2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

Nehir ve Ece Naz'ın doğum günlerini kutlarım. Nice sağlıklı mutlu yıllara..

ayy yeni resimleri daha yeni görüyorumm
cok güzeller .. 41 kere masallah
nice senelereee

teşekkür ederim arkadaşlar bütün bebişlerimizin doğum günü kutlu olsun.

çok tatlılar ya masallah rose ve sherry nıce yaslarını beraber goruruz ınsallah

canim, evet evin disiydi o...yusufun penceresi tam sokaga bakiyor..burda adet disariyida susluyorlar...adam 50 yasinda olsa bile koca 50 yas balonunu evin disina koyuyor..evin kapisinda da bayraklar vardi ama o fotoyu koymadim...
melisin dogum gunude cok hos olmus, annesi ellerine saglik...hersey pembis pembis....
goze hitap eden cok seyler var...bayildim...
menude bencede pek kurabiye ve tatli tarzi yenmiyor,tuzlu ve salata tarzlari daha cok gidiyor...

ne güzel bir adetmiş bayıldım 50 yaşında bile olsan yaşını kutluyorsun ilan ediyorsun herkese.
teşekkür ederim canım pembe beyaz dı konseptimiz zemuszemus
senin oğluş da sen de çok güzelsiniz hele pastanıza bayıldım çok espirili (1. si de güzel ama 2. süper)

febicim bu da bizden doğum günü resmi...

kızın çok şeker camnım çok güzel olmuş prenses hanım, nice yıllara.

25 temmuzdu :nazar:bizim doğum günümüz çok güzel bi kutlama oldu.fotoğraflarımızdan bi kaç tane ekliyeyim umarım beğenirsiniz kızlar opuyorumnanaktan
bütün bebişleirmize allah sağlılı mutlu uzun ömürler versin inşallah.

ben çok beüğendim kızın da pastası da süper nice yıllara. Amin canım.

alevcımc anım zeyneple ıkınzde süpersınız canımm maşallah sızeee:)

melıs canım ya gerçekten çok özenmışsın emeğıne yürteğine sağlık nıce senelre ınşalah melıs hanımaaa:)

çok teşekkür ederim canım.

ferıdecım erenın kendı başıne yenı fotolarından beğenemedım hepsınde yüzü bulanık çıkmış en kısa zamanda eklerım şekerımm mujuksssssss
bunlarde bızdenn bugğn bızım doğum gunumuzdüüüü

erene de nice yıllara. Allah birlikteliğinizi bozmasın hiç. Koca adam olmnuş senin oğluş.

kız fatma bu ne güzellik bu ne şıklık anam maaşşş..çok hoşsun wallaa..

kız arzu sen burayı bilmiyo muydun ne bilim yaws bilmediğini .. arada bi geyikten çıkın dünyaya bi bakın bakem lem yerinde duruyo mu halen dönüyomu :eek:lmaz: kaydirigubbakcemile3

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

81144186.jpg

febicim kuzunun d.günü kutlu olsun nice yaşlara.
çorumlucadının kızı da Merveymiş.
2 Merve de güzel günler görsün inşallah. ıyi ki doğdunuz iyi ki varsınız, mutlu yıllar.

iki mervoşunda doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar inşallah.:nazar:
feridecim ayrıca çok çok geçmiş olsun merveye inşallah en kısa zamanda atlatır yavrum.:Saruboceq:

ne güzel bir adetmiş bayıldım 50 yaşında bile olsan yaşını kutluyorsun ilan ediyorsun herkese.
teşekkür ederim canım pembe beyaz dı konseptimiz zemuszemus
senin oğluş da sen de çok güzelsiniz hele pastanıza bayıldım çok espirili (1. si de güzel ama 2. süper)
[/COLOR]

tesekkur ederim canim,evet esprili bir pasta oldu, her yil beraber kutlamayi dusunuyoruz,insallah..yeni damatla...seneye onlarin yeni evlerinde nasip olursa...

iki mervoşunda doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar inşallah.:nazar:
feridecim ayrıca çok çok geçmiş olsun merveye inşallah en kısa zamanda atlatır yavrum.:Saruboceq:

kiz ne oldu gelinime?

iki mervesin dogum gunlerini de kutluyoruz..cicili fotolariini bekliyoz..optumopuyorumnanaktan

X