2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

teşekkürler.. gelmeye çalışıyorum teknolog cum.. 2 haftadır izinde olduğum için nete hiç giremedim. bundan sonra geliveycem gari..naniknanik

resimleri ekle bi an önce canım albüm yapıcam..

febi o resimlerden ikiz olanlar kim. ben tanımıyorum da.
amilie yoktun canım epeydir. h.g. bebişinin yaşıda kutlu olsunç sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah.
bebişide ilk kez gördüm. maşallah.

feridecim durunun resmini aşağıdakiyle değiştirirmisin iki parça halinde güzel durmamış accukta süsledim :)

febi o resimlerden ikiz olanlar kim. ben tanımıyorum da.
amilie yoktun canım epeydir. h.g. bebişinin yaşıda kutlu olsunç sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah.
bebişide ilk kez gördüm. maşallah.

amin, teşekkürler canım.. izindeydim bi süredir. döndüm artık a.s

hilal o da rüzgarım nickli arkadaşımız ikizleri var erken doğurdu tabii ama yola birlikte çıktık bebişi haziran bebişi emme annesi eli mahkum temmuz annesi :)) sen o zamanlar yok muydun ku .. kim ne zaman vardı hiç farkında değilim eskiler genelde terkeyledi zati..

amilie ne güzel bi resim süper olucak sositososito

ayşegül haklısın resim olmadı emme şimdilik yaptıydım daha çok değişir bu gidişle:))

yine bereketli bi gün hoşgeldiniz hayatımıza renk verdiniz hepinisi opuyorumnanaktan

maşallah hepsine eline sağlık febicim

bu arada ELA ile YUSUF un doğum günleri de kutlu olsun... Sağlıklı uzun ömürleri olsun..

ay çok buyuk çıktı ya nasıl düzelticem ben bunuu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…