- 5 Nisan 2008
- 473
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Hamişim Arkadaslar Hemde 2 Haftalik Daha Minicik.dün öğrendik.allahim Isteyen Herkese Nasip Etsin Insallah.dahada Korunmayi Yeni Birakmistim Mayis Ayinda Ayni Aydada Hamile Kaldim.ben Bi 6 Ay Olmaz Saniyordum.ama Hayirlisi Olsun.herkese Allah Nasip Etsin..
nesemese canım benı listeden çıkartırsın .Artık topiklere fazla katılmıyorum uğramadı demeyin sonra gebelik düşüncesinden yavaş yavaş kurtuluyorum
Kızlar bana doktor bir de şeker hastalarının kullandığı şeker düşürücü ilaç (diaformin) vermiş, onu yukarıya yazmayı unutmuşum. Akşamdan beri hasta olmamın sebebi bu olabilir mi? Tedavi görenler, lütfen bana cevap verin size de şeker düşürücü ilaç verildi mi? Tahlillerimde şekerim gayet düşüktü. Bugün doktora ilaçların dokunduğunu söyledim, "olacak o kadar" dedi ama benim hayatım şuanda bir çeşit cehennem gibi. "Şeker ilacı ne için?" diye sordum doktora, yumurtalıklarını çalıştırmak için dedi, ne alaka şimdi, hiç mi anatomi-fizyoloji bilmiyoruz. Of sinirimden tüm hapları atmak geliyor içimden.
Bende Hamişim Arkadaslar Hemde 2 Haftalik Daha Minicik.dün öğrendik.allahim Isteyen Herkese Nasip Etsin Insallah.dahada Korunmayi Yeni Birakmistim Mayis Ayinda Ayni Aydada Hamile Kaldim.ben Bi 6 Ay Olmaz Saniyordum.ama Hayirlisi Olsun.herkese Allah Nasip Etsin..
Kzlar nette sorun var, kusura bakmayın geciktim.
kızlar alınıyorum ama beni neden eklemiyorsunuz haziran 14 olursa 3cü cocugum olacak hepimize versin rabbim hayırlıca
aramıza hoşgeldin umarım listemiz uğur getirirmerhaba yeni üyeyim..umut listesine benide eklermisin????? a.s.