ellerine sağlık meliiiiiiissssssss aman Allah ım bana çok iyi fikirler verdin sağolasın .. bu arada ben guya d. günü yapmıcam kardeşlerim eşimin yeğeni aradılar hediyesini aldık merve nin d. günü ne zaman diye :) eteklerim tutuştu haftaya cmts partimize buyrruuuuuunnnn zemuszemus
canım pastamız dışında herşey benim el emeğim.
tavşan çubuklar aldım hayvancıklı kurabiyeler yaptım pembe beyaz paketledim kurdelayla astım çubuklara pembe tül ile kapladığım köpüğü süslü tabağa yerleştirdim çubukları ona batırdım. Aynı çubuktan kalem de hazırladım, hatıra defteri için. Evim sarı delkorosyonludur herşeyi değiştirdim peçete halkalarına kadaqr pembe yaptım pembe beyaz tabaklar aldım. Çocuklar için çocuk masası hazırladım mutfak masasını getirip.
Febicim tabi yap bu onun ilk d.günü. Yardıma ihtiyacın olursa çağır geliriz. Eşim diyorduki neden bu kadar çok şey yapıyorsun herkes tatilde katılım az olacak olsun dedim fotoğraflarda kalacak kızımız görünce söyler ileride çok güzel bir d.günüm olmuş diye. Anneannemiz yok burada şehir dışında anneannem biraz rahatsız orada. O gelince bir daha yapacağız söz verdim. Belki o zaman melisin dişi çıkar da doğumgünü değil de diş hediği yaparız :roflol:
sana bir tavsiye salata tarzı çeşidini ve börek çeşidini bol tutup tatlı çeşidini tadımlık yap. Ben 2 ölçü kurabiye yapmıştım (kahverengi beyaz ve pembe beyaz) 5 te 1i ancak yenmiştir. ama salata ve börekler neredeyse bitti. Menümüzde mercimek köftesi, havuç salatası, patatesli börek, peynirli milföy böreği, kurabiyeler 2 çeşit, bonbon vardı. Bi de tabi yaşpasta. Yaşpastanın da 1e 2 diye düşün. Ben 10 kişilik yaptırmıştım 12 kişiydik yarısı bile yanmedi. Yani büyük dilimlersen 10 kişilik pastadan 20 kişilik, daha küçük dilimlersen ki herkes öyle tercih ediyor 25 hatta 30 kişilik çıkabiliyor. Bizimki çok kaldı.
Bir de slayt gösterisi hazırlamıştım, hamileliğimden bugüne kadar arkada da happy birthday çalıyordu.
melis doğum günün kutlu olsun .. opuyorumnanaktan
teşekkürler canım.
Allahım hepsine sağlıklı sıhhatli ömürler nasip eylesin sizlerle birlikte.
Allahım yavrularınızı hiç ayırmasın sizlerden..
Bende temmzu annesi olacaktım ama nasip değilmiş,sağlık olsun..
Meleklerinizi ve sizleri tek tek öperim..
amin canım seninkine de.
bazen inatçılıkları tutuyor benimki de doktor izin verse ağustosa kayacaktı sezeryanla aldı. Hiç gelmeye niyeti yoktu.
Siz de d.günü kutlayınca bekliyoruz resimleri.