2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

4256.jpg

4265.jpg

kızlar merve miraç ın hastalığı nedeniyle ertelediğimiz d.günü partimiz dün nihayet gerçekleşti.. :lepi:

mervenin geçmiş doğumgünü tekrardan kutlu olsun resimlerde çok güzel nice senelere inşallah a.s.

kızlar çok saolun .. ama ne yorulldum war yaaa.. öğleden sonra mum üfledik akşam ikinci kez sofra kurdum öyle yolculadım .. pasta yanında su böreği mercimek köftesi poğaça 2 renkli kurabiye katmer gözleme vardı.. akşama tavuk salata filan çay sofrası kurdum .. herkes yardım etti zaten bi çok şeyi de onlar yaptı.. kaydirigubbakcemile5

bütün bebişlerin doğum gunleri kutlu olsunnn nice yaslara insallah tek tek yazamadımm çünkü çok vardı aklımada kalmadı ama melisinn doğum gunune bayıldım ne kadar guzel düşünmüşün annesii anı defteri flnn hepsi çok şekerr masallah kuzularımıza

evet tüm bebişlerin doğumgünleri kutlu olsun hep sağlıklı ve mutlu yaşasınlar inşallah...
mervecikte çok şeker çıkmış annesi,yorulmuşundur tabi ama değer:)

bu arada istersen bu resmi koy bizim asıl doğum gunu fotosu bu uzak die koymamıstım ama ötekindede yuzu belli deil..

özlem saol senin şu alttaki yazı çok hoşuma gitti bu arada ..

deniz değiştirim şeker.. slayt yapmayı düşünüyorum ama tüm bebişlerin resminden benim kızın ve iremin resmi yok hala sibel eklemicek sanırım CADIARZU

sibelde saklıyor anacumm kızını bizden:)))
yüz görümlğümü istiyor acep:)

ellerine sağlık feridecim bizim resim bulanık çıkmıss ama olsunn resimden herhaldee

.
febicim bu arada slayt ,a bayıldım süper yaa.
ALLAHIM ESıRGESıN melekerimizi,
inşallah uzun yıllar görüşürüzde nice fotolarını görebilirz..
hatta inşallah ilerde genç olduklarında kendileri buluşurlar,annelerimiz fotolarımızı eklemişler ama yakından görüşelim derler ne güzel olur dimi[/B]

X