2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

girmeyen çok insan var ay adasu senace scrose falan geliodu artık gelmiyorlarr neden acabaa koptular bebişler oluncaa bebişlerimizin yeni yasları kutlu olsunnn

Deniz onları ben de merak ediyorum yaaa. adasu ve senace bi ara geliyorlardı hatta senace bi sürü resim ekliyordu ama uzun zamandır yoklar. srose doğumdan sonra hiç gelmedi galiba. çünkü nicki expire user'a dönmüş. daha gelmeyen çok kişi var yaaa...

kreeft harika iki parti olmuş... yusuf da harika... sizler de.. ne diyim Allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsin size... :nazar:

kreeft naptın sen öyle ben tek partiye cesaret edemzken iki parti maaaşşş... cnm ne diyeyim eline sağlık harika olmuş herşey.. yusuf da çok şık bu arada :jeyyar: tüm bebişlere Allah ım uzun ömürler versin..

meralcim işin aslı burası gebelik çatısı altında dolayısıyla bizim burda olmamamız lazım , yani uğramayanlar da haklı bir yerde .. ama biz fena yapıştık ayrılamıyoz:) biri bizi kovsun yahu.. yada yönetim aylara göre paylaşımı doğum öncesi doğum sonrası diye düzenlesin sonuçta biz de haklıyız 2 senedir alıştık buraya gidemiyoz işte zemuszemus kaydirigubbakcemile3

kreeftcm süper ötesi heşey süperr.elerine kollarına sağlık becerüklü arkadaşımm..çok şıksınnn bayıldım kıyafetleree....tek net bir resim isterim sonra..yada bana ayrı gönderrzemuszemus

kreeftçim yusufun daoğumgününe pardon doğumgünlerine bayıldım süper olmuş herşey ellerine sağlık arkadaşım ne güzel düşünmüşsün nice nice yaşlara sağlıkla mutlulukla yusuf 'azemuszemus

coooook sagolun kizlar,iki gunun acisi yeni cikiyor daha..yorgunlugum yeni geciyor inanin ki...
hersey bebisim icindi....guzel bir ani birakmak istedim.....
ebtunacim,guzel adres yazda yolliyim anacim sositososito...yanliz burda dil bilmem,turkiyeye gelince yolliyabilirim...netten de almadim,var mi bilmiyorum nette de..
daha fotolar vardi, iclerinden sectim...o yuzden derli toplu olsun diye,kuculttum....
teknocum sen hangisini istiyon canim benim,ona gore yolluyim...

Tüm bebeklerin doğum günleri kutlu olsun nice güzel yıllar onların ve ailelerinin olsun sağlıklı ve uzun yıllara pesini kocaman öpüyorum.Canım listeye benimle kızımı eklersen sevinirim.Kızımın adı yağmur 15 temmuz 2008

fatmacım canım arkadaşıme llerıne emeğine sağlık çok güzel olmuş herşeyyyy raabbımm huzurluu mutlu nıce senelre erdırsın ınşallah yusuf paşamızı sızlerle beraberrr...sende çok şıksın canım benım teknomun dediği gibi..opuyorumnanaktan

yağmur bebek hoşgelmış aramızaa geçmiş doğum gunu kutlu olsun fıstıkınnnn..

29452216.jpg

fatmacim eline ayagina yüregine saglik bidenem.. cok güzel dogum günü partisi hazirlamissin.
en kötü gününüz böle olsun-

bu arada dogum günü bebislerini cani gönülden öpüyorum.
iyiki dogdunuz .. iyiki varsiniz.. iyiki anneleriniz sizleri bizimle paylasiyor..
hepinizi cok seviyorum..

Tüm bebeklerin doğum günleri kutlu olsun nice güzel yıllar onların ve ailelerinin olsun sağlıklı ve uzun yıllara pesini kocaman öpüyorum.Canım listeye benimle kızımı eklersen sevinirim.Kızımın adı yağmur 15 temmuz 2008

hosgeldin yagmurcum,gecmis dogum gununuzde kutlu olsun....

fatmacım canım arkadaşıme llerıne emeğine sağlık çok güzel olmuş herşeyyyy raabbımm huzurluu mutlu nıce senelre erdırsın ınşallah yusuf paşamızı sızlerle beraberrr...sende çok şıksın canım benım teknomun dediği gibi..opuyorumnanaktan

fatmacim eline ayagina yüregine saglik bidenem.. cok güzel dogum günü partisi hazirlamissin.
en kötü gününüz böle olsun-

bu arada dogum günü bebislerini cani gönülden öpüyorum.
iyiki dogdunuz .. iyiki varsiniz.. iyiki anneleriniz sizleri bizimle paylasiyor..
hepinizi cok seviyorum..

cok tesekkur ederiz teyzeciklerimiz,Allah tum yavrularimiza hayirlli omurler,sagliklar versin insallah...

Son düzenleme:
kreftcim çok guzel bir doğum gunu olmus hersey çok guzell allah içinize sindirsin cnmm nice yaslara insallah yusufumu çok öpüyorummm

ben sizi şimdi dövüyümmü kıslarrr:umursamaz::eek:lmaz::eek:klava:
ben burayı yeni gördüm insan bi haber verir foto koy diye bide biride yazmış bi prenses var sadece diye :sinifsinif:Çok üzgünüm çoookbizimde haberimiz olsa bizde eklerdik buraya:gitme::gitme:

kız fatma bu ne güzellik bu ne şıklık anam maaşşş..çok hoşsun wallaa..

kız arzu sen burayı bilmiyo muydun ne bilim yaws bilmediğini .. arada bi geyikten çıkın dünyaya bi bakın bakem lem yerinde duruyo mu halen dönüyomu :eek:lmaz: kaydirigubbakcemile3

yusuf pastası da partisine pek güzel olmuş, eline sağlık!

arzucum ela nın da görüntülerini merak ediyoruz. sabırla bekliyoruz. mutlu yıllar..

ayyyy bütün resimler çok güzel
bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum
hepsinede hayırlı sağlıklı uzun ömürler olsun.
kreeft kıs sen evin dışınıdamı süsledin anam. o pencere süsü sanki dışarı gibi geldi bana. maşallah çok güzel olmuş herşey.

kolajlarp.jpg

doğumgünü süsleri

meliisyagn1.jpg

hediyeleriyle :)

meliisyagn.jpg

pasta ve toplu fotoğraf

KIZLAR ALINTI YAPMAYIN LÜTFEN BıRAZ DURSUN SıLERıM.

Son düzenleme:
X