2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

feridenin ve perihanın prensesleri mervelerimize nice mutlu yıllar diliyorum...
iyi ki doğmuşlar,doğum günleri kutlu olsun...

febicim merve'nin doğumgünü kutlu olsun
cadıcım merve'nin doğumgünü kutlu olsun

iki merve de sağlık sıhhat mutluluk içinde aileleriyle hepbirlikte güzel günler geçirsin

iyi ki doğdunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:

saolun kızlar.. kızım doğum gününü çok hasta karşıladı maalesef.. dualarınızı esirgemeyin..

geçmiş olsun!! MUTLU YILLAR.. böyle özel günler biz de genelde hasta geçirilir. çabuk atlatır umarım.. bu arada ne rahatsızlığı var yavrunun!

doğum günü öykümüz yerine hastalık öykümüzü yazıyorum maalesef.. pazar akşamı ateşlendi merve ertesi gün kırmızı noktaları da görünce doğru doktoruna götürdüm.. su çiçeğinden şüphelendi ertesi gün tekrar gelin dedi. devamlı fitil attım ben ateşi hiç düşmedi azalıyodu sadece.. salı akşamı gittik kan alındı crp yani mikrop en fazla 0.5 normalde mervenin 47 çıktı.. antibiyotik ceclor . katarin şurup veriyorum boğazında kırmızılık gördü.. vücudu da hastalıktan benek benek olmuş.. çrş sabah kızım sağ bacağı üzerine basamıyodu doktoru eklem yerlerine ağrı yapar filan dedi ama bütün gün ağladım .. gece ilaçlarını aldı biraz açıldı ateşi düştü az önce uyuttum yatmadan önce bi kaç adım da attı tutunarak tabii yürüyemiyo desteksiz daha bu gidişle zor .. neyse hikayemiz bu biraz acıklı ama her hastalandığında yavruma karşı aşkım daha artıyo sanki .. ve varlığına bir kez daha şükrediyorum.. iyi ki doğdun meleğim seni çok seviyorum benim minik sevgilim ..

febicim ben kutladım sanıyodum mervoşun doğumgününü ama göremedim mesajımı.. doğum günü kutlu olsun Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun...

Feridecim Allah sifa versin Merveye cok cok gecmis olsun cnm. Nice yaslara...

febi çok geçmiş olsun canımm..allah daha kötülerinde korusun yavruları..

nice sağlıklı sıhhatlı mutlu huzurlu yaşlar olur inşallahh..

iyikid.jpg

benimm minik bebişimde bugün itibariylee 1 olduuu.alkisalkisalkis iyiki doğdunn annecimmm. opuyorumnanaktan

bütün bebişlere nice mutlu yıllar diliyorumm. sağlıkla,huzurla mutlulukla inşallahh. a.s.

kağan elçin irem ve tüm bebişler hoşgeldiler.. kızlar haberi olmayanlara iletelim liste sonuna geldik resimler eklensin tablo boş kalmasın ..

83757379.jpg

Son düzenleme:
teşekürlerrr teyzelerii
cimcime50
cressentmoon
meaves bebişlerinizee mutlu yıllarrrr opuyorumnanaktan :nazar:

dsc00728qua.jpg

Kollarımdasın Minik Kelebeğim

Öyle Nazik Öyle Şirin Öyle Güzelsin..

Düşüvermişsin Sanki Bir Meleğin Kanadından ,

Öyle Masum Öyle Temiz Öyle Güzelsin..

Minik Ellerini Ayırma Avucumdan Aman Düşmeyesin,

Boncuk Gözlerinle Hep Böyle Candan Gülesin ..

İyi Ki Doğdun Yavrum Hoşgeldin ,

Hoşgeldin Benim Minik Sevgilim..

29.07.2009
Annen

X