Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesemecım ben dun kan tahlılı yaptırdım ve hamıleyıımmmm cok mutluyum allahım herkeze yasatsın bu mutlulugu tarıfı yok senın lıstende vardım canım benı sılebılırsın
kızlarrr uzun zamandır nete giremiyordum.Müjde!!!!!! hamişim ben.Hemde 2 aylık.Darısı tüm isteyenlerin başına.Sakın stres yapmayın,çünkü ben ilk ay çok stres yaptım.Aman haişimdir dikkat edeyim filan dedim.Günleri saymakla geçiremedim.Ama 2. ay hiç oralı olmadım,gün saymadım,düşünmedim bile.O malum günlerde denememizi yaptık.Bide bol bol dua ettim.Allah da nasip etti.Rabbim herkese versin.
nesemecım ben dun kan tahlılı yaptırdım ve hamıleyıımmmm cok mutluyum allahım herkeze yasatsın bu mutlulugu tarıfı yok senın lıstende vardım canım benı sılebılırsın
nesemese beni neden unuttun peki ilknur:)) bende dört gözle bekliyorum
sevgili leyya ben de aynı şeyleri yaşadım bir süre.Baktım olmuyo düşünmiycem dedim.Aklıma geldiğinde başka şeyler düşündüm.Allah verdi sonunda.Hamile olmadığım zamanlar tüm belirtileri yaşadım.Ama hamiş olduğum ay hiç farketmedim,belirti melirti olmadı.