- 2 Temmuz 2008
- 1.117
- 1
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba nesemese sen bıze gencsın yazmısın eskı sayfalara bakmadım ama sen kac yasındasın yada kacyıldır bebek ıstıyorsunuz?kadının yası sorulmazmıs ama...
neşe rahel yasemin mavi deniz librarian nasılsınız bacılarım bebiş varmı bebiş:))))menzil gülünü bende özledim garibim hep iyi niyetinden yanlış anlaşılıyor neyse neticede yine aramıza dönecek bende hepinizi öpüyorummmmmmm
nesemese sakın yası problem etme.bak benım onumde bana ornek olacak cok ıyı bır ınsan var.eltım.43 yasında ve sekız aylık bebegı var.tup bebek tedavısıyle oldu ve cok saglıklı.sakın pes etme.rahım fılmınıde mutlaka cektır.ben cektırdm bır anlık bısey.korkulcak gıbı degıl.ıste o fılmın sonucundan sonra karar verıcksınız ne tedavı uygulancagına.benım sol tupumde bıraz tıkanıklık vardı.doktor bu onemlı deıl dedı.bakalım hayırlısını versın rabbım hepımıze.kafana takma ok.:1hug::)) 32 yaşındayım canım. Biliyorsun 35'ten sonra genetik problemler başlıyor, bundan korkuyorum. 2 yıllık evliyim ve yaklaşık 14-15 aydır bebek istiyoruz ama olmadı. Doktora gittim geçen aylarda klomen ve pregnyl iğne kullandım olmadı, eşim test yaptırdı çok büyük problemlerimiz yok. Sıra rahim filmime geldi ve eşim artık doktora gitmeme izin vermedi ve ben de çok korkuyorum zaten. O doğal olsun istiyor. Bakalım hayırlısı, şimdi masraftan kaçıyor ama ileride daha fazlasını verecek haberi yok. Çok dertliyim çoookkk, bebek istediğinden bile emin değilim. Hakkımızda hayırlısı, geleceği hiçbirimiz bilemiyoruz.
elif aramıza hoşgeldin canım bende sabırla bekleyeceğim haberini
librarian canım vardır bir hayır bak bizde sıramızı bekliyoruz gerçi bekleye bekleye ağaç olduk yaa neyse:))))
neşeee bacımm sen değil 32-42 de olsan ben inanıyorumki senin burdan hamiş haberini alacağız sıkma canını yaşı taktıkça stres yaparsın daha yeni 58 yaşındaki teyze doğurduda senmi doğuramayacan kız
burcuuu gel artıkın(((hatta bebişle gel olarmı:)))))
yaseminnn gittinmi hastaneye sonucu bildir
rahelll ne alemlerdesin bacım gelince kapıyı 3 kez tıkla:)))))
fatıma zehra,bilvanisli sizde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar hamiş çıkmanız dileğiyle
sevgili umut yolcuları umudumuzu perçinleyerek yola devam çünkü biliyoruzki birgün gelecek sıpalarımız:))))öpüyorum hepinizi mucukssssss:))))
slm kızlar kimse merak etmiyor galiba beni.bak bana alınganlık yapma demeyin başka arkadaşlar yani sürekli buraya takılanlardan bahsediyorum bir gelmedigi zaman neden gelmedi diye soruyorsunuz(bu arada menzil gülünü kastetmiyorum o uzun süre ugramadıgından bişe mi oldu diye merak ettik en azından ben ettim)genel olarak söylüyorum kafamde bi kişi yok yanlış anlama olmasın ama bende merak eden olmadı neyse yaaa.kiimsenin kalbini kırmaya niyetim yok..sizlere iyi sohbetler.. bu arada yeni arkadaşlar var katılan umarım bu yolculukta sizlerde umudunuza kavuşursunuz..:a015:.
Merhaba bacım, Benssenb'ciğim, yok bacım yok bebiş çok inatçı gelmiyor:) Şu aralar çalışma günlerim,yumurtluyorum,çalışıyorum,bekliyorum böyle geçiyor işte günler.Kendine iyi bak canım.Görüşürüz. Sevgiler...
kızlar hepinize selammmmmmmmmmm...ben geldim....benssenb TIK TIk Tık (anladın sen onu) Menzil gülü hoşgeldin...
umarım herkes iyidir..Yeni katılan arkadaşlarımızı hepiniz hoş geldiniz..
benım için yapılan tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:Allah en kısa zamanda kalbimizdeki mutluluğu yaşatsın inşallah..
bu arada mavi deniz canım niye alındın sen..Hayatım burda herkes hergün girip saatlerce konuşmuyor..O nedenle bence alınma..Herkes aklımızda inan buna sende dahilsin...
nesemese sakın yası problem etme.bak benım onumde bana ornek olacak cok ıyı bır ınsan var.eltım.43 yasında ve sekız aylık bebegı var.tup bebek tedavısıyle oldu ve cok saglıklı.sakın pes etme.rahım fılmınıde mutlaka cektır.ben cektırdm bır anlık bısey.korkulcak gıbı degıl.ıste o fılmın sonucundan sonra karar verıcksınız ne tedavı uygulancagına.benım sol tupumde bıraz tıkanıklık vardı.doktor bu onemlı deıl dedı.bakalım hayırlısını versın rabbım hepımıze.kafana takma ok.:1hug:
elif aramıza hoşgeldin canım bende sabırla bekleyeceğim haberini
librarian canım vardır bir hayır bak bizde sıramızı bekliyoruz gerçi bekleye bekleye ağaç olduk yaa neyse:))))
neşeee bacımm sen değil 32-42 de olsan ben inanıyorumki senin burdan hamiş haberini alacağız sıkma canını yaşı taktıkça stres yaparsın daha yeni 58 yaşındaki teyze doğurduda senmi doğuramayacan kız
burcuuu gel artıkın(((hatta bebişle gel olarmı:)))))
yaseminnn gittinmi hastaneye sonucu bildir
rahelll ne alemlerdesin bacım gelince kapıyı 3 kez tıkla:)))))
fatıma zehra,bilvanisli sizde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar hamiş çıkmanız dileğiyle
sevgili umut yolcuları umudumuzu perçinleyerek yola devam çünkü biliyoruzki birgün gelecek sıpalarımız:))))öpüyorum hepinizi mucukssssss:))))
slm kızlar kimse merak etmiyor galiba beni.bak bana alınganlık yapma demeyin başka arkadaşlar yani sürekli buraya takılanlardan bahsediyorum bir gelmedigi zaman neden gelmedi diye soruyorsunuz(bu arada menzil gülünü kastetmiyorum o uzun süre ugramadıgından bişe mi oldu diye merak ettik en azından ben ettim)genel olarak söylüyorum kafamde bi kişi yok yanlış anlama olmasın ama bende merak eden olmadı neyse yaaa.kiimsenin kalbini kırmaya niyetim yok..sizlere iyi sohbetler.. bu arada yeni arkadaşlar var katılan umarım bu yolculukta sizlerde umudunuza kavuşursunuz..:a015:.
Selam kizlaaaarrr!!! Sizleri coookk ozlediiimmmm!!!
benssenb, nesemese, yasemink, mavi deniz beni merak ettiginiz icin cok mutlu oldum, cok tesekkur ederim.
Aslinda yanlis anlasilmak yuzunden engellenmedim. Konu dinimiz olunca ve bilgisizce ama sanki bilirmis gibi yazilara cevaplar gelince bende kendimi tutamiyorum. Yine olsa yine kendimi tutamayabilirim her ne kadar burcu dur bosver desemde kendi kendime.. cunku bilmeyen insanlarda o bilgisizlikle sanki bilgi sahibiymis gibi yazanlarin cevaplarini dogru zannedebilirler. Bir uyenin yazdiklari oyle kiskirticiydi ki, diger baska iyi niyyetli,ve cok olumlu yorumlar yazan bayanda bende cevap yazma geregi duyduk. Ve inanin bilgisizce cevap yazma bu sitede cok yapiliyor ozellikle dini konularda, e bende kendimi tutamiyorum ve cokda kiziyorum.
Neyse bole iste...Mavi denizcim kac gunun kaldi kiz, ne zaman test yapiyorsun.. Ben insallah ya pazar ya pzt. test yapmayi planliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Bu ay bir abim var, benimle ilgili hissiyatlari olmus bu ay.. Bakalim insallah hayirlisi ile dogru cikar.
Rahelcim adet olmussun. Hayirlisi olsun canim. Kiz su pre-seed belki hepimizin isine yarar. Baktimda forumda bir pre-seed furyasidir gidiyor. Ilk ben size burda soylemistim:))) Turkiyedede varmis ama sinirliymis falan yaziyor.
Benssenb sende durumlar nasil? Seninle adetimiz ayni gun gelebilir ama insallah hayirlisi ile gelmezde cift cizgiyi belki bu ay goruruz:))
Kizlar bakiyorumda yine listeye adini yazdirip hic buraya ugramayan dolu kisi var. Bence yine bir eleme yapalim. Surda 10 kisimi ne topige katiliyor.