2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

enancım kağan'ın dünkü doğumgünü kutlu olsun nice yaşlaraaaaaaa:teytey:

ayrıca bugün doğan elçin,irem ve kübraya da nice yaşlar iyi ki doğdunuzzzzzzzzzzzzzzzzz temmuzun son bebişleri:sm_cool:

dsc00728qua.jpg

Kollarımdasın Minik Kelebeğim

Öyle Nazik Öyle Şirin Öyle Güzelsin..

Düşüvermişsin Sanki Bir Meleğin Kanadından ,

Öyle Masum Öyle Temiz Öyle Güzelsin..

Minik Ellerini Ayırma Avucumdan Aman Düşmeyesin,

Boncuk Gözlerinle Hep Böyle Candan Gülesin ..

İyi Ki Doğdun Yavrum Hoşgeldin ,

Hoşgeldin Benim Minik Sevgilim..

29.07.2009
Annen

febicim harikasın ya,
alıntı yaptım ama çok güzeldi dayanamadımopuyorumnanaktan

yüreğine sağlık

Listemiz neredeyse tamamlanmış görünüyor.. Hepsi birbirinden tatlı, sevimli canlarımız, yavrularımız iyi ki doğmuşlar.. Hepsine tekrar tekrar sevgi dolu, sağlıklı, huzurlu uzun ömürler.......

elçinin doğumgünü kutlu olsun hilalcim nice mutlu yıllara inşalllah allah mutluluğunuzu daim etsin.çok güzel olmuş elbiseside çok yakışmış annesi maaşallah:nazar:

feridecim şiirini yeni gördüm kızz çok içten çok güzel eline diline sağlık canım allah yavrunla uzuuuun uzun ömürler nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

cansın tekno ayşegül teşekkürler ..

cres çoook güzelmiş pastanız canım kocaman kaç kişi yediniz walla merak ettim ..

cansın tekno teşekkürler ..

cres çoook güzelmiş pastanız canım kocaman kaç kişi yediniz walla merak ettim ..

eşime küçük yaptır dedim yinede kocaman yaptırmış. 12 kişiydik. pastanın yarısı dolapta duruyor canım.

febicim süperdi canım
elçinin ve ireminde doğum günleri kutlu ollsun
cres çok tatlı olmuş elçin cicileriyle pastayada nasıl bakıyoo yavrum

kara üzüm çekirdeğimin doğum günüsü kutlu olsun yirim ben onu çıtır çıtır elbisesiyle birlikte hemidee..zemuszemus

cimcime saol cnm.. cres 30 kişi de olsanız yetermiş yani pastanız inş. bozulmaz :) ama çok güzel elçin de çok güzel..

liste nerdeyse tamamlanmış tüm bebişlerin d.günü kutluyorum iyi ki varlar hayatımızda küçük melekler.
febicim bir anne ancak böyle güzel yazar başkası da yazamaz zaten fotoğraflara bayıdım.
kağan dişleri ile harika görünüyor, elçin de çok tatlı pasta başında, elbisesi çok yakışmış fıstığa. Hepsini öpüyorum.

teknolgcum yaşpasta buzluğa atılırmıydı keşke sorsaydım herşeyi atıyorum da o atılmaz diye düşündüm.
biz de 10 kişilik yaptırmıştık 13 kişi vardı ama pastanın yarısı kaldı 10 kişiye 20-25 kişilik pasta çıkıyor. Ben buzdolabında tuttum 10 gün falan kaldı bir şey olmadı yeni bitti. Babam zehirleniriz die korktu yemedi ama biz yedik.

atılıyor canımm kapalı bir kaba koy vee at süper oluyor hemdee eskisindende taze oluyorr ben hep koyarım acil misafir geleceği zaman çıkartırım tabi biizmkilerden pek kalmıyor ama oluyor şeker aklında olsunn..sevgilerr.kızında iştahı yerine gelmiş çok şükürr hadi bal şeker olsunn onaa hereyy.

atılıyor canımm kapalı bir kaba koy vee at süper oluyor hemdee eskisindende taze oluyorr ben hep koyarım acil misafir geleceği zaman çıkartırım tabi biizmkilerden pek kalmıyor ama oluyor şeker aklında olsunn..sevgilerr.kızında iştahı yerine gelmiş çok şükürr hadi bal şeker olsunn onaa hereyy.

ne akıllı kadınsııınnnn...

melis tşk. cnmmm..a.s.

saol canım her kadın akıllıdır birazz zzman geçince pratikleşiyor i,nsan:))

X