- 12 Şubat 2008
- 770
- 0
Kızlar bu akşam bir hata yaptım ve eşime bugün yumurtlama günüm olabileceğini söyledim, akıntı durumuma göre. Keşke demez olaydım. Alakasız bir şekilde bana küstü ve erkenden yattı. Gitgide eşimin çocuk istemediğine inanıyorum. Haftasonu da kayınpederim gelecek, bizde çalışmalar duracak en az 1 ay. Kızlar ben de hayata espriyle ve olumlu bakmak istiyorum ama beceremiyorum. Çok sinirliyim ve üzgünüm
Biliyorum benim sorunlarımla sizi üzmeye hakkım yok ama paylaşmazsam hasta olucam düşünmekten. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Benden en az 2 ay daha güzel haber yok malesef bu durumda. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum.
bende 3 ay yok diyordum umudumu yitirmiştim... Ama bak o Allahın bileceği işmiş. :Saruboceq:Hiçte bikere eşinin çocuk istememe derdi yoktur bence. Sadece senini kafaya taktığını düşünmüştür. Kafana takıp düşündüğün için kızmıştır. Yani çocuk için mi olcak diye bence.. Canım benimmm belki ben uzuuun beklemedim ben ama benim teyzem beklerken ben yoruldum ama şimdi 2 tane biri erkek biri kız ikizleriii vaaar. Allah bağışlasın. Herşey çok iyi olacak inşallah.. Kayınpederin gelse nolur hiçbirşey olmaz yeterki kafana takma.. Ummadığın anda gelecek mercimeğin emin ol... Hem biz diyoruz bekliyolarmış siz niye inanmıyosunuz bize yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........:çok üzgünüm: