2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

bugün doğan bebiklere nıce senelerrrrrrrrrrr....

yusufada maşallahh bende bayıldım 1 yaş balonuyla şapkasınaaa çok yakuşmuşşşşşşşşşş

febicim image sitesini açmıyor sorun var herhalde benim albumde var alabiliosan ordan al acele ise yoksa sonra tekrar denerim açılırsa atarım buraya

sonra eklersin cnm .. tüm resimler gelsin öyle toparlıcam zaten..

febi listeye eklemişsin canım tşk.
senin bu topiği görmemiştim ben anacım.

bütün bebişlere sağlıklı sıhatli uzun ömürler nice yaşlar inş:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5

tsk ederiz melekcimmm amin cnmm

gelmeyen gıcıkss hatunları boşver ama bebekleri özledik yavss..eren barış nasıl acabaa..cananın irdiği yokk....

ay bu listede bilmediğim bi çok nick var. sanırım sizler hamileyken tanışıyorsunuz. ben doğumdan sonra buraya üye olduğum için onları tanımıyorum. artık gelmiyolar sanırım kk ya.

ay bu listede bilmediğim bi çok nick var. sanırım sizler hamileyken tanışıyorsunuz. ben doğumdan sonra buraya üye olduğum için onları tanımıyorum. artık gelmiyolar sanırım kk ya.

cnm yüzde seksen listedekiler çoook nadir de olsa giriyolar.. zaten eski liste 110 kişilik filandı bi çoğunu artık girmedikleri için yada sonsuz banlı olanları çıkardım ..

kızlar topiğiniz çok güzel bayıldım bayıldım bizde ağustos bebişiyiz kopya çekmeye geldik
yeni yaşlarınız kutlu olsun sağlık mutlulukla büyüsün kuzucuklar resimler de harika

kızlar bizim 5 gün kaldı dçgünümüze çok heyecanlıyım. Perşembeye geliyor ama biz c.tesi yapacağız. Çok kalabalık çağırmayacağım kuzumla ilgilenebileyim. Bugün süslerini davetiyelerini falan aldım. Herşeyi planladım. Kuzularımız bebekliklen çıkıp çocuk oluyorlar artık aslında oldular artık cin gibiler delikafadulden.
Hepsinin fotoğrafı çok güzel, Allah nice yaşlar nasip etsin.

tum bebislerin dogumgunlerini kutluyorum nice yaslarini beraber kutlayalim insallah:))

eren barışımızın doğum günü kutlu olsun hakkat özledıkk delıkanlıyı annesı kayıplardaaa:)

girmeyen çok insan var ay adasu senace scrose falan geliodu artık gelmiyorlarr neden acabaa koptular bebişler oluncaa bebişlerimizin yeni yasları kutlu olsunnn

BÜTÜNN BEBıŞLERıMıZEE MUTLUU YILLARR opuyorumnanaktan

kızlar topiğiniz çok güzel bayıldım bayıldım bizde ağustos bebişiyiz kopya çekmeye geldik
yeni yaşlarınız kutlu olsun sağlık mutlulukla büyüsün kuzucuklar resimler de harika

teşekkür ederiz canım tüm ağustos annelerine selamlar.. Şeniz

bütün bebeklerin doğum günü kulu olsun, sağlık uzun ömürler geçirsinler inş. bizimle beraber.. :ecrin_bebek:
biz de doğum günümüzü kutladık 2 hafta önce ancak sizinden henüz döndüğüm için sizinle paylaşamadım. fırsat olursa görüntülerimizi sizinle paylaşırım..

hayırlı yaşlar olsun amiliee..özletiyorsunuz kendinizi vallahi...aradada olsa gelin gayriiizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…