2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

tekno daha doğum günü olmadı ki böcüğün bu ne acele kıs mümkünse pastalı süslü fotolardan rice edimmm... askito senin foto olmuş cicim sositososito

kızlar listeye benide eklermisiniz. kızımın ismi naz 22 temmuz 2008 doğum günümüz

nazla benimoğlan aynı gün doğumlu sizle ynı gün kardeşi olabülürmüyüzz..bir kızım daha olsun çok isterdimm..kızım yanlız kalmasın:asigim:a.s.

bende temmuzz bebekiyimmmmm :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
bende temmuzz bebekiyimmmmm :roflol: :roflol:

allah en küccük temmuz bebekimiz gelmiş maşallah maşallahhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nazar değmesin nazar boncuğuda koyyalımm:roflol::roflol::roflol::1rolleyes:

tekno daha doğum günü olmadı ki böcüğün bu ne acele kıs mümkünse pastalı süslü fotolardan rice edimmm... askito senin foto olmuş cicim sositososito

kız sen biizm resmimizi beyenmiyormusunn:dilcikar:yapmayacaktımya neysee resim için yapcez artukunn yoksa eksik kaluruzzlaelaelaelaelaesırnaşık şeydelikafaduldennaniknanik:sm_cool::sm_cool::dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:tamam ozman ekliyimm barüü..:dilcikar:

allah en küccük temmuz bebekimiz gelmiş maşallah maşallahhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nazar değmesin nazar boncuğuda koyyalımm:roflol::roflol::roflol::1rolleyes:

sağoll canımm koy tabee alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol:

ben de yapmıcam kız eşim ben ve kızım bi pasta güzel bi hediye o kadar 2 balon süs filan da takarım bi de kolbastı yaptık mı kızımla oldu da bitti maaşaaalllaaaahh... kardeşlerim hep çalışıyo annemler memlekette geriye kaynanamla eltim kalıyo vaz geçtim yani partiden aşırı eğlenceli olurdu çünkü :))

enan maaşşaaaallllaaaah aman da ne güzelmiş bu doğum günü çocuğu ..aman da tıpış tıpış yürürmüş ... -tatlicadiarzu- mutlu yıllar minik temmuz bebişi annesi opuyorumnanaktan

enancım doğum günü kutlu olsun sarı paşanın nice mutlu yıllara inşallah çok güzel görünüyosunuz

aysegül :roflol: len dogum günü kaganin deil enanin :))))))))
ay allah seni emiiiiiiiiiii

anlıyorumm canımm senii. :roflol:
sağoll canımm benimm :roflol:

enancım doğum günü kutlu olsun sarı paşanın nice mutlu yıllara inşallah çok güzel görünüyosunuz

sende sağoll canımm benim yalnızz sarı paaşanın doğum günü 30 temmuzda benimki buu 16 temmuz :roflol:

:roflol:

enancim dogum gununuz, kutlu olsun..nice yillara...

sende sağoll canımm opuyorumnanaktan

17 temmuz
melek_84 Melek bebeişi

liva1017 Liva

nilşan Feyza

kreeft Yusufçuk
bebişlere NİCE yıllara

:roflol::roflol:

bu arada fatmacım yusufun 1 yaş fotosu çoooooooooooooookkkkk güzel...bir ara toparlamaya başlim fotoları :sm_cool:

fatma kuu nasılsa bugünden sonra lazım olmıcak yusufun şapkasıyla 1 şeklindeki balonu bize göndersene nerde buldun çok güzel yaaaa

febicim image sitesini açmıyor sorun var herhalde benim albumde var alabiliosan ordan al acele ise yoksa sonra tekrar denerim açılırsa atarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…