2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

selam yafru kuşlaaaaaaaaaaaaar..

size bişey anlatmam lasımmm. konuda açıcam ama önce size sormak istedim..
şimdi biz aile apartmanında oturuyoruz. ama bitek altta eşimin babannesi var.. kayınvalidemler gelmedi henüz. Ama biz ev alıp başka biryere geçmek istiyoruz. Yani hem sevmiyorum hemde olmaz öyle dimi. Şimdi bile eve giren çıkan belli değil. biz evde yokken görümcem eve girer falanda falan..... İstemiyorum+istemiyorum yani. Benim babamın Sanayide evi var boooooşşş. Mart Nisan gibi doğuma yakın oraya taşınma kararı aldıkkkk. Ama bitek benimkiler biliyo ben bunu kayınvalidemlere nasıl söyleyebilirim. akıl verin bana noluuurrrrrr..
 
buarada eslemnur aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn
nesemese halleder onu merak etme

mavi denizim gayet iyiyim Allaha şükür sen nasılsın? Sınavıda geçtin bir çırpıda inşallah. Ehliyetide al sonra ıslatırız..

nesemese ben dün haberlerde gördüm kudret narını kolay bulunabiliyormuş. Ülser için iyi gelir dedi ama bide 2 hafta kullandıktan sonra ara vermek gerekir dedi sanırım adam. ama dediğim gibi sanrım.

canlarım hepinizi çok seviyorum bana bi akıl verin nasıl söylerim ben..
 

Canım inşallah bu kudret narı iyi gelir dehepimiz kullanıp hamiş kalırız. Bana bir akıl verin yazını görünce eyvah bebişe mi bişey oldu diye korktum. Hiç tasalanma herşeyin hayırlısı olsun. Bu konularda hiç tecrübem yok. Olmasın da zaten. Sen bebişinin ve kendi sağlığına dikkat et canım, üzme kendini.


Fatımacım hep birlikte dua edicez inşallah canım. Sen baltarcın yazmışsın ben onu bıldırcın okuyorum. :roflol:. iyice üşüttüm ben.


Testlerde öyle yazıyor da canımcım bir yerde okumuştum erken gebelik testi falan palavra diord hepsi döllenmeden 7-10 gün sonra kesin sonucu verirmiş İnşallah senin de güzel haberlerini alıcaz.

kızlar neredesin yaa kimseler ugramıyor cirit atıyorum burada iki de bir yokluyorum gelen varmı diye...eee işleriniz çok yogun galiba..öptm hepinizi.

Canım nete giremiyoz ki yazalım. Kaçıp duruyor..

Ama ben 2009 yaz olarak görmüşüm onu arkadaşlar beni 2009 yazsaniz:)

Canım zaten 2009 yaz dedik de galiba kışa devam edicez yada yani bir başlıkta yeniden başlarız bilmiyorum.
 
canım bak sana bu konularda tecrubelı bırı olarak bıraz tavsıye vereyım.ben kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorum.cok ıyı ınsanlar bana hıcbır zararları yok.aksıne maddı manevı bırcok faydaları oldu.allah razı olsun onlardan.fakaaaaaaaaaaaaattttt bır sorun varkı bu cekılır gıbı degıl.senın mısafırın gelıyor e anne sende gel demesen olmuyor.yaslı ınsanlar hemen darılıverıyolar.asaya mısafır gelır e bır bardak cay doldurmuyosan mısafıre senın gelınlıgın nerde kaldı.ben bu konuda rahatım gercı esım bana herzaman destek.herseyımız ayrı.ama dedıgım gıbı bazen tek evmıssın dıye davranamıyosun.habersız bısey yapamıyosun yerı gelınce.o yuzden sen naparsan yap gerekırse darılsınlar aldırma ordan cık.arada mısafır gıbı gıder gelırsınız.hele cocuk olunca daha zor.sonra aranız yıne eskısı gıbı olur merak etme.tabı onların sana ıhtıyacı oldugu zamanda yanlarında olmak bızım gorevımız.bunuda unutmayalım.sevgıler canm.
 
kızlar gününüz aydın.......okuduğum kadarıyla herkes iyi ne güzel...
yeni gelen arkadaşımız hoş geldin...
yasemin cim valla senin durum zor ama seşin destek veriyorsa gerisini boşver..Zehra nında dediği gibi zamanla herşeye alışırlar..
Neşe cim listeyi sen yapacaksın :))) Valla ben öyle bebek felan koyamıyorum..düz yazıncada albenisi olmuyor..Bu işi sen başlattın bence sen devam ettir..Sen olamyınca bakarız ama benım gönlüm senin yapmandan yana...
bu arada ben eylül ayı için randevu aldım..Benim için dua edin..Ne tedavi yapacaksa doktorum güzel sonuçlar versin...
herkesi öpüyorum...(okuyan herkes üstüne alınsın ben niye yokum demesin) bol şans diliyorum...
 
YA DAHA YAZMADAN GÖNDERDİM TEK CÜMLEYİ yahuuuu...
Benimkilerde çok iyiler ama olmaz biliyorum sinir olurum mutsuz olurum ben heleki çocuk olunca hiç olmaz. rahat olamam işte bende o yüzden Sanayiye taşıncam Allahın izniyle kendi evimizi alırsak süper olacak kanımca...
Da ben Sanayiye taşınacam diye nasıl söylicem..
Bi yol bulurum artık
Tekrar çok sağol canımmm


Bebişe gelelimmmm
Bugün dış gebelik duyup duruyorum
Korktum açıkcası ama şimdi iyiyim mercimeğim orda eminim
Keseside inşallah görüncek hayırlısıyla.. 6 haftada gözüküyomuş.
Hala doktor arıyorum buldum gibi şimdi seçim yapıcam.
Galiba aşerdimmmm Burnuma kokular geliyo hep...
Yememe dikkat ediyorum ama hala karnım kocamaannn balina gibiyim.
dikkat ediyorum derken öğlen yoğurt akşam süt bide şimdi ceviz yemeye başlıcam.
Allahın izniyle herşey yolundadır inşallah...

Menzil Gülü ne cezası bu yaaaa bitsin artık ceza..
 
kızlarrr merhaba...ben de yeni sayılırım sitenizde..ben de hamiş olmak isteyen biriyim. diğer forumlara da yazdım birkaç şey ama sanırım yenileri pek çabuk kabullenemiyor bazı gruplar. bir de şansımı burda denemek istedim..senağlama

öncelikle ben özgün, şu umutlarını taşıyanlar listesi yapılırsa beni de ekler misiniz acaba..adet 16 eylül

herkese sevgiler ve bol şans..inşallah birer birer güzel haberlerimizi alıcaz hamiş olmak isteyenler olarak.

bakalım bu forumda beni kabul eden olacak mı ????
sevgiler...:asigim:
 
hoşgeldin özgüncüm....ilk merhaba benden gelsin sana.. Duaların içinde AMİNNNN diyorum canım
 
çok sağol balimmmmmmmmmmm

bırsey degıl yasemınk.bence sen bu konuyu esın aracılıgı ıle hallet.ona bısey soyleyemezler.sen esını one sur yanı.ne bılıyım ısyerınden daha rahat olucak,kayınvalıdem yasemıne yardım edıcek cocuk dogunca falan desın.ama gonul kırmadan ayrılın bence.cunku yarın bızde yaslanıcaz ve bızımde evlatlarımız olucak.nasıl davranılmasını ıstıyorsak ılerde bızde aılemıze oyle muamele edelım.benım esım aılesıne cok duskun.her aksam ısten gelınce onların elını oper hallerını sorar sonra cıkar yukarı.oylede olması lazım.nede olsa onların tecrubelerı var.hadı kolay gelsın canm.ınsallah bende burdan bırgun haaaaamıleeeyıııııımmm dıye duyuru yaparım...senağlama
 
hosgeldın canımm.a.s.bende burda yenı sayılırım.burda herkez cok sıcak ve dostane davranıyor.herkese tesekkurler.sende aramıza hosgeldın.sen kac yıllık evlısın ve ne zamandır cocuk ıstıyorsunuz canm.rahatsızlıgın ne ozel degılse soylermısın.yada son zamanlarda yaygınlasan acıklanamayan ınfertılıte yuzundenmı bebısın olmuyor.ben 24 yasındayım ve kıstlerım var bu yuzden ugrasıyoruz ıste.rabbım sanada ısteyen herkesede bıcır bıcır bebısler nasıp edr ınsallah.opt canm.yıne gorusuruz.:1hug:
 
kızlar teşekkür ederim hepinize..
ben 20 ay dk hapı ile korundum bu ikinci ayım korumasız. ilk reglim oldu, aslında doğum kontrol ilacı kullanıp ilk aydan hamile kalanlar bile vardı ama ben yine de ilk ay reglim olmasına sevindim. bu ikinci ayımız..daha çok yeni denilebilir. herhangi bir sorun yok. ama ben dk hapı kullanırken bir ay kist oluştu. dr. bile şaşırmıştı dkh kullanırken bir ay over kisti olduğuna..ama bir sonraki regl döneminde geçti o kistim. bir daha da Allah vermesin. çok kötü günlerdi çünkü. çok bulantı ve kusmam oldu..
bu ikinci ayım işte..denemelere başlıycaz bu ay için :)
inşallah en kısa zamanda hepimizin mutlu haberlerini alırız.
Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve bebişler versin.
Anlıycağınız 16 eylül regline kadar çalışıcaz :) umarım sonuçları birer birer alırız hayırlısıyla...
 

Canım burda yeni eski yok. Aramıza hoşgeldin. İstediğimiz samimi dost sohbeti. Bildiklerimizi kıskanamdan paylaşıyoruz ve sadece eğleniyoruzzzzzz kaydirigubbakcemile5. Burada yarış yok, bebiş var İnşallah yakında hepimiz bebişlenicez hayırlısıyla.


Kıssss demek aşermelerin falan başladı, Allah sonuna kadar sağlık sıhhat versin canım. Başka bir topikteki sohbet sırasında Menzil Gülü sanırım yanlış anlaşılmış ve siteye girmesi bir müddet yasaklanmış. Ben de çok özledim. Yokluğu belli oluyor dimi kızlar??


Canım listemi beğenmene çok sevindim teşekkürler. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Tabi hepimizinki de...:Saruboceq:


Biz de yaşlanınca evlatlarımızı hep yakınımızda mı isteyeceğiz kızlar???


Elbette hayırlısıyla bu duyuruyu hepimiz yapıcaz inşallah canım.


Kızlar galiba doktorlar her gidene piko ve infertilite diyorlar. Ben artık kime inanacağımı şaşırdım. Sizler daha çok gençsiniz hemen endişeye kapılmayın, önünüzde upuzun bir yol var. Hepsi olacak sırasıyla inşallah. Bıcır bıcır bebişlerden de bıkıcaz zamanı gelecek de, vay uyutmuyor, vay hasta, vay söz dinlemiyor diye yazıcaz o zaman da buraya görün bak.

Ozgun hosgeldin..Burdaki insanlar cok sicak ve cok ilgililer inan bana. Burdaki herkesin amaci hamile kalmak ve bunun icin cok guzel paylasimlar oluyor burda. Insallah Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

Aminnnnnnnnnnnnnnnn canım. Maksat kimselerle paylaşamadığımız konuları düzeyli ve saygı sevgi çerçevesinde paylaşabilmemiz kızlar..

Hepinizi öpüyorummmmmmm... :sm_cool:
 
neşe rahel yasemin mavi deniz librarian nasılsınız bacılarım bebiş varmı bebiş:))))menzil gülünü bende özledim garibim hep iyi niyetinden yanlış anlaşılıyor neyse neticede yine aramıza dönecek bende hepinizi öpüyorummmmmmm
 
benssenb sen nasılsın bebiş olmaz mıııııııııııı?????
yarın doktora gidicez sanırım mantar var hamilelikte olurmuş bi muayene olalaım adam akıllı..
 
ihmale gelmez canım bencede hemen görün en azından ilaç tedavini yaparsın ilerlemeden hem bebişinide görürsün belki kız doktor belki ultrasyona alır,zaten adım gibi eminim bu ultrasyon makineleri ucuz olsa evde kendimiz görebiliyor olsak sanırım herkes eve alırdı:)))düşünsene bebişin şuan ne şekilde diye merak ettinmi sür jeli oynat o adı ne bilmem onu:)))ahada karşında bebişinnn:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…