bende 29 temmuz kizim oldu hemi de cadoloz mu cadoloz :roflol:
ben de 05.06.2008 de doğum yaptım.bebeğim erkekk.. ben doğum yapacağım zaman da çok yoğundu.doğumdan biri çıktı biri girdi.en sonuncu da ben oldum:))
Bu sene yani 2008 yılı içinde doğum yapan arkadaşlar, eşi dostu da 2008 yılı içinde doğum yapan arkadaşlar oylama yaparsanız çok sevinirim..
Bu senenin erkek yılı olduğu konusunda bir arkadaşla hem fikire vardık..Bende bunun doğruluğunu görmek için bir anket yapmak istiyorum.....2008 yılı içinde doğum yapanlar, Akrabası , arkadaşı , yakın çevresinde doğum yapanlarda katılsın lütfen...
Bu sene erkek çocuğuyılı olduğunu kız çocuk sayısının erkek çocuklarının nerdeyse 4 de 1 i kadar olduğunu ve bu sene gerçekten çok hamile olduğunu gördük. :1shok:Gerçektende ben doğum yaptığımda hastanede sancı odalarında hamile arkadaşların ikili gruplar halinde yattığına şahit oldum...
a.s.teknologcum canım benim çok güzel bir konuya değinmişsin evet bu sene doğum senesi oldu öncelikle bizim şirkette 10 a yakın hamile bayan ve onun yarısı kadar bayların eşleri hamile idi ve doğum yaptılar:) elimizi sallasak hamileye denk geliyordu delikafadulden (ben dahil tabii ) ayrıca yakın çevremde 4 arkadaşım doğum yaptı veee 5 tanıdığımda ayrıca doğum yaptı toplamda benimle beraber 25 kişi doğum yapmış ve inanmayacaksınız ama bunların 20 si kız idi yani benim çevremde kızlar çoğunluktaydı hihoyyyt
allah yavrunu sana bağışlasın canımm...alllah uzun ömür versinn..
amin canım seninkileri de sana bağışlasın Rabbim bu arada maşallah 3 tane bebek ve onlara bakmak helal olsun valla sana
13 mart 2008 de doğum yaptım bebeğim erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?