008 yılı içinde doğum yapan arkadaşlar, eşi dostu da 2008 yılı içinde doğum yapan arkadaşlar oylama yaparsanız çok sevinirim..

Bu senenin erkek yılı olduğu konusunda bir arkadaşla hem fikire vardık..Bende bunun doğruluğunu görmek için bir anket yapmak istiyorum.....2008 yılı içinde doğum yapanlar, Akrabası , arkadaşı , yakın çevresinde doğum yapanlarda katılsın lütfen...

Bu sene erkek çocuğu yılı olduğunu kız çocuk sayısının erkek çocuklarının nerdeyse 4 de 1 i kadar olduğunu ve bu sene gerçekten çok hamile olduğunu gördük. :1shok:Gerçektende ben doğum yaptığımda hastanede sancı odalarında hamile arkadaşların ikili gruplar halinde yattığına şahit oldum...:1closedeyes:

sezeryan için sıram geldiğinde daha yeni ameliyat bitmiş ve ben kapıda beklerken ameliyathane daha yeni temizleniyordu :bbo:öle yoğunlardıki temizleme zamanları bile yoktu nerdeyse...bakalım gerçekten bu sene :CüvCüv:hamileler yılımı olmuşş:CüvCüv:..sevgiler...
a.s.

Ben de 06 07 2008 doğum yaptım. bebeğim erkek! benim iş yerimde ben hariç 5 kişi yakın zamanda doğum yaptık, 2 kız 3 erkek idi. ankarada arkadaşım da yakın zamanda doğum yaptı oda erkek oldu.

Son düzenleme:
zuzi canım kızışını görmüştüm resimlerde çok tatlı maşllah..allah uzun ömürler versin....

ben de 05.06.2008 de doğum yaptım.bebeğim erkekk.. ben doğum yapacağım zaman da çok yoğundu.doğumdan biri çıktı biri girdi.en sonuncu da ben oldum:))

ben de 05.06.2008 de doğum yaptım.bebeğim erkekk.. ben doğum yapacağım zaman da çok yoğundu.doğumdan biri çıktı biri girdi.en sonuncu da ben oldum:))

evet ankarada aynen öyleydi maaleseff...etrafımdada hamileyken çok hamile görüyordummma.s

05.12.2008 cinsiyeti kız ayrıca doğum yaptığım gün hastanedeki doğum katının koridorlarında yürürken tüm oda kapıları pembe süslerle bezenmişti:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…