2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

4978.jpg

bız yokkken doğum gunu kutlayan bebişlerımızım doğum gunlerı kutlu olsunn...ferıdem şıırın çok guzelmış yüreğine sağlık cnaımmmm

atılıyor canımm kapalı bir kaba koy vee at süper oluyor hemdee eskisindende taze oluyorr ben hep koyarım acil misafir geleceği zaman çıkartırım tabi biizmkilerden pek kalmıyor ama oluyor şeker aklında olsunn..sevgilerr.kızında iştahı yerine gelmiş çok şükürr hadi bal şeker olsunn onaa hereyy.

çok güzel oldu bunu öğrenmem canım çok sağol. Ben de yapacağım. koca yaşpasta alıyor insan sonra bitireceğiz (yani ben bitireceğim) diye uğraşıyorum kilo alıyorum. Sonra takımdan sopa gösteriyorlar (zayıflama yarışmasındayım da). Yani canım sizin evde çocuklardan bizimevde benden kalmıyor buzluğa atacak pasta:kedi:
evet geldi iştahı teknologcum çok tşekkürler sıcaktan yemiyormuş cadı.

melis tşk. cnmmm..a.s.

rica ederim canım opuyorumnanaktan

yerim senin gamzeni.. çok tatlı bir yaş bebişimiz .. yarın koyarım albüme .. nice yaşlara..opuyorumnanaktan

rose senin de yüreğine sağlık güzel arkidişim ..opuyorumnanaktan

kızlar resimleri toparlayın son çağrı.. yarın poster ve slayd yapıcam bi daha bozamam da geç kalan şansına küser.. ee biraz çabuk da ..:eek:lmaz:

18 kişi mi kaldık yaws hadi resim eklemeyenler filan taş çatlasın 25 .. geyiktekilerle 30 u geçmez.. :umursamaz:

şimdilik bi toparlim dedim .. eren , irem , ege yok daha .. ama ne güzel oldu demi.. hatıra olsun ..:CüvCüv:

sağol febi evettt çok güzel olduu.

bütün bebişlerimizee sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yaşlar diliyorummm.
inşallah seneyede hepbirlikte oluruzz. opuyorumnanaktan

eren de ege de çok tatlılar maaş...

Son düzenleme:
X