Mavi Deniz canım büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakalarınız varmış. Ben de gıda zehirlenmesi geçirmiştim hastanede yatmıştım, zaten orada yediğim serumlardan sonra kilo almaya başlamıştım. berbat bişey o. Canımcım akıl vermek gibi olmasın ama hiç değilse az da olsa etrafındaki fakirlere birazcık para ver. Az sadaka çok bela savar. Hiçbirşey yapamazsan ekmek aldığın fırına 1 ekmek parası bırak, bir fakir gelince versinler.
Menzil Gülü canım hastalandım diye hiç üzülme, bu hastalığı olamayan sıkıntılar yaşayan çok insan var. Şükür düzensiz falan geliyor ya. Dualarında bizi de unutma. Senin yazdığın dua da çok güzel ama bence gece (yada sabah seher vaktinde) kalkıp da ellerimizi kaldırıp yüreğimizden ne geçiyorsa istemek, bunu hepimiz için istemek, birbirimizin arkasından dua ile istemek çok daha güzel mi olur ki? Bir zamanlar çok sevdiğim bir Din Kültürü Hocam bize böyle demişti; "Duaları ezberlemeye çalışıp bilmem kaç sefer okumak yerine, ellerinizi güzel vakitlerde kaldırın içinizden ne geliyorsa öyle isteyin, bu çok daha makbuldür". O zamandan beri içimden nasıl geliyorsa öyle dua ediyorum.
Benssenb canım eğer bizim gibi renkli bir liste hazırlayamam yada vaktim yok diyorsanız; siz de buraya direk yazarak alttalta isimlerimizi yazın. İsterseniz bize olası adet tarihlerimizi sorarak yanlarına onları yazın. Kırmızı ve sarı kart verin. Ya da hepimize komik bişeyler yazın (mesela bana geveze) diyebilirsiniz. Belki de isimlerimizin yanına bebişi olsa ....(afacan, çok ağlayan, asabi, şirin gibi) olur gibi şeyler yazın. Ya da yumurtlama tarihlerimizi yazın. Olmadı renkler verin (bana mavi, yoksa dağıtırım burayı!!! ). Kısaca yapılabilecek o kadar çok şey var ki, sizin hayal gücünüze kalmış. Bir ara hepimiz bir slogan yazmıştık mesela. Yine farklı şeyler bulabiliriz. Anlayacağınız liste işinden muaf olmak diye bişey yok. Hehe çok baskıcıyımdır ben, oğlak burcuyum ne de olsa. Şimdi bu hafta sonu kim yapıyor listeyi? Gönül rızasıyla olmazsa ben seçeceğim bilmiş olun:)))