2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

harika yiyecekler harika süsler çok ii bir bahçe partisi herşey mükemmel gözüküyo başta efe ve sen cnm.. mutlu yıllar.. ben bu sene doğum günü yapmakta hala kararsızım .. bu sene eşim ben ve merve diye düşünüyorum çünkü ya sadece aileye ( ki eşimin tarafı da benim taraf da çok kalabalık ikisi bir olmaz ..) ya da aileye ayrı arkadaşa ayrı yapmam gerekecek çok zor olur ne gerek var hiç yapmim daha iyi diyorum eşim kutlamak istiyor bakalım nolcek daha 2 hafta var..

amaan bizimkilerde bi sürü.. üstelik salonum 20 m² .
sigisiliyo canim bir sekilde. e tabi bahce avantaj tabii.. zaten herkes gelmezz heralde. bi yerde bisiler cikiyo. bende iki aile hastalik yüzünden gelemedi mesela.
cagirdigin herkes gelecek die bisi yok..:))
gelebilirde ama
amaaaan ne diom ben yhaa .. yap kiz mervosuma partii
seneye yapmazsinn ..ilkinde yap . ilk yas önemlii

aştiko harika bu resimler bayıldım güzel bir gün olmuş anlaşılan. Efeciğe mutlu nice nice yıllara...

yeni yaşına giren bütün bebişleree aileleriyle birlikte sağlıkla mutlulukla huzurla nice yıllar diliyorumm:Saruboceq: opuyorumnanaktan

ben de temuuz 2008 annesiyim.kızım ayın 19 unda doğdu.hepimizin bebeklerine Allah sağlık uzun ömür ve şans versin:)

hılmışım maşalah canım dıper tarafta kaçırmışım ama burada gördum fotoları herşey harıka görunuyorrr emeğine ellerıne sağlıkk..maşallah canımm çok güzell olmuşş efemındeee geçmiş doğum gunu kutlu olsun nıce senelereee..

ayşegülcüm durunda doğum gunu kutlu olsun ınşallah nıce senelereree..
ve doğum gunu geçen tum ebebklerımızınn doğumm dunu kutlu olsun nıce senelere ınşallahhhhh

arkadaşlar bir kaç gün gelemedim
11 temmuz :Arcemir ve Glay arkadaşların bebeişlere nice yıllar diliyorum

12 temmuz : Askito Efe bebeği ve Gelincik01 Nehir bebeği de nice yıllara

13 temmuz Cansınsen Çınar bebeğe de nice yıllara

14 temmuz Najnaj Nisa bebeği ve Genciza Duru bebişine de nice yıllara

15 temmuz Semras Nehir Mina,
Kreeft Yusufcuk, Tavşancik Tristan Efe, Zinedila Ege,
Facundia Aras Halil, Shpirit Lidya, Meraklı Umut Tamer bebişlere de nice yıllara diliyorum

Bu tarafa ne zamandır bakmıyordum. 1. yaşına giren tüm bebişlerin doğum günleri kutlu olsun.. Allah sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin inşallah.... Aşkito resimleri diğer tarafta görememiştim. Burda unuttun heralde silmeyi opuyorumnanaktan

çok güzel geçmişe benziyor partiniz. bahçe olması çok büyük bir avantaj. ben de bugün insanlara haber vermeye başlıycam artık. pazar günü yapacaz inşallah. ortalama 25 kişi olacak. Allah'tan ev büyük.

dün hem gündüz hem akşam misafirim vardı listeyi güncelleyemedim arkadaşlar meğer dün durunun doğum günüymüş.. ayşegül beni affet cnm mutlu yıllar .. nice güzel yıllara durunun güzel yüzü gibi olsun herşey hayatınızda..

bugünü 2008 temmuzunun en bereketli günü ilan ediyorum .. doğan doğana kaydirigubbakcemile3

çınar,nisa,nehir mina, yusufum,efe, ege bey,aras,lidya,umut hepinizi öpüyorum nice yıllara opuyorumnanaktan :hooray:

doğum günü bebişlerinin fotolarını bekliyoruz durunun bir yaş fotoları şahaneeeee....:teytey:

genciza çok tatlı bebişin allah nice doğumgünleri kutlamayı nasip etsin.alkisalkisalkis
Bugün doğan tüm bebişlerin doğumgününü kutluyorum. Nice yaşlara.hihoyyyt

kızlar doğum günü bebişlerinin tek ayrı fotolarını ekleyin bir yaş albümü yapalım ...:hooray:

aysegül masallah kizimaa .. cok güzel olmuss. nice senelere insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…