2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

bu arada bende aranıza yenı katılanlardanım.cok guzel bı sıte gercekten.ekım ayında asılama dusunuyruz ınsallah.burdan sızı haberdar ederım.he bırde bısey sorcam ıcınızde hıc ılk asılamasında hamıle kalan oldumu.sevgıler.
 
ben yenı uyeyım dıye kımse benle muhatap olmucak heralde.askolsun kızlar.ınsan bı hosgeldın der en azından.tecrubelerınıze guvenıyorum.lutfen orda kımse varsa sorularıma cevap yazabılırmı?
 
ben yenı uyeyım dıye kımse benle muhatap olmucak heralde.askolsun kızlar.ınsan bı hosgeldın der en azından.tecrubelerınıze guvenıyorum.lutfen orda kımse varsa sorularıma cevap yazabılırmı?

Hoşgeldin canım.Burda yeni üye eski üye ayrımı olmaz.Bizimle yaşadıklarını paylaşan tüm arkadaşlar aynıdır.Çünkü hepimizin düşüncesi aynı "hamile kalmak".Aşılamada tutan arkadaşlar oldu ama ben böyle bir deneyim yaşamadım daha.Siz kaç aydır bebek istiyorsunuz?Allah hepimiz için hayırlısını versin.
 
ben yenı uyeyım dıye kımse benle muhatap olmucak heralde.askolsun kızlar.ınsan bı hosgeldın der en azından.tecrubelerınıze guvenıyorum.lutfen orda kımse varsa sorularıma cevap yazabılırmı?

Fatıma zehra canım pozisyonu ben de bilmiyorum. Ben henüz aşılama yaptırmadım, rahim filmimin çekilmesi aşamasındayım, korktum ara verdim. Siteye az önce girmek imkansızdı, sanırım o yüzden yanıt gelmemiştir. Meraklanma bizde hiç ayrımcalık yapılmaz, herkes eşittir. Konu hepimizin ve derdimiz aynı, hayırlısyla hamiş kalmak. Rahat ol ve dualarını eksik etme canım.
 
slm kızlar nasılsınız bugün ben sabahtan beri meşgulum bi yandan soru çözüyorum bi yandan burdaki işlerimi halletmeye çalışıyorumkafamçokkarıştı inş yarın ki sınavım iyi geçerde bende kurtulurum.kızlar ya ben dayanamadım dün test yaptım ama testi düzgün yapamadım ablamlarda yaptım malzemem yeterli dgl yanlış oldu ama silik şekilde sadece tek çizgi gördümsenağlama yinede cnm sıkıldı aslında erken yapmak için ama negatif olması düşüncesi beni üzüyor.inş hamiş kalırım sizlerde tabii rabbim bu ayda hepimize müjdeli haber vermek nasip etsin.zaanda çabuk geçsin istiyorum dogru sonucu alabilmek için heyecanlıyım çünkü.
fatıma zehra hoşgeldin inş kısa zamanda sende hamiş kalırsın.:CüvCüv:
zeyned formülünü okudum aslında mantıklı olabilir ama sırt üstü yatıp kalça altına yastk koyup beklemek daha emniyetli gibi geliyor bana yoksa ben dedigin pozisyonumu anlamadım ki:uhm: kızlar hepinizi seviyorum bugün cuma dua edelim birbirimize ne olur banada edin en önemlisi bebiş için sonrada sınav için.kendinize iyi bakın.
 
ne oluyor kızlar ben gelince kimse kalmıyor bu topikte bereketinimi kaçırdım ben buranın,off cnım sıkılıyor işe başladıktan sonra daha da kilo aldım zaten vermeye çalışıyordum eklendi üzerine maalesefki veremiyorumda metabolizmam çok yavaş.tamam ben sustum gidiyorum.keninize iyi bakın kızlar..
 

Ay canımcım hiç öyle şey olur mu? Bu aralar da herkes küsüyor. Vaktimiz olunca yazarız cevap hiç merak etmeyin. Bak bidaha küsen olursa klava: geliyor. Malum haftanın sonu geldi bilgisayar başında oturmaktan sıkıldık, gezelim tozalım, keyfimize bakalım canım. Kilo vermek için gruplara katıl. Ben 1. takımdayım ve kilo verenlerin listesinin en altındayım çünkü kilo alıyorum sürekli. Bir göz atarsan seni de bir takıma kabul ederler, daha düzenli gidersin. Takımım olmasaydı ben şimdi 80leri bile aşmıştım. Herkese iyi haftasonları canlarıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :1hug:
 
Son düzenleme:
ay arkadaslar supersınız ya.tesekkur ederım bana cevap yazdıgınız ıcın.cok mutlu oldum.bız bır seneyı gectı bebıs ısteyelı olmuyo malesef.bazı sorunlarımız var.bende bu sıteden ogrendıgım bal tarcın ve corekotu karısımına basladım.ınsallah hayırlı haberler verırım ve duyarım.herkese hayırlı cumalar.dualar musterek unutmayın.
 

Canım ben de 14 aydır bekliyorum ve bu ay kudret narıyla yaptığım ilacı deniyorum. Bakalım hayırlısı. Hangimizinki işe yararsa ona devam inşallah. Hakkımızda hayırlısı kızlar....

Insallah bende bu ay hamile kalirim Allahim hayirlisiyla nasip etsin:)))
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :Saruboceq: canım hepimize hayırlısıyla inşallah.
 

kudret narıyla ne ılacı yaptın canım.bende denerım olmazsa.yenı basladım henuz bıtkılere ballara falan.ama ıyıde olmadı degıl hanı.zaten cok zayıfım ben.51 kıloyum ve 24 yasındayım.yanı bu kılo bana hıc yakısmıyo.herkez aaaaaaaaa sen evlımısın dıye sasırıyo.cocuk gıbı gorunuyorum anlayacagın.o yuzden kılo almak ıcınde bu karısımlar ıdeal gıbıme gelıyo.ınsallah bu sayede bebıs sahıbıde oluruz.hep dua edıyorum zaten allaha ıkızım olsun dıye.rabbım saglıklı ve hayırlı versınde gerısı bos.herkesı opt.:1hug:
 
günaydınn canlarıııııııııımmmmmmmmmmm:dance:

dün gittik doktora ultrasonda göremedik yine.. gamyoncuiremsusaklanbaç oynuyo bizleee guuk cöööö

Dün Nene Hatun'a gittim gene en yakını o diye iğrennnnnç bir hastane.. Çalışanların bi tanesinde güler yüz yok. Memeletsiz suratsız hepsi.. Çok sinirlendim. klava: Bi doktor vardı onunda adını unuttum. Dün gittiğim Pein Hanımdı sanırım. Valla gelene geçene şikayet edicem. Doktor mu hemşiremi asistanmı anlamadım zaten.Çok üzgünüm çoook

İşin özü kızlar ben doktor arıyorum yaayerimseniben
Bulamadım hala...:çok üzgünüm:
 
kızlar hepinizin günü aydın olsunnnnnnnnn...... yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah hiçbirimizi fazla bekletmesin..Kızlar maalesef 2 günlük gecikmeden sonra bende regl oldum..Umudum eylül yani sonbahara kaldı..Ama inşallah kış gelemeden bebeklerimizd gelir...Mavideniz sınav nasıldı canım ne zaman geziyoruz araba ile..:))))
menzil gülü, neşe,benssenb,yasemink, fatma zehra, bilvanisli, karabiber, sizlerde iyimisiniz? Kesin birilerini unuttum ama bana kızmayın kızlar..Öpüldünüz hepiniz...
 

Canım geçmiş sayfalarımıza göz gezdiriver, sondan başa doğru. Birinde kudret narının resmini koydum ray bir okuyuver. Kısaca özetleyeyim. Kudret narını rondodan çekip üstüne bal ilave ediyorsun, 15 gün bekletiyorsun. Sonra sabahları 1 tatlı kaşığı aç karınla yiyorsun. Ama iştah kesiyor haberin olsun. Özellikle kistleri geriletip yok ediyor ve şekeri düşürüyor. Kilo almak isityorsan bol hamurişi ye, vitamin al.


Canım inşallah bebişini görürsün ve iyi bir doktor bulursun. Bilsem söylerdim, hamiş topiklerinde bazen soruyorlar, istersen bi sor.


Rahelcim senin günün de aydın ve sağlıklı olsun canım. Yine hep birlikte yola devam inşallah. Buranın demirbaşı olduk:) yeniler geliyor hamiş olupgidiyor biz hala burayı bekliyoruz, hayıırlısı bakalım, birgün biz de mezun oluruz dimi?
 
slm kızlar nasılsınız bugün yasemincim inş iyibir doktor bulursun kafana göre ank olsa önerebilecegim doktor olurdu.neşecim yazdım bekledim yazdım bekledim cvp gelmeyince küstüm.ayyy bana da ne olduysa bu ara pek alıngan oldum dün eşimin lafına bile kızıp agladım araba kullanırken.rahelcim sınavım fena dgldi korkutugum kadar dgldi ama yineden allah bilir tereddüte düştügüm soruda yok degildi hani..kısmet inş.geçebilecek kadar not alırım inş...c.teside grup dersi var sanırım sınavda 2 3 hafta sonra kursun söyledigi tahminen 20 eylül.bide ondan geçsem ne güzel olur.rahelcim bu arada sende iyisindir umarım inş.önümüzdeki aya hamiş kalırsın artık.bende bugün yarın hasta olmam lazım yani bugün 28 günüm.ama düzenli dgl idrar testi yapsam çıkarmı sonuç acaba.kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
 

Canım regle yakın ben de çok asabi oluyorum, olmadık şeylere kavga çıkarıp ağlıyorum. Üzme canını geçer. Tatlım sen ymurtladığın günü biliyor musun? Döllenmeden 7-10 gün sonra belli oluyor tüm testlerinçalışma prensibi aynı.Çok pahalı testlere gerek yok. Hesapla bakalım. Eğer geçmişse hemen haberini bekliyoruz olumlu yada olumsuz. Hayırlısı neyse o olsun canım.
 
arkadaşlar birkaç gündür yoktum şimdi girdim ve girdiğim gibide çıkacağım bi bakayım sizlere dedim neyse rahelciğim ben iyiyim canım sen nasılsın umutlar bir dahaki aya inşallah umut olmaktan çıkar

nese rahim filmi konusunda ara vermekte kararlımısın gerçekten bence başlamışken topla cesaretini derim hayırlısı olsun

menzil gülü kız senin sesin çıkmamış hiç hala bebişemi bakıyorsun istermisin bebek yapmaktan vazgeçtim diyesin:))))yada tersine arzuyla bebek istiyorum artık diyesin:)))

neyse birkaç gün içinde dönerim aranıza Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
 
herkese gunaydın.bugun adetım bıttı.baltarcın ve corekotuna devam.ınsallah bu ayın hurmetıne herkes gebe kalır.dusunsenıze eylulde hepımız burdan mujde verıyoruz hamııııssııııııııııızzzzzzzz dıye.herkez cok sıcak burda.bende ıyıce alıstım sızlere.ekımde doktora gıdıcem ınsallah.asılama ıcın start vercez bakalım.burdan hayırlı haberler verırım ve duyarım ınsallah.herkese hayırlı gunler.
 

cnm haklısın herzaman olmuyorum böyle ama arada eser banada.cnm doktor bana adetten itibaren sayarak 12.14.16. ve 18 gün demişti ama ben test sonucunu bekledigimden 12.14. gn hiç bir faaliyette bulunmadık ama 16.ve 18. gün test sonucunu ögrendigimizden rahattık 18.günden itibaren sayarsakta 18.gün dahil bugün 12 gün oluyor döllenme tarihinden.bugün regl olman lazım normal tarihe göre(inş olmam)nette baktıgım zaman idar için genelde regl günündeyseniz yada bir gün geçmiş ise sabah saatlerinde ve yaklaşık 4 saat idrara çıkmadan test yapılırmış.bende dün yapmadım bugün test alacam yarın sabah yapacam.kendimi dinlemek isetemiyorum bu aralar ama sürekli bir halsizlik var sabah saatleri özellikle heran düşüverecekmişim gibi tansiyonumun düştügünü hissediyorum bacaklarım tutmuyor gibi bir süre sonra geçiyor.öyle gögüslerimde hassasiyet yok normaldede hiç dikkatimi geçmezdi rahatsız oldugum bir durum yoktu yani ama kasıklarımda batmalar var normaldede ara ara kramplar girerdi hatta doktorada sormuştum en son bakmışt bir problemmi var diye yani herhangi bir anormallik olmadıgından birşeyde anlamıyorum.hayırlısını rabbim nasip etsin inşallah.
benssenb bende iyiyim cnm sen nasılsın? menzil gülü nerelerde acaba sesiçıkmıyor bir kaç gündür.umarım kötü bir şey yoktur?rahelcim yasemincim sizler nasılsınız? ya diger arkadaşlar umarım kısa zamanda müjdeli haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla.bu arada yani gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.umarım sizlerde kısa zamanda sevinirsiniz?:lepi:
 

Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Biraz kafamı toplamak istiyorum birkaç ay inşallah. Kızlar Menzil Gülü'ne ceza verildi. Sanırım 1 hafta giremeyecekti. Kendisi gelince size açıklama yapar. Hepinizi çok seviyorum. Dualara devammmmm...
 
kızlar neredesin yaa kimseler ugramıyor cirit atıyorum burada iki de bir yokluyorum gelen varmı diye...eee işleriniz çok yogun galiba..öptm hepinizi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…