2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

cansınsen çok güzel bi foto emme bebişin pek görünmez tek foto olsa daha net seçilir cnm ..

bu görüntüler de bizden..a.s Tarih 6 Temmuz, yer Kuşadası. Önce biraz oyun oynadık. Sonra misafirlerimizle-akrabalarımızla- birlikte yemek yedik. sonra da pastamızı kestik. Zaten o gün oğlumun huysuzluğu üzerinde idi. Eli ağzında idi, dişleri kaşınıyormuş. Azıları çıkardık Birde t-shirt e dikkat lütfen!

Son düzenleme:
AMıLıE ÇOK TATLI OLMUŞ MAŞALLAH TıŞÖRT E AYRICA BAYILDIM ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN ANNESı NıCE YAŞLARA

amilie ne güzel kız bayıldım t şört ii fikir çalsak mı :jeyyar:

amilie süper olmuş resimler maşallah paşana tşört mükenmell canımm..
cansın züper oğlun yiyim ben onii...

amilie süper olmuş resimler maşallah paşana tşört mükenmell canımm..
cansın züper oğlun yiyim ben onii...

sağol canım, Doğukan ın doğum gününü bugünden kutlarım.. opuyorumnanaktan sağlıklı uzun ömürler...a.s.

amılıcecım cansınsen canlarım fotolarınız sÜper yaa maŞalalh kuzucuklarınaaa..
Amıl,ıecım gerÇekten tıŞÖrt pek bı gÜzel olmuŞŞŞ yÜreĞıne saĞlıkk.

EloŞumuzun ve dıĞer burada olmayan bugÜn doĞan temmuz bebıŞlerınızn doĞm gunu kutlu olsunnnn..

teşekkürler.. 1. yaşı için saklayabileceğim güzel bir anı olsun istemiştim. biraz daha büyüyüpte bebekliğini merak ettiğinde bunu görmenin hoşuna gideceğini düşündüm.
a.s umarım o da beğenir :1hug:

Son düzenleme:

beğenmekmı bayılır bence canım ..yanı ben olsaydım öyle olurduuu:)gerçekten ıyı düşünmüşsünnopuyorumnanaktan

Şenizteknocum doğukan'ın 1.yaş doğumgünü kutlu olsun herşey dilediğiniz gibi olsun

febicim anlamadım çarpı mı çıkıyor gözüküyor resim canım ??? tekrar mı yükleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…