2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

bugün doğukanla birlikte doğan , tüm doğmuş ve doğacak olan bebişlerimizi yürekten kucaklıyorummmmm iyi ki sizlerii doğurmuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi ki varsınız evlerimizin neşe kaynaklarısınız

fatma kuu nasılsa bugünden sonra lazım olmıcak yusufun şapkasıyla 1 şeklindeki balonu bize göndersene nerde buldun çok güzel yaaaa

gonderiyim canim, teske yakin olsak..ama ben pempis balon ve sapkasini yollamak isterdim...

maşallah hepsine eline sağlık febicim

bu arada ELA ile YUSUF un doğum günleri de kutlu olsun... Sağlıklı uzun ömürleri olsun..

tesekkurler amilie cim, sizinde gecmis dogum gununuz kutlu olsun..tisort super olmus...

diger dogum gunumuzu kutlayan arkadeslere de cok tesekkur edriz...

ela cim senin de gecmis dogum gunun kutlu olsun seker..
dogukan cim senin de dogum gunun kutlu olsun..optum kocaman sizleri... opuyorumnanaktan

iyi ki doğduuun doğuuuuuuudelikafadulden
iyki doğduuuun doğuuuuudelikafadulden
iyki doğdun iyki doğdun mutlu yıllar sanaakaydirigubbakcemile3a.s.
karizmatik paşamız,şapkalı yağuşuklu...nice güzel yaşların olsun,annesinin 3.gülüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

masallah bebiilerimizee amilicim çok guzel t.shirti bayıldım bende ii fikirrr

emoşum saol şeker..herkes saolsun ellerinizden öper doğucuk:))

1 yaşına giren tüm bebişleri opuyorumnanaktan :hooray::teytey:

mutlu yıllar doğukan paşamaaaaa nıce senelerrr iyikı doğdunnnnnnn

ayy yerim ben senin o çikolu dudaklarını nasılda masum bakmış yavrum iyiki doğdun iyiki kızımın sanal aşkı oldun:teytey:

maşallah hepsıne de gozlerım doldu resımlerıne bakarken Rabbım hepsıne uzun omurler versın...

[/URL][/IMG]

burda evimizin disini(yusufun penceresi),yusuf un odasi, salonu susledik...

[/URL][/IMG]

cumartesi gunku menumuzde pohca, borek,sandvic ekmek, cikolatali meyve,kurabiye,peynir toplari ve yemek olarak tavuk pilav, salata ve tabiyki pastamiz vardi..

[/URL][/IMG]

vee pastamiz, ve biz...

[/URL][/IMG]

bunlarda hediyelerimiz.....

[/URL][/IMG]

misafirlerimiz....

[/URL][/IMG]

burda da pazar gunku, aile kutlamamiz,
ailemizin yeni damadi ile yusuf ayni gunde dogduklari icin beraber kutladik..pasta da fotolari o yuzden beraberler...
menulerimiz olarak eklemeler yaptim dolmalar,patates salatasi,patlican kizartmasi,sac boregi vs...

[/URL]
[/IMG]

burda da o gunden goruntuler...dogum gunu sekerimiz babanesinden....

opuyorumnanaktan
[/URL]
[/IMG]

Son düzenleme:
dogucum, cikolatali halinle bir baska tatli olmussun..yerim seni ben...

hay maşallahhhhhhh
kız kreft sen bizi çatlatacan mı?:1shok:delikafadulden
iki parti yapmışsın ikisi de birbirinden süper,bayıldım vallakafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:dance:
bak kimseye vermeden o 1 yaş balonunu,şapkayı ,yazıyı ve diğer hepsini...bana yolla
adresi veriyorum
a mah. b cad. 7/9 ankara
çabbık gönder bak bekliyomdelikafadulden
ya da nerden aldıını söyle...bizimki geçti ama belki bursaya dönünce bi parti yaparım...internetten siparişle bulabilirsem alırım,çok beğendim yaneee:kedi:
o kadar mamaları nasıl hakettin,vay becerikli hatun,ne cevherler varmış da haberimizyokyerimseniben
sana 10 üzerinden 10a.s.

bu arada en güzel foto doğunun...pasta kendisi olmuş baksanıza:roflol::roflol:
ben de küçük bi resim eklemekisterim,ama süslü olsun,ben yapamıyorum,teknodan rica edeyim de o yapıversin bariiisırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
ayyyyyy ne iyi etmişiz de doğurmuşuz bu sıpaları hepsi birbirinden güzel:teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…