ben yenı uyeyım dıye kımse benle muhatap olmucak heralde.askolsun kızlar.ınsan bı hosgeldın der en azından.tecrubelerınıze guvenıyorum.lutfen orda kımse varsa sorularıma cevap yazabılırmı?
ben yenı uyeyım dıye kımse benle muhatap olmucak heralde.askolsun kızlar.ınsan bı hosgeldın der en azından.tecrubelerınıze guvenıyorum.lutfen orda kımse varsa sorularıma cevap yazabılırmı?
ne oluyor kızlar ben gelince kimse kalmıyor bu topikte bereketinimi kaçırdım ben buranın,off cnım sıkılıyor işe başladıktan sonra daha da kilo aldım zaten vermeye çalışıyordum eklendi üzerine maalesefki veremiyorumda metabolizmam çok yavaş.tamam ben sustum gidiyorum.keninize iyi bakın kızlar..
ay arkadaslar supersınız ya.tesekkur ederım bana cevap yazdıgınız ıcın.cok mutlu oldum.bız bır seneyı gectı bebıs ısteyelı olmuyo malesef.bazı sorunlarımız var.bende bu sıteden ogrendıgım bal tarcın ve corekotu karısımına basladım.ınsallah hayırlı haberler verırım ve duyarım.herkese hayırlı cumalar.dualar musterek unutmayın.
Insallah bende bu ay hamile kalirim Allahim hayirlisiyla nasip etsin:)))
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Canım ben de 14 aydır bekliyorum ve bu ay kudret narıyla yaptığım ilacı deniyorum. Bakalım hayırlısı. Hangimizinki işe yararsa ona devam inşallah. Hakkımızda hayırlısı kızlar....
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :Saruboceq: canım hepimize hayırlısıyla inşallah.
kudret narıyla ne ılacı yaptın canım.bende denerım olmazsa.yenı basladım henuz bıtkılere ballara falan.ama ıyıde olmadı degıl hanı.zaten cok zayıfım ben.51 kıloyum ve 24 yasındayım.yanı bu kılo bana hıc yakısmıyo.herkez aaaaaaaaa sen evlımısın dıye sasırıyo.cocuk gıbı gorunuyorum anlayacagın.o yuzden kılo almak ıcınde bu karısımlar ıdeal gıbıme gelıyo.ınsallah bu sayede bebıs sahıbıde oluruz.hep dua edıyorum zaten allaha ıkızım olsun dıye.rabbım saglıklı ve hayırlı versınde gerısı bos.herkesı opt.:1hug:
günaydınn canlarıııııııııımmmmmmmmmmm:dance:
dün gittik doktora ultrasonda göremedik yine.. gamyoncuiremsusaklanbaç oynuyo bizleee guuk cöööö
Dün Nene Hatun'a gittim gene en yakını o diye iğrennnnnç bir hastane.. Çalışanların bi tanesinde güler yüz yok. Memeletsiz suratsız hepsi.. Çok sinirlendim.klava: Bi doktor vardı onunda adını unuttum. Dün gittiğim Pein Hanımdı sanırım. Valla gelene geçene şikayet edicem. Doktor mu hemşiremi asistanmı anlamadım zaten.Çok üzgünüm çoook
İşin özü kızlar ben doktor arıyorum yaayerimseniben
Bulamadım hala...:çok üzgünüm:
kızlar hepinizin günü aydın olsunnnnnnnnn...... yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah hiçbirimizi fazla bekletmesin..Kızlar maalesef 2 günlük gecikmeden sonra bende regl oldum..Umudum eylül yani sonbahara kaldı..Ama inşallah kış gelemeden bebeklerimizd gelir...Mavideniz sınav nasıldı canım ne zaman geziyoruz araba ile..:))))
menzil gülü, neşe,benssenb,yasemink, fatma zehra, bilvanisli, karabiber, sizlerde iyimisiniz? Kesin birilerini unuttum ama bana kızmayın kızlar..Öpüldünüz hepiniz...
slm kızlar nasılsınız bugün yasemincim inş iyibir doktor bulursun kafana göre ank olsa önerebilecegim doktor olurdu.neşecim yazdım bekledim yazdım bekledim cvp gelmeyince küstüm.ayyy bana da ne olduysa bu ara pek alıngan oldum dün eşimin lafına bile kızıp agladım araba kullanırken.rahelcim sınavım fena dgldi korkutugum kadar dgldi ama yineden allah bilir tereddüte düştügüm soruda yok degildi hani..kısmet inş.geçebilecek kadar not alırım inş...c.teside grup dersi var sanırım sınavda 2 3 hafta sonra kursun söyledigi tahminen 20 eylül.bide ondan geçsem ne güzel olur.rahelcim bu arada sende iyisindir umarım inş.önümüzdeki aya hamiş kalırsın artık.bende bugün yarın hasta olmam lazım yani bugün 28 günüm.ama düzenli dgl idrar testi yapsam çıkarmı sonuç acaba.kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
Canım regle yakın ben de çok asabi oluyorum, olmadık şeylere kavga çıkarıp ağlıyorum. Üzme canını geçer. Tatlım sen ymurtladığın günü biliyor musun? Döllenmeden 7-10 gün sonra belli oluyor tüm testlerinçalışma prensibi aynı.Çok pahalı testlere gerek yok. Hesapla bakalım. Eğer geçmişse hemen haberini bekliyoruz olumlu yada olumsuz. Hayırlısı neyse o olsun canım.
arkadaşlar birkaç gündür yoktum şimdi girdim ve girdiğim gibide çıkacağım bi bakayım sizlere dedim neyse rahelciğim ben iyiyim canım sen nasılsın umutlar bir dahaki aya inşallah umut olmaktan çıkar
nese rahim filmi konusunda ara vermekte kararlımısın gerçekten bence başlamışken topla cesaretini derim hayırlısı olsun
menzil gülü kız senin sesin çıkmamış hiç hala bebişemi bakıyorsun istermisin bebek yapmaktan vazgeçtim diyesin:))))yada tersine arzuyla bebek istiyorum artık diyesin:)))
neyse birkaç gün içinde dönerim aranıza Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?