Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melisin pastasına bayıldım. nice yıllara melis
Yesinler Melis in şirinliğini-elbisesini!!! opuyorumnanaktan Prenses olmuş minik Melis!! Maşallah
melisin dogumgunu ve kreft in ekledigi super resimler ya bayildim ne cok ozenilmis ama herikisi de super gorunuyor.
melis in pastasi pelitten galiba:)
bu arada ben de bir resim eklicem kizlar...
melis08 çok uğraşmışsın gerçekten de cnm yanlız bu anlattıklarının büyük fotolarını eklesen görsek daha yakından cnm özel fotolar dışındakiler kalsa bize fikir olurdu cnm.. melisin pastalı fotosunu tek olarak rica edim küçük karede 4 foto melis hiç seçilmez bence cnm ..
melis süsleri bana yollasan süper olucak yada nerden aldın onu söle cnm yerimseniben
melis bayıldım canım ellerine sağlık ilk yaş deilde ikinci yaş için bend edüşünüyorum çocuk hem kucakta anlamıyor eğlenemiyorr..oyüzden 3 diye düşündüm sendne kopya çekeceğimm :roflol::roflol::roflol:müsaadenleee
ne güzel ya valla benc ebu işi süper yaparsınn...organizatör kapasiten yüksek ebrikler canımm..süpersin valla..
ellerine sağlık canım
ayyyy bütün resimler çok güzel
bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum
hepsinede hayırlı sağlıklı uzun ömürler olsun.
kreeft kıs sen evin dışınıdamı süsledin anam. o pencere süsü sanki dışarı gibi geldi bana. maşallah çok güzel olmuş herşey.
ellerine sağlık meliiiiiiissssssss aman Allah ım bana çok iyi fikirler verdin sağolasın .. bu arada ben guya d. günü yapmıcam kardeşlerim eşimin yeğeni aradılar hediyesini aldık merve nin d. günü ne zaman diye :) eteklerim tutuştu haftaya cmts partimize buyrruuuuuunnnn zemuszemus
Allahım hepsine sağlıklı sıhhatli ömürler nasip eylesin sizlerle birlikte.
Allahım yavrularınızı hiç ayırmasın sizlerden..
Bende temmzu annesi olacaktım ama nasip değilmiş,sağlık olsun..
Meleklerinizi ve sizleri tek tek öperim..
evet ekledim sonunda:)
ferıdecım erenın kendı başıne yenı fotolarından beğenemedım hepsınde yüzü bulanık çıkmış en kısa zamanda eklerım şekerımm mujuksssssss
bunlarde bızdenn bugğn bızım doğum gunumuzdu..
rose cim, erenimizin dogum gununu kutluyorum canim, nice yillara...foto bende cikmadi..merak ettim simdik.... opuyorumnanaktan