2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

arkadaşlar benim adetim geçince test yaptım negatifti.dr uma gittim gebelik değil ama yumurta var duphastonla destekleyelim gebelik olsun dedi ve hap bitiminde yani 10 gün sonra kandan gebelik baktır beni ara dedi.bugün sekizinci günüm ve ilişki sonrası sabah kanamam oldu ve şimdide çok açık pembe görüyorum ara ara.dr umu aradım ilaca devam et yinede kan testini istiyorum dedi.15 gündür göğüslerimde feci ağrı var.salı gün test yaptırıcam ama allak bullak oldum.sizin bir yorumunuz olursa çookk sevinicem.şu anda buna çok ihtiyacım var.senağlamasenağlamasenağlamaCADIARZU
 
Canım senin durumun da birazcık karışıkmış. En iyisi doktorunu dinle sen. Kızlar bu arada ben de dün adet oldum. Bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim hiç. Doktorum adetinin 3.günü gel test yapıcaz dedi, yarın inşallah onları yaptırmaya gidicem. Bakalım nasıl durumum. Hepimiz için en hayırlısı olsun. Hamişlerimz bize dua edin..
 
adszws4.jpg
 
nese, cnm emeklerin için çok sağol, ellerine sağlık...

Canım benim, asıl sizler olmasanız ben ne yapardım? Pekçok şeyi sizden öğrendim, sizinle paylaştım. Siz olmasanız hala doktora gitmekten korkuyordum belki biraz daha geciksem kısır kalacaktım. Benim yaptığım ne ki? Bir-iki resim ve tablo. Asıl önemli olan bu zor süreçte birbirimize, hiç tanımadan destek olmamız. Hepinizi çok seviyorum. Yaradanım hepimizin hakkında en hayırlısını versin.
 
ayrılıkk tebrik ederim canım ne güzel çok beklemeden bebişine kavuşmuşsun umarım sağlıcakla kucağına alırsın
 
arkadaşlarrr müjdemi verdim ama yeni konu açtım buraya yazmamıştım listeden alt listeye alırmısınız benide bende hamişim :))))
 
kızlar günaydınn.. Hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah...
 
Ben de bu yaz eşime hamile olduğunu müjdelemek isteyenlerdenim:asigim:
Hayırlısıyla tüm isteyenler bu müjdeyi verir eşine inşaallaha.s
 
nesemese canım yazılarını sürekli takip ediyorum.. deniz1634 dikkatimi çekti o arkadaşımızda hamile canım

dilerim hepimiz hamile olduğumuzu ilan ederiz burdan
 
Kızlar bugün adetimin 3. günüydü ve doktor çağırmıştı, tahlillerim yapıldı. FSH, LH, Estradiol, TSH ve prolaktine bakıldı. Prolaktinim 46,5 çıktı. Diğerleri normal. Klomen isimli bir ilaç verdi doktorum 5. günümde kullamaya başlayacakmışım. Bir de Dostinex isimli bir hapı pazartesi-perşembe alacakmışım. Klomen bittikten 2 gün sonra gel dedi. Bu ilaçları kullanan var mı aranızda? Ayrıca adetim çok az geliyor. Diyetime de devam ediyorum. Kızlar çok endişeliyim. İlaç kullanmak bebişe zarar vermez dimi? Dostinexin prospektüsünde ilaç bittikten sonra 1 ay hamile kalınmamalı diyor. Bu konularda bilgisi olan var mı?
 
Nesemesecim gördün mü bak doktora gitmenin faydasını. İnşallah hayırlısı ile hamile kaldığının haberini verirsin bizlere. Bu ilaçlarla ilgili istersen bir neti tara muhakkak bircok bilgi vardır. Bende bugün tekrar TSH baktırdım, ilac kullanıyordum yaklasık 15 gündür ve bugunku sonuclara gore TSH ım normale dönmüş cok sükür. Ama iki ayda bir kontrol ettirmem gerekiyor. Allah ikimizide tez vakitte bebiş sahibi yapsın inşallah.
 
nesemeşe bebekim ikinizede çok geçmiş olsun bak ikinizde gitmesseniz haberiniz olmayacak yinemi hüsran diye aklınıda hep soru işareti olacaktı çok şükürki şimdi tedavi aşamasındasınız nese canım ilaçlar hakkında bir bilgim yok ama iyice doktoruna sorup kullanmanı tavsiye ederim bebekim sende ilacını içmeyi ihmal etme biliyorsun normale düşsede değerin o ilacı devamlı içmek durumundasın ki değerini koruyasın hepinizi öpüyorum kızlar görüşürüz canlarım
 
Klomen değil de başka bir hap kullandım ama ismini unuttum..
Yarın bulursam yazarım canım.
Onu da 5 gün kullanıyorsun, minicik beyaz bir hap.
Adetin 3. günü başlıyorduk sanırım
Ben bu hapla hamile kalmıştım,ayrıca o hap ikiz gebelik yapabiliyormuş, doktorum söylemişti.
Ben de ikiz hamilelik yaşamıştım zaten, ama düşük yaptım.
Bu sene inşaallah Allah'ın izniyle benimle beraber tüm isteyenler evlat sahibi olur.
Hapın adını bulduğumda yazarım..
Sevgiler
 
Bende Hamişim Arkadaslar Hemde 2 Haftalik Daha Minicik.dün öğrendik.allahim Isteyen Herkese Nasip Etsin Insallah.dahada Korunmayi Yeni Birakmistim Mayis Ayinda Ayni Aydada Hamile Kaldim.ben Bi 6 Ay Olmaz Saniyordum.ama Hayirlisi Olsun.herkese Allah Nasip Etsin..
 
Kızlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür edyorum. _duru_24 çok tebrrik diyorum arkadaşım. Kızlar ya akşam aldığım ilaçlar bana felaket dokundu mide kramplarının ardından hepsi çıktı gitti. Bu bebiş işinin bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim. Hala hiç iyi değilim. Biliyorum pes etmek yok ama midem çok problem çıkaracak gibi. Bakalım hayırlısı olsun.
 
X